משחק להחייאת הפורום

ofirush 14

New member
משחק להחייאת הפורום../images/Emo140.gif

מכיוון שהפורום לא זז, אנחנו חייבים להזיז אותו! אז אני החלטתי לעשות משחקון קטן כדי להכיר יותר טוב את הפיפולים פה. אני אשאל שאלה, הראשון שרואה אותה (מעניין מי זה יהיה...) יענה עליה וישאל שאלה אחרת...וכך הלאה. כך שיוצא שכל אחד עונה על שאלה וכל אחד שואל שאלה. אז אני אתחיל: קיץ או חורף? אני:חורף... יאללה, תענו, תחיו ת'פורום!!!!

ofirush 14

New member
עוד משהו!!

וואלה, צודק, כל אחד שכותב תשובה שגם ינמק למה. אממ...ואבו, היית צריך לשאול שאלה, אבל לא משנה. נתחיל את המשחק מחדש. חורף או קיץ? אני חורף כי קודם כל, קיץ זה המון אבק, לכלוך, שמש, חום, וזה עושה לי אלרגיה. אני אוהבת כשיותר חשוך, אני אוהבת ללכת בבוץ, אני אוהבת רעמים וברקים, אני אוהבת את הגשם, אני מאוהבת בגשם!!!! אני אוהבת את הצורה שבה העננים הכבדים, העייפים והאפורים מכסים את הכחולים. ואני אוהבת את הרוח, הרוח שנושבת בחוזקה בחוץ כשאני בפנים, מכורבלת בפוך ומציקה לכלבה שלי. אז...תענו...קדימה...

ofirush 14

New member
חחח תראה למעלה את התגובה שלי ותגיב

מחדש...^^ טוב, לא משנה, להבא נעשה את זה כמו שאמרתי. אממ..אני טיפוס של לילה. כי ביום חם ויש יותר מידי אור. בלילה אני יכולה פשוט לההסתכל על הירח שעות על גבי שעות, כשהרוח הקרירה מנשבת בעורפי ומעיפה את שערי אחורה (חח זה נשמע כמו קטע לשיעור ספרות...). ובכלל אני אוהבת את הלילה, יותר נעים, ואני אוהבת יותר חושך. טוב, אני לא אשאל שאלה, נחכה שמישהו אחר ישאל...

280388

New member
טוב אז מהתחלה

אין לי על מה לענות.... אש או מיים? מיים. אלמנט מאד מסכרן שאני לא יכול כלל לשלוט עליו, וכי מיים קפויים זה קרח וקרח זה קר וקר זה נעים, לא כשיותר מידי קר... וכי אני אוהב לבלות במיים (לא במי-מלח מזוהמים).

ofirush 14

New member
מים.

אש היא דבר יפה, אכן. אבל המים..המים זה פשוט...מים! הם כל כך נעימים למגע (למרות שאני שונאת בריכה וים). ומים זה כזה דבר טעים (אני אוהבת מים יותר משתייה מיצית וכולי...) ומים קרים זה תענוג. וקרח, כמו שאמרת, זה כל כך קר קר קר ונעים!!! ואני אחכה שמישהו יחליט להיכנס ולענות ולשאול!

magda

New member
למה קיץ..? מפני....../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif.

שאני לא אוהבת קור וגשם לא אוהבת לשים הרבה בגדים עלי לא אוהבת שקר לי מפני שאז אני מרגישה עצובה...חורף עבורי זה עצב וקיץ התעוררות של החיים. הנה שאלה עבורכם... צפון או דרום??

ofirush 14

New member
צפון. בגלל ש...*מתח*

לא יודעת, צפון יוצר מזכיר לי חורף, אני אוהבת את הקור שבו, את ההרים הגבוהים והרוח המנשבת בהם (למרות שאת זה אפשר להרגיש גם בדרום) ו...פשוט לא יודעת. אני לא יכולה להסביר את זה..אני פשוט אוהבת את הצפון. מממ ועכשיו שאלה...מוזיקה של היום, או מוזיקה של פעם? פעם. המוזיקה יותר טובה ויותר איכותית...בניגוד להיום! היום אנשים נהיים כיבכול מפורסמים בגלל שהם מתפשטים ומפיצים על עצמם שמועות. להרבה מהמוזיקאים היום אין כישרון בכלל! רק כישרון בלעצבן אותי... בקיצור, מוזיקה של פעם שולטת!!^.^

magda

New member
אני אוהבת מוזיקה נושמת מוזיקה../images/Emo79.gif

האם המוזיקה של פעם יותר איכותית אולי... העולם השתנה ואיתה גם הטעם של האנשים. השתנו הצלילים והמוזיקאים...ואי אפשר לחזור אחורה יש רק זיכרונות של מוזיקה שפעם ניגנו והיום לא.... הנה אלה נוספת ים או בריכה.

