משחק חדש

../images/Emo4.gif../images/Emo76.gif

אולי לך יש משהוא תקוע כי לי לא... לא עשית כלום? את יודעת כמהפעמים עשית פה דווקה לאנשים? ואני עוד מתנפלת עליך? אני גם אמרתי את דעתי ואת מתחילה להגיד מה אין לך רגש וזה.. וברצינות נמעסת עלי.... ולאן את כבר לא רוצה לרדת? אמרתי את דעתי...

jenngirl

New member
טוב בנוט../images/Emo70.gif יאללה סולחה../images/Emo70.gif הפסקת

אש
הודנה
תפסיקו יאללה
בגלל שמישהי העירה אחת לשניה לא צריך להמשיך את זה כריב אלא להסביר יפה אחת לשניה
ני אוהבת את שתיכן

גם אני אוהפת אותך בובע../images/Emo25.gif

+
אבל זה מעצבן שעושים דווקא לאנשים... אני לא רוצה לריב איתה אבל אני גם לא רוצה איתה שום קשר! אז פשוט אני אפסיק להגיב לה ואני ארשום "אין תגובה" וככה זה יהיה הרבה יותר טוב

jenngirl

New member
ני גם אוהפתותך אבל לא צריך לריב

על כל דבר קטן, וזה נוגע לשתיכן. זה לא שאני באה לתקוף אתכן אלא אני רוצה למנוע מריבות

justinet

New member
זהנ שאת לא יודעת להבין צחוק!!!!!1

זה בעיה שלך!!!!!!!!!!!!! יאאלה.... ותגידי ...נו.. תגידי למי עוד עשיתי משהו חוץ ממך????????????? אה???? לאף אחד !!! כי לך אין הומו בניגוד לאחרים..את ילדה מרירה...שמחפשת לריב..אז פה סגרתי ת'שיחה איתך..

לא אני לא מרירה...../images/Emo76.gif

לעוד ילדה ורוב הזמן את רבה רק איתי....
וכדי לך להפסיק... ואני לא מחפשת לריב אמרתי לך את דעתי אליך ועל משאת עושה לאנשים... ופה נסגרת השיחה שלנו...

justinet

New member
ה'!!!! אז קראתי לך חולת נפש...אז???

זה סתם כינוי...יאאלה את מסוג הילדות שלוקחות הכל ללב..ובכוות מכל דבר...

justin love

New member
וואי......יש לי כמה דברים להגיד לכן

דבר ראשון אני ספיררררררר.... אז נא לא להתבלבל... דבר שני אתם רציניות בקשר לריב הזה????תפסיקו אמרו לכם איזה 3 פעמים לעשות סולחה ואני הרביעית כנראה שתגיד לכם די עם הריב הזה .... אני חולה על שניכם מכל הלב וממש לא בא לי לראות אותכן רבות... אני בהלם לא הייתי כאן יום (היה לי טיול שדה הדבר הכי נורא שהיה לי )וכבר אתן רבות??? די ברצינות תפסיקו עם זה עכשיו . ועכשיו אני רוצה לראות את שניכן מגיבות להודעה שלי ואומרות סליחה (כן כן אני יכולה להיות אמא שלכם חחחח)אבל ברצינות אני שונאת כשאתן רבות...

אני לא בוכה מכל דבר...../images/Emo76.gif

אבל זה מעצבן שעושים דווקה ספיר אני לא מתכוונת לבקש ממנה סליחה אבל אני לא אגיב וזהו

justin love

New member
אוקיי איך שתרצו רק בקשה אל תריבו לי

עכשיו... פשוט אל תגיבו להודעות של אחת של השניה וזהו.. תודה וחולה עליכן...!!!

Emily ©

New member
קראת לי חולת נפש?../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

וואלה? מתי? לא.רציני, אני באמת. את בטוחה שאת מדברת אליי?

°AmandA°

New member
כדי לשכוח מהריב הזה אני מציעה...

שהמנהל ימחק את השירשור הזה...

למעלה