רציני זה שיר שלו במקור?
L Lies for the Liars New member 9/5/07 #21 תמשיכוווווו!../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif לא אוהבים אותי. בוהו. אממ, בכל מקרה אני רוצה תמונה של מישהו מהם מהילדותD:
תמשיכוווווו!../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif לא אוהבים אותי. בוהו. אממ, בכל מקרה אני רוצה תמונה של מישהו מהם מהילדותD:
L Lies for the Liars New member 10/5/07 #23 אל תפרשי../images/Emo7.gif../images/Emo176.gif את היחידה שאשכרה ענתה משהו>>
O O L g i T New member 10/5/07 #24 חחח כה אה >< נו אבל לא עולות לי התמונות, אי אפשר לשחק במשחק הזה עם תנאים כאלו XD ניתן הזדמנות לחברי פורום אחרים D: [אמ,שני אולי????? ושאר קוראים סמויים]
חחח כה אה >< נו אבל לא עולות לי התמונות, אי אפשר לשחק במשחק הזה עם תנאים כאלו XD ניתן הזדמנות לחברי פורום אחרים D: [אמ,שני אולי????? ושאר קוראים סמויים]
L Lies for the Liars New member 11/5/07 #31 הנה>>../images/Emo176.gif ואני רוצה תמונה שלהם/ או של מישהו יחיד מהלהקה, מאיזשהו קליפ שלהם. זה קל, אז קדימה
הנה>>../images/Emo176.gif ואני רוצה תמונה שלהם/ או של מישהו יחיד מהלהקה, מאיזשהו קליפ שלהם. זה קל, אז קדימה
L Lies for the Liars New member 11/5/07 #34 בגלל שחלק מכן רצו תמונה של דן.../images/Emo176.gif אז הנה>> אמממ. ואני רוצה תמונה יפה שלהם, זה הכלP: [יואו, אני הצפתי את השרשור הזהP:]
בגלל שחלק מכן רצו תמונה של דן.../images/Emo176.gif אז הנה>> אמממ. ואני רוצה תמונה יפה שלהם, זה הכלP: [יואו, אני הצפתי את השרשור הזהP:]
S S t o c k h o l m New member 12/5/07 #35 לא יודעת למה אני אוהבת את התמונה הזאת........אולי כי ברט נראה כל כך ומסכן ומבולבל ,כמעט כמוני כשאני מנסה ללמוד ומתחרטת שלא הקשבתי יותר בשיעור!!!!!!!!!!! אה כן אני סתם רוצה תמונה חמודה של קווין עם ברט .......
לא יודעת למה אני אוהבת את התמונה הזאת........אולי כי ברט נראה כל כך ומסכן ומבולבל ,כמעט כמוני כשאני מנסה ללמוד ומתחרטת שלא הקשבתי יותר בשיעור!!!!!!!!!!! אה כן אני סתם רוצה תמונה חמודה של קווין עם ברט .......
L Lies for the Liars New member 12/5/07 #36 לא הייתה לי את התמונה הזאת../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif אם יש לך עוד מהסט הזה תשימי חופשיD:
לא הייתה לי את התמונה הזאת../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif אם יש לך עוד מהסט הזה תשימי חופשיD: