הספר של בוקומון. אומפג? X:
S Serf SaN New member 26/6/06 #125 הממ..יאפ. טוב..זאת הייתה תמונה לא קשה אבל גם לא הכי קלה..רק מי שמכיר את התמונה המקורית יזהה במהירות..^^; מקורית>>
הממ..יאפ. טוב..זאת הייתה תמונה לא קשה אבל גם לא הכי קלה..רק מי שמכיר את התמונה המקורית יזהה במהירות..^^; מקורית>>
Y yoleis New member 27/6/06 #126 לא נכון זה דווקא קל.. זיהיתי ישר כשראיתי את הצל.. רואים לפי הצורה של הכובע והשיער D:
S Serf SaN New member 27/6/06 #127 דווקא את הכבוא אני דיי עיגלתי. XD כאילו, עשיתי שיפוצים קטנים. כדי שזה לא יהיה עד כדי כך קל..כי היה את השפיצים האלה של הכובע..
דווקא את הכבוא אני דיי עיגלתי. XD כאילו, עשיתי שיפוצים קטנים. כדי שזה לא יהיה עד כדי כך קל..כי היה את השפיצים האלה של הכובע..
S Serf SaN New member 27/6/06 #129 תשיעית. @@ זה אחד המטומטמים. סורי, שמתי לב לזה אחרי שכבר סגרתי את הפוטושופ. =.="
A Apikachu L New member 27/6/06 #130 אה...גארורומון? או הצורה הקודמת של לאומון... רק לי זה מזכיר פודל שקשרו לו ניר טואלט לזנב?
S Serf SaN New member 27/6/06 #131 יאפ, גרורומון! [: לי זה דווקא נראה כמו עכבר. ;;~ הייתי שם את התמונה המקורית, אבל היא נמחקה לי. ^^;
S Serf SaN New member 27/6/06 #133 תמונה עשירית! ^^ אני חושב שהיום אני אכין עוד עשר תמונות..יותר מאוחר ^^;