~ משחק חדש~

h e n y

New member
שיטטט טוב אחר

מי אמר את זה: What is it...drugs? Is that what this is? You and Max go out for a drive. He gets ?wasted, almost ?kills you both. That's what I'm covering for, isn't it?

h e n y

New member
הרוב כן

אבל לפעמים אני יושבת ורושמת ציטוטים שהכי נראים לי אבל הם עדיין לא מוכנים...

h e n y

New member
עכשיו משהו קצת שונה

אני אומרת משפט/שיחה ואתם אומרים לי למי הכי מתאים להגיד את זה: T: V,אנחנו חייבים לעשות משהו. V:R צודק, אנחנו חייבים לגלות להם. וזהו. ואז נחיה חיים נורמליים. T: לא, אנחנו לא נבצע שום פעולה,עדיף להישאר רגועים... V: אבל.... R: כלום, תבטיח לי לשלא תעשה כלום! V:{עצבני} טוב.... {ומעיף כיסא} נווו תנחשו!!! אני מקווה שזה יצא טוב....

נמימה

New member
../images/Emo6.gifפחחחח הבנתי../images/Emo108.gif

V זה מייקל R זה מקס מייקל שתמיד רוצה לפעול ולעשות משהו.. ומתרגז מהר ומקס הרגוע, השליו, שמעדיף לחכות צדקתי?

h e n y

New member
כמעט צדקת

כי R זה איזבל ו.T זה מקס........ טוב עוד ציטוט Y: אני כול כך טיפשה. איך יכולתי לחשוב שאני וE הזוג המושלם. זה כמו שאני יגיד שסנטה קלאוס קיים. F מחבקת אותה. זה קצת קשה.....

h e n y

New member
עוד אחת

E: אני יודע שזה נסדו. U: אתה לא מבין, זה הגורל שלנו. E: אתה לא תשלוט בי! U: אני יודעת שאתה יכול להיזכר מי אני באמת. תחשוב...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif מריה למייקל

אני וחברה שלי כל הזמן נזכרות במשפט הזה..... הוא ממש הצחיק אותנו!.... בכל מקרה, אין לי ציטוט, אז שמישהו אחר בבקשה ישים....

למעלה