פיט בסט פסיכודליה או רוק?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 29/12/03 #24 קצר../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif במיוחד ג'ון.. שיר מעודד - all you need is love או here come the sun?
קצר../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif במיוחד ג'ון.. שיר מעודד - all you need is love או here come the sun?
I i love lucy New member 29/12/03 #25 here comes the sun!!!!הכי בעולם! והשאלה שלי... רוקי רקון או מקסוול הדיסון?
T The Mad Hatter New member 29/12/03 #26 מקסוול! איזה אף אתם מעדיפים- של רינגו או של ג'ון? |שאלה עמוקה|
M Miss CB New member 29/12/03 #27 רינגו ../images/Emo13.gif שלא ירגיש מקופח, מה... אוספים או אלבומים?
ג גרמה New member 30/12/03 #29 let it be tomorrow never knows או everybody got something to hide......?
ס סינתיה לנון New member 30/12/03 #31 ריבולבר!!!!! איזה אלבום משובח.... ועכשיו שאלה שנוגעת להשפעות על הביטלס: בוב דילן או אלביס פרסלי? נ.ב! אני מוחה על התשובה שניתנה שם למעלה על האף. לג'ון יש את האף הכי חמוד בעולם כולו.
ריבולבר!!!!! איזה אלבום משובח.... ועכשיו שאלה שנוגעת להשפעות על הביטלס: בוב דילן או אלביס פרסלי? נ.ב! אני מוחה על התשובה שניתנה שם למעלה על האף. לג'ון יש את האף הכי חמוד בעולם כולו.
ב ביטלמן New member 30/12/03 #32 אלביס פרסלי בלי להעליב אבל לג'ון לנון יש מין אף נשר כזה... פיל ספקטור או ג'ורג' מרטין
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 30/12/03 #40 חח.. מותק של שאלה../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif האף של רינגו יחסית נורמלי.. אמנם יש לו בטטה ענקית, אבל היא אל יוצאת משליטה האף של ג'ון הוא מן עקמומית ציפורית עם סלסול בקצה!
חח.. מותק של שאלה../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif האף של רינגו יחסית נורמלי.. אמנם יש לו בטטה ענקית, אבל היא אל יוצאת משליטה האף של ג'ון הוא מן עקמומית ציפורית עם סלסול בקצה!
ג גרמה New member 29/12/03 #20 מעניין... ומי הוא נגן הבס השחור הטוב בכל הזמנים? (הפעם לא בציניות..) אגב...השאלה גם טובה...
מ מאור 87 New member 30/12/03 #36 שון.. ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif והנה שאלה מקורית: Wings או The Traveling Wilburys
ס סינתיה לנון New member 30/12/03 #39 ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או כמו שאמר גורג' מרטין: יש לו קול ששולח לך צמרמורת בכל הגוף... ולשאלה שלי: הקונצרט לזכר האריסון, או הקונצרט לזכר ג'ון?
ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או כמו שאמר גורג' מרטין: יש לו קול ששולח לך צמרמורת בכל הגוף... ולשאלה שלי: הקונצרט לזכר האריסון, או הקונצרט לזכר ג'ון?