משחק חדש!

Oukami Kun

New member
ללורי.

מילי סתם מתוסכל כי גיא לקח לו את הניצחון בסיבוב הזה

Digi Lista

New member
נו יופי,גם כן אופציות...

להקשיב למיליהו המתוסכל והמתוסבך או ללורי שאומנם אני מכירה כבר שנים אבל גם לה חסרים כמה ברגים...נואשתי

Wolf GiRL™

New member
המפפפפ....

תראו מי שמדברת, עוד רגע ואת נכנסת למוסד פסיכאטרי ולי חסרי כמה ברגים?

Digi Lista

New member
אין מוסד שמתאים לי...

כול הרופאים והאחיות שניסו התפטרו וברחו בצרחות אז אני כאן איתכם,אוספת לכם את הברגים כדי שאם יכנסו מהנהלת הפרדס יראו פה לפחות גורם חיובי אחד שפוי...

Wolf GiRL™

New member
הנהלת הפרדס....

ממזמן זרקה אותנו לתהום, היא הייתה מבקרת פה פעם אבל כמו האחיות והרופאים במוסדות ברחבי הארץ גם היא מצאה עצמה בורחת ממך בצרחות, מאיפה הכישרון הנדיר הנ"ל?

Digi Lista

New member
האמת שהיא מעולם לא הייתה מבקרת פה..

אולי בחודש ניסיון אבל כבר אז כנראה שאנשיה ברחו באימה מחמת השיגעון כאן... אם יזרקו אותנו לתהום אני אדגים להם מאיפה משתינים המשוגעים(רמז:אם אנחנו משוגעים אנחנו עובדים הפוך,גם בפעולות בסיסיות כמו השתנות...
),שיחזרו להתעסק בשלל הפורומים הלא חיוניים שלהם,רצוי אלה שמוצפים בסגידה לסלבס סוג ז' ומעלה(עד ד',שאלה פליטי ריאליטי שאף אחד לא זוכר שבכלל הייתה תוכנית כמו זאת שהשתתפו בה) עם אנשי תפוז שמאדימים את עצמם ומדברים כדי לפתח עוד את פולחן הסגידה(יש לי הוכחות בולטות לעניין),את הטיפול בנו שישאירו לנו
כולם בורחים ממני בצרחות אימה ומצטערים על היום(והלילה) שהעיזו להתעסק עם הוד מעלתי ה
סטטה
,כנראה שהקסם האישי המעלף והכריזמה המחשמלת מסך ומקלדות שלי מפציצה שוב,קשה להיות |כוכב|ת מוכשרת כול כך

Wolf GiRL™

New member
אה....

כן....רגע.....אני צריכה להתאושש......פפפפפפפפפפפ..... הקסם האישי והכריזמה המעלפת טישטשו אותי לרגע. את יודעת שכרגע אנחנו הופכות שרשור ממש נחמד ל |OFF|?

למעלה