משחק!!!!!מי אמר מה ומתי?

משחק!!!!!מי אמר מה ומתי?

יש משחק אחד חמוד מאוד. שגם יכול להיות נחמד בעזרתו להיזכר בסדרה. הוא הולך ככה. מישהו כותב ביטוי מהסדרה ( שנאמר ע"י אחת הדמויות במהלך כל הסדרה) וצריך לנחש מי אמר את זה ומתי. מי שעונה, כותב גם ביטוי הבא. אני אתחיל: "גברים רק מפריעים במטבח" מי אמר את זה ומתי? מקווה שתאהבו.... :)

spiralla m

New member
לי יש משפט:

אני לא בטוחה ב-100% שבדיוק ככה אמרו אותו, אבל זה מה שיש... המשפט הוא: "הגברים אולי שולטים בכל, אבל אנחנו (הנשים) שולטות בגברים!!" זה ממש קל.

ElinorL

New member
זאת אלמה אמרה והמשפט הזה היה כ"כ

יפה שרשמתי אותו על דף! היא אמרה את זה לסינתיה שלא הייתה בטוחה אם היא תצליח להסתדר עם ניהול החווה וזה היה ככה: אופס, באתי לחפש את זה ואז נזכרתי שהמחברת בבית הספר אבל היא אמרה משהו כזה: "אנחנו מניעות את העולם! הגברים שולטים בכל אבל אנחנו שולטות בגברים" אני די בטוחה שזה היה ככה אבל תצתרכו לחכות למחר :) והנה משפט ממני
מי אמר/ה ולמי ומתי את המשפט הבא: "התחתנתי איתך ולא עם השיער שלך" משהו כזה בערך... אני יודעת שזה סופר קל אבל אני לא זוכרת את התסריט! סורי :/

אדו לקמילה כשהיא גילחה את הראש

ופחדה שאדו יחשוב שהיא מכוערת כשהוא ראה אותה לראשונה אחרי התיספורת. אני אנסה לחשוב על משפט להוסיף אבל בינתיים אם למישהו יש רעיון לפני הוא מוזמן להוסיף..

קפיטו

New member
יש לי משפט

לא הכי קל, אבל לפי המילים דיי אפשר לקלוט: "יש הרבה סיבות לשנוא מישהו, אבל רק אחת לאהוב, והיא מנצחת"

קפיטו

New member
חחח כן זה מיגל

הוא אמר את זה באחד הפרקים, לפאולו אם אני לא טועה... אממ אין לי עוד

ElinorL

New member
חחח מתאים למיגל להגיד כזה דבר

אמממ אני אנסה לחשוב על משפט... "אף פעם לא ראיתם אישה בביקיני!?" כל המשפטים שלי היו קלים ואז מצאתי את זה! מי שיודע הוא מלךךךךךךךךך

ElinorL

New member
זאת לא היתה אלנה ובטח שלא אלמה

אבל אני יכולה להגיד שזה כן היה אחרי התאונה...

למעלה