שמלה נחמדה לא עליה!
B Blip Blop New member 25/1/05 #42 לא ממש אהבתי היה הרבה יותר יפה אם היא הייתה שמה נעלים אחרות, ולא!! כפכפים
ע עמית השווה 1 New member 25/1/05 #44 לא כל כך מתה על זה! זה פסדר סיני כזה והכל אבל מה זה מכוער לה! איזה טעם גרוע יש לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכפכפים: שלא נדבר על זה בכלל! חה חה יפה לה שחור וזהו! חחחחחה חחחחחה
לא כל כך מתה על זה! זה פסדר סיני כזה והכל אבל מה זה מכוער לה! איזה טעם גרוע יש לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכפכפים: שלא נדבר על זה בכלל! חה חה יפה לה שחור וזהו! חחחחחה חחחחחה
R rotemi26 New member 27/1/05 #45 עוד תמונה אחת...: ניקי! אממ... לבוש נחמד... אבל הייתי מחליפה את החצאית......
Q QueenMaria New member 27/1/05 #46 וואו. למישהי יש כפות רגליים עצומות. לבוש בסדר. בערך כזה. לא משהו מיוחד.
Q QueenMaria New member 27/1/05 #50 למה../images/Emo35.gif לא נכון.. החצאתי מתאימה לחולצה בצבע הכתום, לנעליים בצבע הוורוד ולתיק בלבן. ככה שמבחינת צבעים אין בעיה. הבגדים עצמם באמת מכוערים.
למה../images/Emo35.gif לא נכון.. החצאתי מתאימה לחולצה בצבע הכתום, לנעליים בצבע הוורוד ולתיק בלבן. ככה שמבחינת צבעים אין בעיה. הבגדים עצמם באמת מכוערים.
R rotemi26 New member 28/1/05 #52 ועוד תמונה לבקשת GinGerit.... אני שכחתי איך קוראים לה אבל לדעתי היא מתלבשת מהממם!!.. אם הייתי נותנת לה ציון מ:1-10 הייתי נותנת לה 9 וחצי... איך אתם?
ועוד תמונה לבקשת GinGerit.... אני שכחתי איך קוראים לה אבל לדעתי היא מתלבשת מהממם!!.. אם הייתי נותנת לה ציון מ:1-10 הייתי נותנת לה 9 וחצי... איך אתם?
Q QueenMaria New member 28/1/05 #53 היא אמבר בתכנית.^_^ והיא לבושה יפה, נעלי שפיץ בעע אבל חוצמזה מאוד יפה.