משחק- כי הפורום הזה כ"כ שומם עד שיש לו הד..הד

נסטי XD

New member
משחק- כי הפורום הזה כ"כ שומם עד שיש לו הד..הד

הד..XDDD קוראים למשחק "הרוס את המשאלה" מי שלא מכיר: אני מבקשת משאלה וזה שמתחתי הורס אותה..לדוגמא.. "אני רוצה להיות בים" ואז מי שמתחתיי כותב "את תהיי בים, יהיה צונאמי וכריש לבן יתפוס לך את המרפק השמאלי.." אז...אני אתחיל.. אני רוצה גיטרה חשמלית

Littel Rach

New member
משאלתך התגשמה.

אבל......קנית כלב חמוד ומתוק, עד שגילית בבוקר שהוא לעס לך את המיתרים בלע לך את המפרט וריסק לך את הגבר. וההורים שלך החליטו שלא ייקנו לך גיטרה חדשה, ויעיפו את הכלב מהבית... כן. משהו. עזבו
הלוואי שפארמור יבואו לארץ.. [לא-היה-לי-מה-לרשום-XD.]

xXx Lilo xXx

New member
הם יבואו אל תדאגי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל כל הכרטיסים ימכרו על היום הראשון שיתחילו ואת לא תצליחי להשיג כרטיסים
הלוואי שהשבוע לא יהיו לימודים בכלל!

../images/Emo210.gif לא יהיו לימודים אבל .. DDD:

ידפקו שוב השלמות בכל החופש הגדול XD הלוואי שאוונגד יבואו לארץ ואז אני אתחתן עם סינסטייר גייטס המושי הזה |מאוהבת|

נסטי XD

New member
הם יבואו ואת תתחנתי איתו

אבל בחתונה יהיה טורנדו ענקי, ובאמצע החתונה כשהרבי ישאל " מישו מתנגד" תתפרץ לחתונה האקסית שלו [יש לו כזאת? XDD] ואז הם יתנשקו מול העיניים שלך!!!!!!!! אני רוצה בוטן

xXx Lilo xXx

New member
את תמצאי מלא בוטנים על הריצפה../images/Emo29.gif

ואז כשתרצי לקחת כמה תתקופפי והמכנס שלך יקרע וכולם יסתכלו עלייך
הלוואי ואני אדע לנגן על גיטרה

נסטי XD

New member
את תדעי לנגן על גיטרה

אבל את תהרסי אותה, תקרעי לה את כל המיתרים וההורים שלך יענישו אותך לנקות את הרחוב פעמיים ביום! אני רוצה חולצות , אין לי כמעט..

Emergency Exit

New member
יהיו לך חולצות!../images/Emo41.gif

אבל את תפתחי ת'ארון ופתאום כל המכנסיים שלך יעופו ויפלו מהחלון. ("יש כמה מכנסייםםם שקפצו מהארון. תיזהר מאוד מהר תמצא את עצמך תלוי על חבלללל אחרי שטיפת מוחחח, מחזיק אטב בכל הכוחחח". ) הלוואי שאבא יקח אותנו למסעדה היום, כי אני רעבה

Johnni456

New member
הוא יקח אותך למסעדה אבל..

הדבר היחידי שיגישו במסעדה הזאת זה גרגיר 1 של אפונה
הלוואי שאני אדע יצליח לנגן את "סמלס לייק טין ספיריט" של נירוונה כי אני כבר איזה חודשיים מנסה ולא מצליחה לעשות את הפריטה המעצבנת הזאת ><

xXx Lilo xXx

New member
אם כבר אצליח ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ואת תצליחי. ושתנסי להראות לכולם שהצלחת הגיטרה תישרף לך
הלוואי ושיצאו לי מהוריד בנוגע ליומולדת

נסטי XD

New member
יצאו לך מהוריד

אבל יכנסו לך ללבלב, ויגלו שאין לך פופיק [קייל XY
] ובעצם לא נולדת, אז תשארי עם עצמך ותשירי לעצמך "אין לי היום יומולדת, אין לי היום יומולדת, אין לי היום יומולדת כי לא נולדתי! אני רוצה לטוס לחו"ל

yarden yanay

New member
את תטוסי לחו"ל אבל....

הטייס החליט שהוא משנה כיוון והוא יקח אותך לאיזה שבט אפריקאי D: אני רוצה פנקייק :O

xXx Lilo xXx

New member
את תכיני אבל אז ישרף לך המטבח ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אני רוצה המבורגר
כמה זמן לא אכלתי בשר מעובד XD

נסטי XD

New member
את תאכלי המבורגר

אבל תגלי שיש בו חיידקים רעילים ואת תחלי בשפעת העופות, ותטילי ביצה ותגידי "קוקוריקו" כל בוקר.. אני רוצה שיגיע כבר יום העצמאות..

../images/Emo210.gif הוא יגיע , אבל ..

יתבטל רוק עצמאות D: או מה שאת לא מחכה לו XD הלוואי שהבנזונה הזה יפסיק להיות כ'כ בנזונה
[כן כן , אני יודעת שאני חופרת עליו אבל הוא פשוט מציק לי כ'כ ><]

yarden yanay

New member
ממ אוקי אז

הוא ידרס ויהיה בבית חולים, והפלאפון יעוף לו מהיד [באמצע הדריסה] ואז הוא לא יוכל להתקשר אפילו מהבית חולים. איזה יצירתית אני.. אני רוצה שיגמר הבצפר :O

הוא ייגמר!

אבל אז החליטו שאת תבואי לתיגבורים מלא פעמים בחופש^^ הלוואי ואני אתחיל כבר לעבוד בביוטי

למעלה