משחק- כי הפורום הזה כ"כ שומם עד שיש לו הד..הד

את תתחילי../images/Emo28.gif

ואז יחליטו שאת לא מספיק טובה. ויפטרו אותך. מועאעאעא. סתם. אוהבת אותך. 3> (נכון התגעגעת אליי?) הלוואי שאני לא אכשל בבגרויות השנה.

בהתחלה את לא תיכשלי,

אבל אז המורים יחליטו שהתשובות לא נכונות ואת תיכשלי בסופו של דבר ובטח שהתגעגעתי הלוואי ואני אצליח להסתדר עם ההוא מחר |:

יחליטוXD../images/Emo28.gif

את תסתדרי. וזהו לא בא לי להרוס לך. טוב, נו, אין ברירה. את תסתדרי. אבל... את תכירי מישהו. סקסיייייייייי בעליל. והוא יקנא ויתרגז ויתעצבן והפרצוף שלו יהפוך לירוק מרוב קנאה. מגיע לו. נכון?
הלוואי שמחר יהיה יום כייפי.

יהיה יום כיפי היום^^

אבל אז את תלכי לים ותטבעי.;; (אוהבתותך
) הלוואי ויפסיקו לעצבן אותי בגלל בריטני

Emergency Exit

New member
יפסיקו לעצבןאותך..

אבל אז יצמח לך בולבול גדול וכולם יעצבנו אותך כי יש לך בליטה במכנסון! XDD WTF המוחשלי לא במקום הלוואי שיהיה מגניב היום ושמבטח (שכבת י' בצופים) לא יחפרו כי הם יוצאים לאותו מקוםשאנחנו יוצאים

pati15

New member
את לא תיכשלי אבללל....../images/Emo13.gif

אבל תצאי לחגוג את זה ואז תראי את החבר שלך (אם שי לך) מתנשק עם מישהי אחרת ... לא משנה לא ממש היה לי מה לכתוב (שמים לב)
מממ::: היה לי מבחן במתמטיקה אני מקווה מאוד שלא ניכשלתי :-|

yarden yanay

New member
חח יש לי משהו יותר טוב

תגלי שבטעות נשפך לך כוס מים על המגבר וכשתכניסי את הכבל של הגיטרה תתחשמלי. :O חחחחחח זה יותר שווה

נסטי XD

New member
~ממשיכה מפה!~

את לא תכשלי במתמטיקה, אבל תכשלי בכל השאר ויורידו אותך לכיתה א'.../שוב!!!! אני רוצה ללמוד לנגן שירים..המון..

את תלמדי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

ואז תטוסי לך במטוס והוא יתרסק על איזה אי בודד (סטייל אבודים
) ותקבלי זעזוע מוח ולא תזכרי כלום. כלום. אפילו איך לנגן את יונתן הקטן! אני רוצה להכיר מישהו חמוד
(למישהי יש איזה אח/ידיד/מכר שהיא מוכנה לנדב?XDD)

נסטי XD

New member
את פגשי מישהו חמוד

אבל אז הוא יחטוף אותך ויקח מההורים לך 1,000,000$ ויכה אותך עם במבוק ויפטם [ככה רושמים את זה?] אותך במרשמלו, ואת תשקלי 100000000000000000000 קילו, [כמעט כמוני...] אני רוצה לאכול גלידה.

xXx Lilo xXx

New member
את תאכלי. ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ועוד יותר שווה אני אקנה לך אותה. אבל אז יתברר שאת אלרגית למשהו שיש בגלידה הזאת
ואז תיהיה בבית חולים ולא תזכי להיות ברוק"צ
הלוואי ואני אראה אותך ביום רביעייייייייי

נסטי XD

New member
את תראי אותי..

אלב אני אלך תוך 2 מאיות כי ההורים שלי הם כאלה &**^#$^%*^&$%^$#%&%&*^%&*)&$ בכל אופן, אני רוצה מכנסיים קצרים..אין לי..XD

xXx Lilo xXx

New member
את תקני מכנסיים קצרים ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל כשתרצי ללבוש אותם המכנסיים לא יעלו עלייך
או (תבחרי אופציה XD) כשתרצי ללבוש אותם המכנסיים יהיו כ"כ גדולים עלייך שאפילו חגורה לא תעזור.... *וכשתרצי להחליף מידה החנות תיסגר
* הלוואי והשנה תיגמר כבר (מי רוצה להרוס את זה?! אה!?!? XD)

Emergency Exit

New member
אנייייייייייי!../images/Emo41.gif

השנה תיגמר כבר אבל הביצפר שלך יחליט שהוא מוותר על החופש ומשאיר אותך לנצחחחחחח. ומבטלים גם את חופש עצמאות אז לא תלכי לרוקצ או משו. אמאמ.. הלוואי.. שילך טוב בשלישי ואני אצליח להשיג ת'כרטיסים!.

למעלה