משחק חדש: שירי הורים

dagidag

New member
משחק חדש: שירי הורים ../images/Emo168.gif

דוגמאות: 1. "לאבא שלי יש סולם...." 2. "אמא יקרה לי ... יקרה..." 3. "אמא מדוע הקיץ חלף...." - אוי זה מתאים למשחק הקודם של הקיץ. 4. "אבא בא, סבא בא..... **** מכפר סבא בא..."

אמא ואבא

אריק איינשטיין - עוף גוזל (הגוזלים שלי עזבו את הקן, פרשו כנפיים ועפו... ואני ציפור זקנה נשארתי בקן, מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר) Cats In The Cradle של Udly Kid Joe מספר על ילד שהעריץ את ואביו ותמיד אמר שכשהוא יגדל הוא יהפוך להיות בדיוק כמו אביו. לאבא אף פעם לא היה כח להיות עם הילד ואף פעם לא הקדיש לו תשומת לב... כשהילד גדל והפך לסבא בעצמו האבא גילה שבאמת הילד שלו הפך להיות כמוהו. עכשיו גם ללילד אין זמן לאביו. pink floyd - mother Queen - Bohemian Raphsody (אמא..... אני לא רוצה למות) ביאליק - הכניסיני תחת כנפך השיר מדבר על יחסי אם ובן... הילד רוצה לחוש קרבה אמהית, חום ואהבה. Spice Girls בשיר שלהם - מאמה (לא בטוחה כיצד מאייתים) "Momma i love you, momma i care" משחק נחמד מאוד נתראה מאוחר יותר...

אמא של אריק איינשטיין

אמא אמא את הנקת אותי את חיבקת אותי את היית איתי... וכו וכו וכו

naps

New member
חוץ ממה שכבר כתבתם

לא עולה לי כלום לראש!

naps

New member
יש! נזכרתי בשיר!

שבת בבוקר יום יפה אמא שותה המון קפה אבא קורא המון עיתון (המון עיתון) ולי יקנו המון בלון! של אריק אינשטיין כמובן.

naps

New member
ואני לא יודע

למה אבל זה הזכיר לי את i belong to daddy של מרילין מונרו..

naps

New member
שירים שאומרים

בהם דברים בסגנון son of a bitch, mother fucker וכו´ נחשבים. לא נראה לי...

naps

New member
אתי אנקרי- מיכאל

"ואמא אומרת שככה אנשים..."

naps

New member
ועוד אחד

גידי גוב- "אמא שלי אומרת לי שאת בכלל לא בשבילי..." אני לא אזכר ביותר משיר אחד כל פעם???? לא.......... כל פעם אני אזכר בשיר אחד ואכתוב אותו...

אמא ודני הלכו לים

mother mother maybe i´m just like my mother-when doves cry מי אוהב את השבת? אמא ואבא

ולמנת הסחרוף שלי:

חבל שאת לא ("אבא אמר זה בכלל לא נורא, אבא אמר זה כמו סוכריה..") וגם- חורשת האקליפטוס ("כשאמא באה הנה יפה וצעירה.. אז אבא על גבעה בנה לה בית..")

ואם כבר סחרוף...

ואמא ואבא פחדו שתצא עבריין- מתוך כמה יוסי ו...ממוש החודש לא צריך להידחק...אבא כבר חתם על הצ´ק- אתי אנקרי וקצת פוליקר- מתוך גם אני רוצה- אבא יסדר, אבא יבטל את התלונה

אתנה33

New member
ועוד על הורים

זה התחיל בשני הורים עליזים וצעירים שהקימו בשבילי את המשפחה שלי שתלתם ניגונים בי אימי ואבי אבא´לה בוא ללונה פארק כך אבי הטוב אמר לי שהייתי בת 20 יין מר פרח בר לא יותר ששרו הורי ואנחנו שרים אמא אדמה ואימי עוד קוראת לי בקולה אל תפחדי תמר אמא יודעת כבר אבי עזב אותי לפני שעוד נולדתי אימי הלכה להלוהים לפני שנים אמא התקשרה לומא להיתראות אני והסבתא ישבנו בצוותא הרי זה סבא שהציל את המצב מסבא שכזה באמת יש נחת אך יא באבא מה אתה מפחד מאבא מכתב מאמא הדליקי אמא שושנה של אש אמא אמרה לוניה וניה בני היקר אל אישתי וביתי היקרות לי כאן אבא כותב המכתב לאבא שלי יש סולם מגיע עד ראש השמים אמא אמא את הבאת אותי אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא ניפרד אבא שם מותח תלם נומה נומה בן שלושה אבות ארבע אמהות עלמת החן היתה אימי בחולות ולא צריך להיות נביא האיש ההוא היה אבי

איי גוט איט, בייב !

Diana Ross - Can´t Hurry Love אני אוהב את הביצוע שלה, אבל לא משנה באיזה ביצוע יש את השורה: I Rememberd My Mamma Said - You Can´t Hurry Love No You Just Have To Wait וכו´ וכו´ ... דרך אגב אחלה שיר! ויש גם את השיר BITCH של Meredith Brooks בו היא מזכירה את המילים: I´m A Bitch I´m A Mother אז זהו, מצאתי שני שירים עם "אמא" - Mama´le !

זיגוטה1

New member
ההמ

papa don´t prich (ככה כותבים?) השיר של שרית חדד (אין אהבה בעולם, כמו אהבה של אמא....) של זהבה בן (אמא אמא שלי...) השיר של אמינם (על אמא שלו
)

לא, זה לא שרית חדש...

זה השיר של זהבה בן, שנקרא חיים שלי... יש לי אותו בדיסק: "עושים אהבה 2"

למעלה