הקטע הוא לזהות את התמונה ... היית צריכה לזהות את התמונה של דנה ואז לשים חדשה ...
א אור האדום New member 31/12/03 #23 הקטע הוא לזהות את התמונה ... היית צריכה לזהות את התמונה של דנה ואז לשים חדשה ...
B B A B Y G I R L1717 New member 31/12/03 #26 פאקקקקקקקקק טעיתייי סורייש( בכל מקרהההההההההה שנה טובהההההההההה לכולכםםםםםםםםםם!! במיוחד למורנדהההההההההההה!מתה עלייך מאמי!!!!
פאקקקקקקקקק טעיתייי סורייש( בכל מקרהההההההההה שנה טובהההההההההה לכולכםםםםםםםםםם!! במיוחד למורנדהההההההההההה!מתה עלייך מאמי!!!!
M Ma E New member 31/12/03 #20 ../images/Emo103.gifטוב משחק חדש../images/Emo103.gif אני רואה שהקודם לא זז.. חוקי המשחק הולכים ככה: אני כותבת שתיים שלוש מילים משורה של שיר של פינק.. אתם צריכים לנחש.. אם זה יהיה קשה מדי אני יוסיף מילה.. מקובל טוב המילים הן: Like mommy ...
../images/Emo103.gifטוב משחק חדש../images/Emo103.gif אני רואה שהקודם לא זז.. חוקי המשחק הולכים ככה: אני כותבת שתיים שלוש מילים משורה של שיר של פינק.. אתם צריכים לנחש.. אם זה יהיה קשה מדי אני יוסיף מילה.. מקובל טוב המילים הן: Like mommy ...
B B A B Y G I R L1717 New member 31/12/03 #22 מאייייייייייי תוסיפי עוד מילההההההההההה!!!!!!!! זה קשההההההה
M Ma E New member 31/12/03 #24 מה? באאאאממממתת.. טוב בשביל... אני ימשיך את כל השורה Like mommy I love you. צריך גם להגיד איזה שיר זה (ולהשלים את השורה אחר כך...)
מה? באאאאממממתת.. טוב בשביל... אני ימשיך את כל השורה Like mommy I love you. צריך גם להגיד איזה שיר זה (ולהשלים את השורה אחר כך...)
M Ma E New member 1/1/04 #28 יפפפפפפפפה.. אני יעשה שורה חדשה מחר בבוקר שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יצאתי והסתובבתי כל היום אבל לא התנשקתי.. ואני לא כזאת עצובה על זה
יפפפפפפפפה.. אני יעשה שורה חדשה מחר בבוקר שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יצאתי והסתובבתי כל היום אבל לא התנשקתי.. ואני לא כזאת עצובה על זה
M Ma E New member 1/1/04 #29 2 נקודות לקורין.. ../images/Emo13.gif עוד אחד.. Tell me, why does my heart מה שורה הבאה?
מ מורנדה וזהו New member 3/1/04 #30 משחק יפהההההההה make a fool out of me והמשפט שלי.. So tell me when you look in my eyes