~ משחק חדש~

h e n y

New member
~ משחק חדש~

אז המשחק הולך ככה... אני רושמת ציטוטים מהסדרה או לא מהסדרה ואתם אומרים לי מי אמר את זה ולמי..... אז הציטוט הראשון: מי אמר את זה: Are you two flirting? God, could my life get any worse?!

h e n y

New member
נכוןןןן

אז לציטוט הבא:זה קצת מסובך: 1.I lied to you, too...about the shoes 2.Really? Cause I did have red sneakers 1.Everybody's got red sneakers

L i l A L o

New member
אוי זה דוקא ממש קל

1.מייקל למריה 2.מריה למייקל 3.מייקל למריה...

shasha14

New member
אני יודעת!!!

אני זוכרת את זה זה מתי שהיה לליז ומקס חזיונות ואז גם למריה ומייקל אז מריה אמרה למייקל

xander55

New member
שיחה בין מייקל ומריה.

כשמייקל מנשק אותה כדי לקבל חזיונות, הוא רואה אותה עם נעלי התעמלות אדומות כשהיא ילדה. שלושת הציטוטים לקוחים מהשיחה ביניהם. ועכשיו אני? אני לא יודע איך זה הולך באנגלית, ובטח שאין לי שמץ איך זה בעיברית (לכו תדעו, אולי הם הפכו אותו החוצה) - אז בערך - X: עוד משהו שאני צריך לדעת על החלום? Y ו- B : לא! X: טוב...

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifנווו... זה קל...

מהפרק שלשום, כאיזבל ומייקל מספרים למקס על החלום. X = מקס B ו-Y = מייקל ואיזבל

L i l A L o

New member
ממש לא בטוחה...

זה די מתאים למריה להגיד את זה... אולי לליז ומקס?

xander55

New member
אנשים!><

תקשיבו, אם אתם עונים אתם חייבים לשים ציטוט! חייבים! אחרת המשחק נתקע! מי שיפתור בלי לשים חידה - ההודעה תמחק. נמאס לי מהמשחקי חתול ועכבר האלו, פעם המאה שאני מסביר לכם את החוק הפשוט הזה!

shasha14

New member
מה נמאס?? זה פעם ראשונה שאני

רואה אותך פה בפורום!!! אולי לא אבל בכל זאת מה להסביר אלף פעם כולה פעם אחת הסברת ואתה לא זה שתקבע אם ההודעה תימחק!!!!!

h e n y

New member
תירגעו- יש לי פולל ציטוטים

ויופי שאתם פעילים..... עוד ציטוט: 1. Wait. What plan? 2. Oh, Operation Never-Leave-Max-Alone-For-An-Instant. That way one of us is always around in case she works the voodoo on you again. 1. I don’t need a babysitter

L i l A L o

New member
השיחה של מקס מריה וליז

שהם לא רוצים להשאיר אותו לבד עם טס... מקס אמר תראשון ליז או מריה תשני (לא זוכרת מי מהם) טמקס תשלישי

h e n y

New member
יפה!!!!!! מריה ומקס

מי אמר את זה: The point is that we don't know anything about these Czechoslovakians. Are they good Czechoslovakians? Bad Czechoslovakians? We don't know. Are they just random !Czechoslovakians? For all we know, they don't have their passports

h e n y

New member
טוב עוד אחד.....אתם מגלים בקצב..

1.You said you'd be nicer to he 2.And you said you'd stay away from her. Let's call it even.

אני יודעת!

בפרק מספר 105 1)מקס למייקל 2)מייקל למקס והציטוט שלי: !Oh, my God! You kidnapping me. No, wait, you're abducting me שיר

h e n y

New member
אההה צודקת........

עוד אחת{עד שיהיה לכם קשה} 1.Hey, Liz. How are you doing on your mating ritual? 2.I was doing just fine...

למעלה