משחק חדש דנדש

black hock

New member
משחק חדש דנדש../images/Emo9.gif

אני עוד לא ראיתי אותו פה מעולם..... איך משחקים: לוקחים את הפלייליסט שלכם (עדיף רק שירים עבריים אבל לא חובה) ובוחרים את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). השיר שמתנגן ראשון יהיה התשובה לשאלה הראשונה, השיר שמתנגן שני יהיה התשובה לשאלה השנייה וכן הלאה. שיהיה בכייף
והנה השאלות:
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהב?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו?

GoLd ChAiN

New member
טוב, ננסה...

איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי? מימיקה - מלכה
עצה טובה בשבילי: אביב גפן - יומן מסע...
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? גדעון כפן - ילד השדה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? זהבה בן - טיפת מזל
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? נוער שוליים - ענוג
ובהלוויה שלי? אושיק לוי - אהבתי [מתאים....]
איזה סוג גבר אני אוהב? חחחחח שמעון בוסקילה - איך את לא רואה
איך יהיה לי מחר? פורטיסחרוף - אין קץ לילדות
למה אני כאן? פבלו רוזנברג - בין ערביים
בתור מה אנשים יזכרו אותי? הדורבנים - לבדוק לך ת'מנוע
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קרח 9 - איתו לנצח [מקובל עליי...]
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? פורטיסחרוף - ניצוצות
איך תהיה השנה הזו? שי להב - אדוני הממון [אינשאללה]

black hock

New member
גם אני אעשה../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? עברתי רק כדי לראות-אסתר שמיר האם יהיו לי חיים מאושרים? שישה-שלמה ארצי מה אנשים באמת חושבים עליי? תמיד כשאתה בא-אפרת גוש האם אנשים חושקים בי בסתר? בן יפה נולד-רונית אופיר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אהבת נעוריי-שלום חנוך מה אני צריך לעשות עם חיי? היינו עושים אהבה-כנסיית השכל עצה טובה בשבילי: גידלתי אישה-יוני בלוך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? האם אמרו לך פעם-הפרברים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שיר אהבה-סיוון שביט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הבלדה על ארי ודרצי-כוורת ובהלוויה שלי? כל יום אני בולש-משינה איזה סוג גבר אני אוהב? מפנה מקום-ברי סחרוף איך יהיה לי מחר? אדום-איגי וקסמן למה אני כאן? חופשי זה לגמרי לבד-בנזין בתור מה אנשים יזכרו אותי? מקום לדאגה-מתי כספי וריקי גל איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עוד חוזר הניגון-חוה אלברשטיין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שמתי לי פודרה-אביתר בנאי איך תהיה השנה הזו? אין מקום אחר-משינה איזה הזוי

t@li

New member
השארתי את אלה שיצאו יחסית הגיוניים

האם יהיו לי חיים מאושרים? אוי הפרוטה והירח (אני אהיה ענייה ומסכנה?!) מה אנשים באמת חושבים עליי? תראו אותי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נגיעה אחת רכה
מה אני צריך לעשות עם חיי? אבשלום (אוקיי!) איך יהיה לי מחר? חופש, אהבה והבנה (אמן!) למה אני כאן? אחרי הגשם (זה ממש נכון, אני כן כדי שיתחיל הקיץ ויהיה לי שמח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? יש בך (משהו שונה, משהו לא דומה) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רוחות הצפון (זה היה יותר הגיוני אם הייתי זוכרת איך הוא הולך :) איך תהיה השנה הזו? דבר לא קרה

Chandler Rulz

New member
נחמד :) עשיתי פעם, נעשה שוב:

