משחק חדש מבית היוצר של דינה

משחק חדש מבית היוצר של דינה

(מהצמד המפורסם-יותם ודינה) ציטוטים מתורגמים- 1 SONGS REMIND ME OF THINGS THAT I WOULD RATHER FORGET INSIDE YOUR UNDERWEAR 2 MORNING, UNDRESSED BLONDE 3 YOU CANT JUST LEAVE LIKE THAT 4 5 אני יודע איך את מרגישה בפנים 6 עמוק וחשוך בלב שלי 7 ביחד נשרוד לחוד ניפול (ולא....לא סאבלימינל) 8. מזכיר לי זכרון ילדות טוב...די עם המתורגמים... נעבור לציטוטים (משירים ישראליים) מי מכיר מי יודע? 9 כשעצובים מחכים לניסים 10 אפטיה כללית זה דבר לא חדש 11 ערפד ממוסד, רציני ולבד מחפש בעיתון ערפדה בודדה, עם חזה אינטיליגנטי וישבן מכובד, שיהיה במה לנשוך אותה 12 זר כמו כתר של קוצים 13 האם הוא חי או מת? ב ה צ ל ח ה

itoosh2

New member
3

שיר של מוניקה סקס אני לא זוכר את המשפט המדויק אבל שם השיר - רקוויאם לבלונדינית

Chandler Rulz

New member
1 ו-7

1. עברי לידר - תמיד אהבה "שירים מזכיקרים לי פנים שאולי רציתי לשכוח" (התרגום לא ממש מדוייק..) 7. Pink Floyd - Hey You "Together we stand, divided we fall"

גידי אתה מתרחק ממני

עם כל הכבוד לגידי גוב, ויש כבוד, הוא לא המבצע המקורי של השיר. ודרך אגב-גם מני בגר וחופני כהן ביצעו את השיר.

11,13

13.פרפר-מוניקה סקס "האם הוא חי או מת? אני שואל אותך, את יודעת זה תלוי גם בך." 11.המכשפות - ערפד...

11 10

10- פראנויה זמנית/המכשפות 11- ערפד/טאטו לא שמתילב שיש לך גם ציטוטים ישראלייםץ

יפה...8 שירים פתורים...

נשארו רק עוד 5 שירים.... הנה כמה רמזים: 2- הציטוט היותר ארוך הוא- LET ME SLEEP INSIDE YOUR UNDERWEAR 5- ציטוט (מתורגם כמובן) אחר מהשיר- יש לך משהו בעיניים 6- מדובר בלהקה שתגיע לארץ בעוד מספר חודשים 9- המשך הציטוט(המתורגם) - כמו ילדים מחכים לקוסמים 12- השיר מתחיל ככה - את תשבי שם עירומה... יאללה...לפתור!

למעלה