מצטער גם אני עדיין חי,לא אנושי להפקיר שבויים
הטענה שלך ששיחרור גלעד יביא בהכרח לפיגועים,היא שטות גמורה, והתממות,כי הרי הרשות הפלסטינאית מופצצת בפסיכופאטים רוצחים,המצויידים בכלי הנשק הטובים בעולם,חלקם שלל מתוצרת ישראל ,אילו באמת היה קל לבצע פיגוע בישראל,היית עד לפיגוע כול שבוע בערך ,במקרה הטוב כול חודשיים,והנה הפלא ופלא,שקט כמעט מושלם בגבולותנו,המסקנה החד משמעית,ללא עוררין, קשה מאד להרים פיגוע בישראל נכון להיום, והמצב רק ישתפר יותר, מסקנה שניה,שיחרור גלעד לא ישנה את התמונה בכלל. אז .. שלא יעבדו עליכם (שגם אני עדיין חי לא יעבוד עליכם) באשר להשקפתי הפוליטית,אפשר לומר שאני בן ימין למרכז,אכפת לי מאג גם מההתנחלויות,אבל אני חושב,שדמם לא יותר כחול מדמו של גלעד,או כול שבוי ישראלי אחר,ובתנאים היום, לא יהיה לא הוגן כלפיהם לשחרר את גלעד. לאלו שבאמת נתקפו בהתקף חרדה לא מוצדק,זה הזמן לקחת משכנתא בגודל נורמאלי ולעזוב את החור הארור הזה,שנקרא התנחלויות,שהוא בעצם שימוש ציני של הממשלה באזרחיה, כבשר תותחים,בתמורה להנחה בדיור,נו באמת... ואתם קניתם את "המציאה" הזאת ,מה חשבתם? שהבזול לא יעלה לכם ביוקר בסופו של חשבון. זה הזמן להתפקח ולהציל את חייכם ,שהם בכול מקרה בסכנה יותר גדולה משאר אזרחי ישראל ,בלי קשר לעיסקת שליט