איך העולם רואה אותי? Gregorian - Hurt (תודה רבה ב'מת
)
האם יהיו לי חיים מאושרים? Green Day - Who Wrote Holden Caulfield (אני לא רוצה ת'חיים של הולדן..
)
מה אנשים באמת חושבים עליי? The Bad Plus - Heart of Glass (עד כדי פגיע?)
האם אנשים חושקים בי בסתר? Michael Pitt - Death To Birth (טוב, אין בזה ממש היגיון, נכון?)
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Birthday Massacre - The Dream (גם בזה אין..)
מה אני צריך לעשות עם חיי? The Beautiful South - (Don't Fear) The Reaper (להתאבד?! אוי לי...)
עצה טובה בשבילי: The Beatles - She Came in Through the Bathroom Window (מה עצה בזה?)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lacuna Coil - Enjoy the Silence ( )
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? System of a Down - Hypnotize (אנחנו לא משדרים על אותו גל...)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? דנה ברגר - חמימות חולפת (not in a million years)
ובהלוויה שלי? The Shadows - FBI (זה אומר שאני אמות מוות אלים וה-FBI ימונה על החקירה? טוב, לפחות זה יהיה בארה"ב
)
איזה סוג אישה אני אוהב?(שיניתי מ"גבר" ל"אישה" ברשותכם...) The Clash - Janie Jones (מסתבר שהיא איזו זמרת פופ/אמנית קברט משנות ה-60..)
איך יהיה לי מחר? Radiohead - Street Spirit (לא אופטימי במיוחד.. אבל שיר מדהים
)
למה אני כאן? Chris De Multifunkshun - Hey Ya (שוב, חסר היגיון לחלוטין!)
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Flyleaf - Fully Alive (...)
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Smiths - Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me (עוד נראה..)
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Tool - Schism (לא יודע מה זה אומר לגבי השאלה, אבל אחל'ה שיר!)
איך תהיה השנה הזו? Raph - Here Is The House (המון דפש מוד!! ככה אני רואה את הבחירה הזאת בכל אופן
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

broken child

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

בפלייליסט הנוכחי יש לי גם עברי וגם לועזי... אבל שיהיה.
איך העולם רואה אותי? If Your'e Not The One - Daniel Bedingfield
האם יהיו לי חיים מאושרים? זה לא אמיתי - נינה שלי {{גאאאאד, צמרמורת... בינגו...}}
מה אנשים באמת חושבים עליי? אף אחד לא רואה/ סער בדישי אמאל'ההההה, מפחיד כמה שזה נכון...
האם אנשים חושקים בי בסתר? We're In Heaven - Lasgo [חחחחחח]
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? Only Time - Enya גאד... זה מפחיד!!
מה אני צריכה לעשות עם חיי? That I Will Be Good - Alanis אמאל'הההההההה!!!! וואי, זה באמת מפחיד.
עצה טובה בשבילי: My Immortal - Evanescence אהההמ... פחחח
מהו שיר הנושא שלי לדעתי? רוצה אל החופש - דיימונדZ **אנחה כבדה**
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? על הגשר הישן - בביצוע מאיה רוטמן ומורן אהרוני
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? [אני לא אתחתן אבל טוב, שיהיה] I Would Do Anything For Love - Meat Loaf וואו...
ובלווייה שלי? מלחמות כאילו - מיקה קרני
איזה סוג גבר אני אוהבת? Keep Holding On - Avril Lavinge יש בזה משהו, איכשהו.
איך יהיה לי מחר? State Of Mind - Merill Bainbridge פשששש... מפחיד. {{כל יום, למעשה}}
למה אני כאן? תן מילל - המכשפות חחחחח, טוב.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? No Promises - shayne Ward גאד.... מפחיד מפחיד מפחיד. {וכל כך מתאים}
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לעוף/ שיר הנושא של "מיכאלה" ממ... אין מצב :)
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? {פחחח lol} שני כוכבים - מירי מסיקה
איך תהייה השנה הזו? Hello - Lionel Richie **אנחה** היה נחמד, תודה!

Moreiro

New member
הוריי

איך העולם רואה אותי? אביתר בנאי - עטור מצחך האם יהיו לי חיים מאושרים? אביב גפן - את מביאה הכל לידי דמעות [
I'll take that as a no] מה אנשים באמת חושבים עליי? Kings Of Convenience - Stay Out Of Trouble האם אנשים חושקים בי בסתר? Nick Drake - Pink Moon איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Our Lady Peace - Everyone's A Junkie [לקחת סמים?
] מה אני צריך לעשות עם חיי? Alanis Morissette - You Oughta Know עצה טובה בשבילי: נוער שוליים - ענוג מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Muse - Falling Away With You [טח] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Green Day - Time Of Your Life איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? חווה אלברשטיין - רקמה אנושית אחת חיה
נראה לי זה מתאים יותר שאלה הבאה ובהלוויה שלי? Seal - Kiss From A Rose איזה סוג גבר אני אוהב? אביתר בנאי - יש לי סיכוי [דכאוני?
] איך יהיה לי מחר? כנסיית השכל - תרימי את הראש למה אני כאן? Evanescence - Lies בתור מה אנשים יזכרו אותי? Billy Joel - She's Always A Woman [כן.. זה יהיה נחמד
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Anouk - Michel האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ray Stevens - They're Coming To Take Me Away, Ah ha. טוב, לא. אבל זה מתבקש
Placebo - Song To Say Goodbye איך תהיה השנה הזו? עברי לידר - תמיד אהבה. משו.

