משחק חדש מבית היוצר של דינה

../images/Emo127.gif

ו... טוב כבר אמרו לך על התשובות בכותרת...

חחח

זה לא "הכניסיני תחת כנפך" של ביאליק... זה הגירסה של איפה הילד (שדרך אגב, השם המדויק של השיר הוא "בתוך התחתונים")ׂ את מוזמנת להכנס לשירונט (קישור למטה) לחפש "בתוך התחתונים" ולראות..

itoosh2

New member
אחרי הרמזים אני מנחש...

ש-6 זה של הסקורפיונס אבל אין לי מושג איזה שיר פשוט אני יודע שהם באים לארץ עוד מעט

הזדמנות אחרונה לפני חשיפת הפתרון

- הציטוט היותר ארוך הוא- LET ME SLEEP INSIDE YOUR UNDERWEAR 5- ציטוט (מתורגם כמובן) אחר מהשיר- יש לך משהו בעיניים 6- מדובר בלהקה שתגיע לארץ בעוד מספר חודשים 9- המשך הציטוט(המתורגם) - כמו ילדים מחכים לקוסמים 12- השיר מתחיל ככה - את תשבי שם עירומה... רמזים אחרונים: 5- ציטוט נןסף-אני יודע איך את מרגישה בפנים, הייתי שם כבר. משהו משתנה בך... 6-ציטוט ארוך יותר- זה עמוק וחשוח עמוק בתוך הלב שלי רמז נוסף- שם השיר נמצא בציטוט 9- השיר מתחיל כך- חי בתוך כלוב אתם קוראים לזה חופש אולי חופש גדול שתיכף נגמר 12- מדובר בשיר מהדיסק הראשון של להקה ששלבה רוק עם מוסיקה אותנתית (מזרחית). שם השיר, אגב, הוא גם שמו של הדיסק. זהו... מספיק רמזים להפעם.... בהצלחה!

אופס...

תתעלמו ממה שרשום למעלה... ההודעה אמורה להראות כך: רמזים אחרונים: 5- ציטוט נןסף-אני יודע איך את מרגישה בפנים, הייתי שם כבר. משהו משתנה בך... 6-ציטוט ארוך יותר- זה עמוק וחשוח עמוק בתוך הלב שלי רמז נוסף- שם השיר נמצא בציטוט 9- השיר מתחיל כך- חי בתוך כלוב אתם קוראים לזה חופש אולי חופש גדול שתיכף נגמר 12- מדובר בשיר מהדיסק הראשון של להקה ששלבה רוק עם מוסיקה אותנתית (מזרחית). שם השיר, אגב, הוא גם שמו של הדיסק. זהו... מספיק רמזים להפעם.... בהצלחה!

../images/Emo128.gif

מה קשור עכשיו "בתוך התחתונים"? זה היה כבר.... והשני...פשוט לא נכון צר לי

תשובות-תשובות-תשובות

רמזים אחרונים: 5--DONT CRY /GUNS AND ROSSES 6-SCORPIONS-DEEP AND DARK 9 - אין מלאכים בגן עדן/אביב גפן 12- דברים בלחש/ כנסיית השכל BETTER LUCK NEXT TIME...

למעלה