280388

New member
ים או בריכה

תלוי למה. לרחצה אז בריכה, הים מזוהם ומלוח. לבילוי, הים, הוא מלא חיים, למרות שהוא מזוהם יש בו הרבה חיות וצמחים מעניינים. איזה מקום הכי כיף לגור בו. בבייתן בחורשה או ביער, רחוק מאנשים, ליד נהר או נחל, במקום שיש בו הרבה בע"ח והרבה צמחים. בביתן נח, לא קטן מידי ולא גדול מידי.

אסתי69

New member
חורףףףףףףףףףףףףף

הירוק שמסביב הגשם שמטפטף בחוץ כשאני בבית הנשימה שאפשר לקחת בלי להחנק מהחום הנוראי לא מזיעים כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מיים-טוהר זורמים כחוללללללללל כייף יםםםםםםם יםםםםםםםםםם יםםםםם מוזיקה מכל מין וצורה עכשיו אני צריכה לשאול שאלה
טיול-חו"ל או בארץ? אופיק

Anabel74

New member
חו"ל

טיסה,שינוי אוירה,תרבות אחרת,נופים חדשים, מקומות מיוחדים, שאי אפשר למצא בארץ. מה גם שזה פחות זמין ואולי לכן יותר קורץ? לא יכולה להתאפק מלענות גם על שאלות קודמות: קייץ- שונאת קור וגשם ובמיוחד את הסגריריות. שמש עושה לי טוב בלב ותמיד אעדיף חום על קור. יום- שוב בגלל השמש. למרות שהיתה תקופה שדיי הפכתי את היממה והיה אחלה אבל חסרה לי השמש.... צפון- כי אוהבת נוף ירוק יותר ממדברי. מיים, עצים, פריחה... בריכה- כי יותר נוח לשחיה (ים - בגלל החוף..). ולשאלתי- בשר או חלב?

ofirush 14

New member
חלב!!!!!!!

בשר זה....בשר...איכ...לא...רצח!!!!!!!!! אני צמחונית כמעט לגמרי...כך ש...חלב. יאללה, אנשים...תיכנסו ותשאלו שאלות!!!

280388

New member
חלב

בשר זה לא בריא, למרות שיש בו את כל מה שהגוף האנושי צריך, יש בו גם הרבה דברים שהגוף האנושי לא צריך. מוצרי חלב עדיפים, כי יש שם פחות רעלים לגופינו. איזה מקום עדיף לבילוי?

ofirush 14

New member
מממ...

מועדונים וכאלה אני ממש לא אוהבת. אני יותר טיפוס של שקט (עד שמגיעים ללהקות ולאמנים ]אמנים...?] שאני אוהבת). אני הייתי בעד בית קפה/חו"ל/טבע!!! טבע זה טובבב מממ ושאלה... כלב או חתול? כלב!!! אני שונאת חתולים, חיה כל כך מפונקת ומכוערת (אם כי יש כמה נחמדים...) וכלבים הם פשוט חיה אוהבת, מסורה, מפגרת לעיתים רחוקות,והם כל כך מתוקיםםםםםם אבל כל אחד והטעם שלו...=]

280388

New member
כלב או חתול? קשה להגיד

בתור אחד שאוהב את כל החיות, הייתי אומר ש....גם כלבים וחתולים הם טובים; אבל בתור אחד שמאז כיתה א' יש לו חתולה, ולרוב חברי (לאלו שיש בע"ח בבית) יש חתולים, אחד מהם שאני מצאתי... אני מעדיף חתולים, כי יש לי יותר ניסיון איתם. דרך אגב גם חתול זה חייה אוהבת. עוסק\ת בספורט? הייתי פעם בנבחרת אתלטיקה ריצות בינוניות וקצרות, עכשיו אני רץ פחות, אבל עדיין מנסה להשאר בכושר. לא ממש אוהב ספורט.

ofirush 14

New member
מממ לא...

הייתי שנתיים בחוג כדורסל, הייתי הכי מהירה בכיתה, אבל לא יותר מזה... ואני יודעת שחתולים הם חיה אוהבת...וגם אני אוהבת חיות. מאוד מאוד מאוד ושאלה: נעליים גבוהות או עם עקב שטוח? עקב שטוח...הרבה יותר נוח

eitanreder

New member
עקב שטוח בריא יותר

עקב גבוה גורם לרגל, ולגב להיות במצבי לחץ לא בריאים שפה זרה ? אנגלית, ערבית, או ???

למעלה