אוקיי../images/Emo108.gif

איך העולם רואה אותי? מוניקה סקס- דם XDD האם יהיו לי חיים מאושרים? הכוכבים דולקים על אש קטנה [כנראה שיהיה משעמם XD] מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני נפוליאון של יוני בלוך O_O האם אנשים חושקים בי בסתר? גשם חזק XD איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? LOL, זה יצא דווקא מתאים, מחפש תשובה - היהודים מה אני צריך לעשות עם חיי? XDDDD משתגע כבר מלך להיות-דיסני XD עצה טובה בשבילי: היהודים- ליפול [עצה רעה XD] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אוטו זבל מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סיפטי - דפנה והעוגיות XD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ממש לא נראה לי XD שייגעצ - דיילת באל על ובהלוויה שלי? חייל של מאה שערים O_ם איזה סוג גבר אני אוהב? זה ממש מוזר XDD יצא - מולאן - אצלי תצאו גברים XDDDD איך יהיה לי מחר? סאן חוזה של מוניקה סקס למה אני כאן? בגלל שיש לי אבא עורך דין O_O בתור מה אנשים יזכרו אותי? לא פראיירים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ניו יורק רפיח [למרות שלא נראהלי, הוא חרוש XD] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "תקוותי האחת" XD איך תהיה השנה הזו? על הרצפה XD

חח מכירה את זה...

איך העולם רואה אותי?Elliot Smith - Cupid's trick' האם יהיו לי חיים מאושרים?Blind Melon - no rain מה אנשים באמת חושבים עליי?zero 7 - you can't turn me away האם אנשים חושקים בי בסתר?peter gabriel - darkness איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?ג'פרסון אירפליין - אמבריוניק ג'ורני מה אני צריך לעשות עם חיי?Suede - Saturday Night עצה טובה בשבילי:The smiths - Meat is murder מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Maximo park - signal and sign מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?king crimson - lizard circus איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?groove armada - drifted ובהלוויה שלי?nirvana - oh me איזה סוג גבר אני אוהב?אדון הסליחות - נקמת הטרקטור איך יהיה לי מחר?Children of bodom - lake bodom למה אני כאן?van der graff generator - mirror images בתור מה אנשים יזכרו אותי?Pearl jam - inside job איזה שיר יתקע לי בראש מחר?פורטיס - סימנים כחולים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פרווה חמה - הסיוט של ג'וני בייבי איך תהיה השנה הזו?All my life - Foo Fighters

indigo3688

New member
יצא משעשע :)

איך העולם רואה אותי? גאולה (חמי רודנר) האם יהיו לי חיים מאושרים? כל אחד רוצה (אריק איינשטיין, שלום חנוך) מה אנשים באמת חושבים עליי? שרמוטה פוריטנית (מאיר אריאל) האם אנשים חושקים בי בסתר? עד הקצה (דנה ברגר) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פתאום כשלא באת (שלמה ארצי) מה אני צריך לעשות עם חיי? שיר הג'אנגה (הדג נחש) עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כי האדם עץ השדה (נורית גלרון) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לקום בבוקר ולשנוא את עצמך (המכשפות) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לרע ולטוב (ירמי קפלן) ובהלוויה שלי? שביל באמצע שביל בצד (מתי כספי) איזה סוג גבר אני אוהב? נרקומן ציבור (מאיר אריאל) איך יהיה לי מחר? בדרכי שלי (אריק לביא) למה אני כאן? כך ברא אותך הטבע (עברי לידר) בתור מה אנשים יזכרו אותי? דינה ברזילי (496351, צבע עיניים כחול, צבע שיער ערמוני, הגובה 160 ס"מ. משקל 58 ק"ג) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סוף העולם (היהודים) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ליפא העגלון (אריק איינשטיין) איך תהיה השנה הזו? תגידי לי את (שי גבסו)

למעלה