משחק מזה
כנסו

MrJTsGirl

New member
או קיי תענו על שלי!!!

1. אבא שלי קנה לי מאזדה 6 שמחכה לי בחניה עד שאני יעבור טסט 2. הצטרפתתי עם חברה שלי שיש לה אותו שם כמו שלי (ואני סטרייטית לכל דבר, תרגעו) 3. השתכרתי במסיבה ועליתי על אחד השולחנות ועשיתי סטריפטיז ונשארתי כמעט ערומה (עד שחברות שלי לקחו אותי בכוח הביתה)

עונה

1. אבא שלי קנה לי מאזדה 6 שמחכה לי בחניה עד שאני יעבור טסט
פנטזיה 2. הצטרפתתי עם חברה שלי שיש לה אותו שם כמו שלי (ואני סטרייטית לכל דבר, תרגעו)
אמת 3. השתכרתי במסיבה ועליתי על אחד השולחנות ועשיתי סטריפטיז ונשארתי כמעט ערומה (עד שחברות שלי לקחו אותי בכוח הביתה)
שקר

jt fan

New member
טחחח זה קלללללללל../images/Emo70.gif

1. אבא שלי קנה לי מאזדה 6 שמחכה לי בחניה עד שאני יעבור טסט
פנטזיה
2. הצטרפתתי עם חברה שלי שיש לה אותו שם כמו שלי
שקר 3. השתכרתי במסיבה ועליתי על אחד השולחנות ועשיתי סטריפטיז ונשארתי כמעט ערומה (עד שחברות שלי לקחו אותי בכוח הביתה)
אמת

לפי דעתי

. אבא שלי קנה לי מאזדה 6 שמחכה לי בחניה עד שאני יעבור טסט
2. הצטרפתתי עם חברה שלי שיש לה אותו שם כמו שלי (ואני סטרייטית לכל דבר, תרגעו)
3. השתכרתי במסיבה ועליתי על אחד השולחנות ועשיתי סטריפטיז ונשארתי כמעט ערומה (עד שחברות שלי לקחו אותי בכוח הביתה)

MrJTsGirl

New member
אוי זה משעשע... הנה התשובות!!!

אמממ הראשון עם המזאדה-פנטזיה. השני עם חברה שלי-אמת השלישי עם זה שהשתכרתי-שקר. אחת מכם ענתה נכון, הראשונה. :) כל הכבוד! :)

MrJTsGirl

New member
בא לי עוד אחד, תענו!!!

מיכל, אם יודעת את התשובות לזה, אל תעני!!!! 1. יש לי ידיד שהוא ג'סטין קופי (!) והתמזמזנו בתור הגשמת פנטזיה שלי (שהוא כביכול ג'סטין) 2. סיימתי ללמוד מתמטיקה בפרוייקט מחוננים בסוף י' את כל ה5 יחידות והוצאתי 100 ציון סופי. 3. למרות שאני בת 16 וחצי המידת חזיה שלי היא A ואני כמעט לא לובשת חזיה בד"כ. תענוווווווווו

jt fan

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוווווו זה כל כך כל כך כל כך מצחיק
ולא, אני ממש ממש לא יודעת את התשובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונהה

1. יש לי ידיד שהוא ג'סטין קופי (!) והתמזמזנו בתור הגשמת פנטזיה שלי (שהוא כביכול ג'סטין)
אמת 2. סיימתי ללמוד מתמטיקה בפרוייקט מחוננים בסוף י' את כל ה5 יחידות והוצאתי 100 ציון סופי.
פנטזיה| 3. למרות שאני בת 16 וחצי המידת חזיה שלי היא A ואני כמעט לא לובשת חזיה בד"כ.
שקר

MrJTsGirl

New member
שתיכם עניתם נכון...!!!

הראשון עם ידיד שלי זה אמת... השני זה פנטזיה... למרות שאני ב5 יחידות חשבון יבויה איזה קשה זההה!!!! והשלישי זה לא.. .חחחחחח אני לובשת מידה 75D למי שרוצה לדעת... קניתי חזיה חדשה היום!!!! :)

גם אני רוצה עוד אחד../images/Emo9.gif

1)בשנה הבאה אני נוסעת לשוויץ עם ידיד שלי חברה וחבר שלה
2)אני יודעת לגלוש על גלשן ואני בים כל בוקר עד 12 גולשת עם גולשים ממשאבל ממש כוסונים
3)הגעתי לארץ בגיל 5 ואחרי כמה חודשים ידעתי כבר עיברית

hen 5

New member
אני עונה....../images/Emo8.gif

1)בשנה הבאה אני נוסעת לשוויץ עם ידיד שלי חברה וחבר שלה- אמת... 2)אני יודעת לגלוש על גלשן ואני בים כל בוקר עד 12 גולשת עם גולשים ממשאבל ממש כוסונים- פנטזיה... 3)הגעתי לארץ בגיל 5 ואחרי כמה חודשים ידעתי כבר עיברית- שקר..

למעלה