משחק חדש: שירי הורים

קולאז

New member
שני שירים (עם טעויות כתיב...)

...WHEN I WAS JUST A LITEL GIRL I ASKED MY MOTHER WHAT WILL I BE ויש שיר על האיש על הירח באנגלית שמסופר שם על אבא ובן מישהו יודע על מה אני מדברת...?

קולאז

New member
נזכרתי בעוד...

בשיר "יש לי חבר שקוראים לו בנימין" - "בני יש לו אמא היא אומר שהיא נסעה להביא לו אווירון ואופניים לי יש אבא וגם אמא גם אחים שלושה, מתי הם כבר יסעו ליום יומיים..." "...משחקים באבאמא הוא צועק עלי וגם נותן מכות..." "הילד בן 30" של אהוד בנאי-"...הוא שוכב על הספה בבית הוריו..." "...אמא באה ואומרת..."

sdboy

New member
דויד ברוזה

לא זוכר ממש ת´שם של השיר נדמה לי האישה שאיתי אבל זה הולך בערך ככה "היא לא בשבילך כך אימי מלחשת..ואבא אומר שרזה היא כמו שלד.."

הממ..זה לא ממש פתרון אבל...

4.אבא בא סבא בא אריה מכפר סבא בא והסבתא יבאבא מי שבא ברוך הבא. :\ אם זה עוזר למישהו זה מה שאני זוכר.

nickless m

New member
טעות קטנה.

בטעות השתמשתי בניק של אימי..זה אני רשמתי חחחח לא להתייחס לניק עדן. :+)

nickless m

New member
לא בחיוב פורומים

אני מנהל במירק בערוצים #קטע #ivrit #ת"א #אהבות #קבועים #נט #לובי אממ... זהו :> מירק למי שלר מכיר או יודע זאת תוכנת צ´אט.

רק על אמהות אתה כותב.. מה עם אבא?

גם אני נזכרתי בעוד שניים: ללאה גולדברג יש שיר בשם "תמונת אמא" הוא ממש יפה בגלל שאפשר לקרוא אותו מצד אחד בטון כועס ומצד שני בטון שמח וככה יש לשיר שתי משמעויות שונות. לא מצאתי את השיר הזה באינטרנט.. אבל אם אני אמצא אני אעלה אותו לפה.. זה באמת נחמד. שיר שני: "אמא, הו אמא, אותך אני אוהב ולעולם לא ניפרד... אמא, הו אמא אותך אהבתי מכל.. ולכן השיר לך הוא עד" אה, רגע עוד אחד. יש שיר ילדים : "פילפילון אפו ארוך, לא ידע כיצד לדרוך. רק אתמול נולד הפיל וללכת לא רגיל" ואח"כ אמא שלו אומרת לו שאבא שלו יכעס אם הוא לא ידע ללכת.. שכחתי את ההמשך המדויק

קולאז

New member
יש שיר של פוליקר...

אני לא זוכרת את השם... הפזמון הולך ככה:יושב בגשם עף ברוח ולא הוא לא יבכה לבד כל הלילה למי הוא מחכה... ושני ההורים מוזכרים (הסיפור של השיר:הילד מגלה להורים שהוא הומו הם מעיפים אותו מהבית הוא ישן בחוץ בחורף ומוצאים אותו מת...)

למעלה