גם אני לא~
N Nurmidor New member 19/6/07 #19 פעם חלמתי שאני במסעדה בבית מלון ובשולחן ליד יושב מאנה, ואני מסתכלת עליו ואומרת "הוא נראה זוועה בלי איפור" ואז החלום המשיך במקום אחר XD
פעם חלמתי שאני במסעדה בבית מלון ובשולחן ליד יושב מאנה, ואני מסתכלת עליו ואומרת "הוא נראה זוועה בלי איפור" ואז החלום המשיך במקום אחר XD
D D N ANGEL GRIL New member 20/6/07 #21 אני פעם חלמתי שראיתי את מאליס מיזר בקניון בכפר סבא והם גם התראיינו או משהו XDD וגם פעם הכיתה שלי שנה שעברה הפכה לזומבים ורדפו אחרי בזמן שהם שרו שיר של מאליס XDD;;; [ספרתי על זה בקומונה פעם...~] ונראה לי עוד משהו אבל אני לא זוכרת...
אני פעם חלמתי שראיתי את מאליס מיזר בקניון בכפר סבא והם גם התראיינו או משהו XDD וגם פעם הכיתה שלי שנה שעברה הפכה לזומבים ורדפו אחרי בזמן שהם שרו שיר של מאליס XDD;;; [ספרתי על זה בקומונה פעם...~] ונראה לי עוד משהו אבל אני לא זוכרת...
P pRiNcEsSa 10 New member 20/6/07 #26 ../images/Emo88.gif מצב נקודות ../images/Emo88.gif innocence - נקודה אחת 1 - Bou oracle - נקודה אחת 2 - Gackt Omer Kun - נקודה אחת 3 - Ai Otsuka
../images/Emo88.gif מצב נקודות ../images/Emo88.gif innocence - נקודה אחת 1 - Bou oracle - נקודה אחת 2 - Gackt Omer Kun - נקודה אחת 3 - Ai Otsuka
P pRiNcEsSa 10 New member 20/6/07 #27 ../images/Emo88.gif משחק חדש ../images/Emo88.gif אמן חדש. בהצלחה!
S sonaku New member 20/6/07 #32 ../images/Emo45.gif ס.ס תביאי משהו קשה!! כמו..קצוות שיער של מישהו!XD קשה להבדיל ככה,הם צובעים את השיער כל שני וחמישי X_X
../images/Emo45.gif ס.ס תביאי משהו קשה!! כמו..קצוות שיער של מישהו!XD קשה להבדיל ככה,הם צובעים את השיער כל שני וחמישי X_X
נ נוגה ילדת האנימה New member 20/6/07 #33 כל שני וחמישי... היה לי שיעור פסנתר מכיתה ב' עד כיתה ה' ומכיתה ה' זה הפך להיות רק בחמישיXDD (אני אומרת את זה כל פעם שאומרים את הביטוי הזהXD)
כל שני וחמישי... היה לי שיעור פסנתר מכיתה ב' עד כיתה ה' ומכיתה ה' זה הפך להיות רק בחמישיXDD (אני אומרת את זה כל פעם שאומרים את הביטוי הזהXD)
P pRiNcEsSa 10 New member 21/6/07 #35 ../images/Emo88.gif מצב נקודות ../images/Emo88.gif innocence - נקודה אחת 1 - Bou oracle - נקודה אחת 2 - Gackt Omer Kun - שתי נקודות 3 - Ai Otsuka 4 - Miyavi
../images/Emo88.gif מצב נקודות ../images/Emo88.gif innocence - נקודה אחת 1 - Bou oracle - נקודה אחת 2 - Gackt Omer Kun - שתי נקודות 3 - Ai Otsuka 4 - Miyavi