משחק להחייאת הפורום

280388

New member
רוסית.

כי אני שולט בשפה יותר מאנגלית, למרות שאני לא נגד ערבית, פשוט אין לי צורך ממשי בשפה (אף על פי שרוב עכו ערבים). "השפות הן המפתח לעולם." רייקי - תחביב או דרך חיים? מנסה להפוך את הרייקי לדרך חיי, לחיות לפי חמשת העקרונות, ללמוד את התרבות היפנית העתיקה ואת תורת הרייקי (והאיקידו, למרות שזה לא שייך.)

MiRuinaVida

New member
תחביב

אולי אפילו דרך חיים מתישהו.. בינתיים תחביב ושעשוע :) מממממ הסרט הכי טוב לדעתכם. אני יודעת שזה קצת קשה אבל תנסו :)

MiRuinaVida

New member
../images/Emo32.gif אחח כמה טוב לחזור

לעולם הפורומים של תפוז (רייקי ורייקי לצעירים כמובן) :*)

280388

New member
סרט אהוב

מת לצחוק....או כל תרגומי גובלין (הסרט כמו שבמקורי, המילים בשביל להצחיק ת'צופים), שמאטריקס הכי קורע בסידרה.

280388

New member
כבר שאלו, אבל אף אחד לא ענה.

מוזיקה אהובה? אניגמה, ארה.... - לא יודע סתם נידלקתי על הסגנון של הספיריט מיוזיק, במיוחד של "אמנו" של ארה. ויש עוד כל מיני, כולל רוק, פופ, קלאסיק (בי ג'יס, ביטלס, אלטון ג'ון...), ועוד הרבה, אין סגנון מסויים שאני אוהב הכי.

Anabel74

New member
יש גם משהו באמצע

שלי גבוהות עם עקב שטוח... סטייל פלטפורמה
אין שיפוע ועדיין את על הגובה-מומלץ לנמוכות כמוני.

ofirush 14

New member
חזרתייי

הייתי בתל אביב, ועכשיו אני פה. אז שאלה... רייקי בבוקר או בערב? (תודה לך, אבו) אממ...תכלס גם וגם, כל בוקר אני עושה רייקי, אבל גם בערב, אחה"צ, צהריים, לילה... וזהו, קדימה, תענו ותמציאו עוד שאלות!

280388

New member
וצא ומתי שנח

למרות שלרוב יוצא בלילה, כי בלילה קריר. שאלה? איך הגעתם לרייקי. הגעתי לרייקי דרך חבר שלי, שאח שלו הוא מאסטר לרייקי וכל הזמן שאח שלו למד רייקי, דימינו מה יהיה אם נדע רייקי ואז כשאח שלו הגיע לרמת מאסטר הוא העביר לנו קורס.

ofirush 14

New member
אני הגעתי לרייקי...*מתח*

מממ...כי אבו למד רייקי, ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה ללמוד רייקי, אמרתי שכן ולמדתי רייקי. רייקי 2 למדתי אצל אבו (כי כשלמדתי רייקי אחד הוא עוד לא היה מאסטר) ומממ...נחכה שעוד כמה יענו ואחד מהם ישאל שאלה

למעלה