אאהההה
N NiKi†a New member 15/9/02 #39 אתם לא צודקים... וגם כתבתי כבר מה נכון ומה לא...אמרו כבר שהעיניים של ג´ייד
N nadiwainer New member 16/9/02 #42 הקודפ כבר פתור.... אז הנה: צריך למצוא- אוזניים עיניים בגדים עניבה פה אף שיער
ב בובה מגניבה New member 16/9/02 #43 אני יודעת!!!! חלק... עיניים- ערפד בגדים- פקד בלאק עניבה- ולמונט שיער- ולמונט אף- האק פו (?) פה- גייד (?) עיניים- שד הרוח- קסיאו פאנג (?)
אני יודעת!!!! חלק... עיניים- ערפד בגדים- פקד בלאק עניבה- ולמונט שיער- ולמונט אף- האק פו (?) פה- גייד (?) עיניים- שד הרוח- קסיאו פאנג (?)
N nadiwainer New member 16/9/02 #44 אההההה עיניים- ערפד בגדים- פקד בלאק עניבה- ולמונט שיער- ולמונט אף- האק פו (?) פה- גייד (?) עיניים- שד הרוח- קסיאו פאנג (?)התכוונת אוזניים, נכון? אבל לא.
אההההה עיניים- ערפד בגדים- פקד בלאק עניבה- ולמונט שיער- ולמונט אף- האק פו (?) פה- גייד (?) עיניים- שד הרוח- קסיאו פאנג (?)התכוונת אוזניים, נכון? אבל לא.
N NiKi†a New member 16/9/02 #45 חוצפה!!!!! עדיין לא פתרו את שלי!!!! לא גילו את האף והפה! היית יכול לחכות קצת..זה לא היה הורג אותך זה ממש לא יפה
חוצפה!!!!! עדיין לא פתרו את שלי!!!! לא גילו את האף והפה! היית יכול לחכות קצת..זה לא היה הורג אותך זה ממש לא יפה
נ ניקולס©© New member 16/9/02 #47 ניחוש אוזניים-שדוקאן ,עיניים-איזה שהוא שד (לכולם עיניים כאלה), בגדים -רב פקד בלק, עניבה -ולמונד, פה- צפע,שיער -ולמונד
ניחוש אוזניים-שדוקאן ,עיניים-איזה שהוא שד (לכולם עיניים כאלה), בגדים -רב פקד בלק, עניבה -ולמונד, פה- צפע,שיער -ולמונד
נ ניקולס©© New member 16/9/02 #48 הלו!?|../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש כאן מישהו חוץ ממני
N nadiwainer New member 17/9/02 #51 מצטער!!!!ממש מצטער!!! חשבתי שכבר פתרו את הקודם!!!!! מצטער, לא רציתי לעצבן ממש מצטער!!!!!!!!!!! אני לא מפרסם את התשובות לשלי עד שלא פותרים את הקודם! נקודה. אז לפתור קודם את הקודם! ממש מצטער....
מצטער!!!!ממש מצטער!!! חשבתי שכבר פתרו את הקודם!!!!! מצטער, לא רציתי לעצבן ממש מצטער!!!!!!!!!!! אני לא מפרסם את התשובות לשלי עד שלא פותרים את הקודם! נקודה. אז לפתור קודם את הקודם! ממש מצטער....
N nadiwainer New member 17/9/02 #52 נווווו...אני מקפיץ... הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצההקפצההקפצהההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצה
נווווו...אני מקפיץ... הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצההקפצההקפצהההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצה
נ ניקולס©© New member 20/9/02 #59 דברו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *צועק* דברו כבו*גומר לצעוק*
דברו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *צועק* דברו כבו*גומר לצעוק*