רן "רן וסטימפי" (הוא צ'יוואווה)
י י נ ק י נ ט ו ן New member 28/9/07 #23 הכלב של גברת פילפלת ! אני מצטערת אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו....
י י נ ק י נ ט ו ן New member 28/9/07 #31 הכלב הקטן (והחמוד!) למרות שאני לא ממש זוכרת מה היה במיני-תוכנית הזו אבל אני זוכרת את הדמויות בה מרכבת ההפתעות....
הכלב הקטן (והחמוד!) למרות שאני לא ממש זוכרת מה היה במיני-תוכנית הזו אבל אני זוכרת את הדמויות בה מרכבת ההפתעות....
ב בטטהמן New member 28/9/07 #32 אם ברכבת ההפתעות עסקיננו... שמתם לב שהסדרה מעודדת אנשים להתפלח לרכבת בלי לשלם? "אין להם כרטיסים, רק...ריקוד ומנגינה"
אם ברכבת ההפתעות עסקיננו... שמתם לב שהסדרה מעודדת אנשים להתפלח לרכבת בלי לשלם? "אין להם כרטיסים, רק...ריקוד ומנגינה"
י י נ ק י נ ט ו ן New member 28/9/07 #33 צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים..... מה לא הבנת? זאת רכבת חינמית ! שווה....
צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים..... מה לא הבנת? זאת רכבת חינמית ! שווה....
J JAMES DEAN New member 28/9/07 #34 אם ככה מתאים לי: אני ארקוד ואנגן וככה יהיה לי כרטיס לרכבת. זה לא אני