משחק כדורגל למען גלעד שליט!!!!

בני1234

New member
היה כבר מי שאמר

"כוונתך רצויה אך מעשיך אינם רצויים" חבל שכל פעם צריך להמציא את הגלגל מחדש

בני1234

New member
יום יבוא ונעם יצטרך להשיב לגלעד

למה הלכת למשחק כדורגל ולא משרד רוה"מ למרות שנאמר לו שהמפתח לא נמצא במגרש הכורגל ולא בחוף הים

מעסה11

New member
עם אבא ואמא כאלה ,לא צריך אויבים

למזלו הרע של גלעד,יש לו גם אויבים ששבו אותו

y a u l a

New member
אל תגזים מעסה11

נעם ואביבה הם ממש לא אויבים, אבל הם גם ממש לא יודעים לנהל את מאבקם בצורה נכונה. למען האמת, המאבק שלהם צריך להיות אך ורק מול ראש הממשלה. הם לא צריכים לחפש בחו"ל שום דבר. ראש הממשלה והצוות המטפל בעניין השבויים הם שתי הדלתות שצריכות להידפק השכם וערב על ידי הוריו של גלעד שליט. ועמך ישראל - עמך ישראל יכול להמשיך להפגין - אבל במקומות הנכונים. ואם לא... עדיף שלא יעשה כלום כי כל השאר פטתי לחלוטין.

מעסה11

New member
ברור שהם לא אויבים..רק משחקים לידי אויבו ביבי

אכן מסכים איתך יוליה היקרה,רוב הפעילות צריכה להעשות מול ראש הממשלה,אבל לא יזיק להלבין את פניו של ראש ההסתדרות עופר עיני ברבים, על כך שלא הפגין אנושיות, ולא נקף אצבע ,מאצבעות ידו החזקה,שיכולות לשבש את המשק ולהרתיע את ראש הממשלה,להמשיך בסחבת. הרי אם היה עושה כך,היה מביא לסיום הפרשה מזמן, וחוסך סבל וכאב מגלעד ומשפחתו,וגם יש לו סיבה טובה להצדיק מעשיו, גלעד הוא בן של עובד בישראל, וההסתדרות מחויבת לעובדיה,עופר עיני תתבייש לך... נכשלת בתפקידך, נכשלת גם במבחנך המוסרי בעיני השם. עוד לא מאוחר לתקן, אבל בקרוב ,אולי כן יהיה מאוחר

אתה אויב האנושות מספר 1!

מצטער מעסה11 או מתוק26, או איך שאתה לא קורא לעצמך היום, אבל רק ככה אפשר להגדיר אותך. אדם כל כך שפל, שקורא לא אנושי לכל אחד שטיפה אכפת לו גם מאנשים אחרים ולא רק מהתמונה של גלעד שליט שהוא מכיר, לא יכול להיחשב בן אדם. אדם כל כך קטן, שחושב שכל המדינה צריכה להיות מגוייסת אך ורק לטובת נושא חברתי אחד בצד אחד בלבד, כשחס ושלום שמישהו ייתן לגיטמציה לקיומו של צד שני, לא ראוי לחיות בין בני אדם! אולי תנסה לגור בין ידידיך הזאבים. בדיוק כמוך, גם להם אכפת רק מהלהקה שלהם ומהקרובים שלהם, ומוכנים להרוג כל זאב מלהקה אחרת!

אני שואל אותך שוב:

יש למשואה שני צדדים: גלעד שליט ואלף מחבלים. זה שאתה מגיב אליו טוען שהצד שמענין אותו במשואה הוא הצד של גלעד שליט. הוא גם טוען, למשל, שהוא "ימני מושבע" אחרי שהביע אי איכפתיות מוחלטת לפיגועים בהתנחלויות, שלא נחשבים בעיניו. מה גורם לך להאמין לו?

