טלנובלותת**עושה לה באזזזז**חחח :] יעליי באופי שלה{אופי מושלם} או יעליי בדמות דנה בלום?
מ מורלוש New member 4/1/06 #21 טלנובלותת**עושה לה באזזזז**חחח :] יעליי באופי שלה{אופי מושלם} או יעליי בדמות דנה בלום?
ע עידן לאב יבז New member 4/1/06 #27 יב"ז [למרות שהיא לא אוהבת../images/Emo3.gif] ברמת אביב ג' שרון עם דניאל או תומר?
ה הגר love יעלי המלכה New member 4/1/06 #28 עם דניאלללל ברוררר ../images/Emo99.gif יעלי בתור ג'יין או מרי לו? ועידן.. למה יב"ז?? אני מזה שונאת שקוראים לה ככה... חחח ואיך אתה יודע שהיא לא אוהבת...?
עם דניאלללל ברוררר ../images/Emo99.gif יעלי בתור ג'יין או מרי לו? ועידן.. למה יב"ז?? אני מזה שונאת שקוראים לה ככה... חחח ואיך אתה יודע שהיא לא אוהבת...?
ס סבבה במיטה ואני בלי New member 5/1/06 #33 ברור שבפסטיגל! יעל בפסטיגל גיבורי על או יעל בפססטיגל 2003?
נ נוי ה2ו2ה New member 5/1/06 #34 בפסטיגל גיבורי על=]] יעל עם מכנס קצר קצר כמו המכנס של מאיה בוסקילה בקליפ רק אותך רוצה..או יעלי במכנס ארוך??..
בפסטיגל גיבורי על=]] יעל עם מכנס קצר קצר כמו המכנס של מאיה בוסקילה בקליפ רק אותך רוצה..או יעלי במכנס ארוך??..
ר רעות האכלנית New member 5/1/06 #35 מכנס ארוך../images/Emo99.gif יעל באירוח של יאיר לפיד או באירוח של יצפאן