מעסה11

New member
מצטער גם אני עדיין חי,לא אנושי להפקיר שבויים

הטענה שלך ששיחרור גלעד יביא בהכרח לפיגועים,היא שטות גמורה, והתממות,כי הרי הרשות הפלסטינאית מופצצת בפסיכופאטים רוצחים,המצויידים בכלי הנשק הטובים בעולם,חלקם שלל מתוצרת ישראל ,אילו באמת היה קל לבצע פיגוע בישראל,היית עד לפיגוע כול שבוע בערך ,במקרה הטוב כול חודשיים,והנה הפלא ופלא,שקט כמעט מושלם בגבולותנו,המסקנה החד משמעית,ללא עוררין, קשה מאד להרים פיגוע בישראל נכון להיום, והמצב רק ישתפר יותר, מסקנה שניה,שיחרור גלעד לא ישנה את התמונה בכלל. אז .. שלא יעבדו עליכם (שגם אני עדיין חי לא יעבוד עליכם) באשר להשקפתי הפוליטית,אפשר לומר שאני בן ימין למרכז,אכפת לי מאג גם מההתנחלויות,אבל אני חושב,שדמם לא יותר כחול מדמו של גלעד,או כול שבוי ישראלי אחר,ובתנאים היום, לא יהיה לא הוגן כלפיהם לשחרר את גלעד. לאלו שבאמת נתקפו בהתקף חרדה לא מוצדק,זה הזמן לקחת משכנתא בגודל נורמאלי ולעזוב את החור הארור הזה,שנקרא התנחלויות,שהוא בעצם שימוש ציני של הממשלה באזרחיה, כבשר תותחים,בתמורה להנחה בדיור,נו באמת... ואתם קניתם את "המציאה" הזאת ,מה חשבתם? שהבזול לא יעלה לכם ביוקר בסופו של חשבון. זה הזמן להתפקח ולהציל את חייכם ,שהם בכול מקרה בסכנה יותר גדולה משאר אזרחי ישראל ,בלי קשר לעיסקת שליט

מעסה11

New member
גם מציע למתנחלים להאבק בממשלה,לסיוע בפינוי

המדינה ששלחה את המתנחלים לגור בהתנחלויות,צריכה לספק ביטחון ותחושת ביטחון,מאחר והיא נכשלה בכך,היא מחוייבת לסייע כלכלית ונפשית למעוניינים בצדק להתפנות משדה הקרב האזרחי הזה. כול מי שמרגיש חרד בגלל עיסקת גלעד ובכלל ,זאת ההזדמנות לצאת להפגנה לעזוב את הגהנום הזה בקלות ,ולהתחיל חיים נורמאלים ושלווים בישראל המוכרת על ידי האום.

יש לך הנחת יסוד שגויה.

הנחת היסוד- אין פיגועים, סימן שאין יכולת לבצע פיגועים. קודם כל, הדבר היחיד שלא משתנה אצלך זה שאתה טוען שאתה מוכן לשחרר אלף מחבלים בתמורה לשליט. אני סבור שצריך לנסח משפט זה בשינוי קל בסדר המילים כדי שיהיה נכון לחלוטין. לגבי "פסיכופטים" ו"המצויידים בכלי הנשק הטובים ביותר"- הבל הבלים. רוב הפיגועים הם עבודה של ארגונים, פיגועי הדריסה בירושלים היו יוצאי הדופן. לארגונים יכולות להיות סיבות רבות להפסקה הזמנית בפעילות הרצח שלהם: האחת היא סילוק ראשיהם מהשטח, אם לכלא ואם לבית הקברות לחללי אויב שליד גשר אדם, על ידי צה"ל. עוד אחת היא יצירת אשליה שתשלה אנשים (לא יודע אם מעסים מתוקים מושלים או שהם מעמידים פני מושלים) שלעסקת שחרור המחבלים לא יהיה מחיר בטחוני. ברגע שישוחררו המחבלים, נקבל אם כן שתי תוצאות: האחת, אין יותר סיבה לשמור על השקט. המחבלים קיבלו את מה שהם רצו, עכשיו אפשר להתחיל שוב בפיגועים וגם לנסות לחטוף עוד חיל בשביל העיסקה הבאה, הפעם של 2000 מחבלים. והשניה- חזרה של כח אדם איכותי להנהגת הארגונים. ולמה אני כל כך משוכנע שזה שאין פיגועים זה לא בגלל חוסר יכולת? מפני שלמחבל בודד קל היום מאד לבצע פיגוע. הנוסעים בכבישים 60 ו-90 חשופים לאש נק"ל, למשל. אם אתה משלה את עצמך שאמצעי חישה מרחוק (תצפיות, קשתות, א"א) ימנעו ממחבלים לנוע בשטח ולתקוף כוחות קטנים ניידים או מבודדים- האמצעים האלה לא עובדים לא בכל מקום ולא בכל תנאי, ואין לי ספק שאויבינו יודעים את זה היטב.

יונה1

New member
אכן כך - פשוט ולעניין!!!!

הכל שחור על גבי לבן ואפילו כולל צבע! דבריו של נועם אומרים ה-כ-לללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דרך טובה מזו לתאר את הסיטואציה אלא ב:"דברי נועם אומרים הכל!"

למעלה