זאת גם לא קמילה קמילה היתה בחו"ל עדיין בפרק של התאונה...
E ElinorL New member 21/3/04 #25 זאת איווטי אבל לא אמרתם באיזה הקשר היא אמרה את זה מתי היא אמרה את זה? יפה אתם מתקרבים
S spiralla m New member 23/3/04 #27 תגלי. אני התייאשתי. אבל יש לי עוד ניחוש אחרון: אני לא זוכרת את הפרק הזה, אבל אולי כשאלנה ואיווטי (אם ככה זה היה) נסעו לים והתנגשו באדו, והוא התפלא שהן מבוגרות עם בגד ים... היה משהו דומה אבל אני לא בטוחה שזה...
תגלי. אני התייאשתי. אבל יש לי עוד ניחוש אחרון: אני לא זוכרת את הפרק הזה, אבל אולי כשאלנה ואיווטי (אם ככה זה היה) נסעו לים והתנגשו באדו, והוא התפלא שהן מבוגרות עם בגד ים... היה משהו דומה אבל אני לא בטוחה שזה...
א אלנה ואדו לנצח New member 26/3/04 #29 יש לי משפט: "מי יודע עוד כמה פעמים נחזור להיות יחד?" אני נכנסת לפה פעם ב.. אז אני כותבת את התשובה בהודע הבאה... אל תציצו
יש לי משפט: "מי יודע עוד כמה פעמים נחזור להיות יחד?" אני נכנסת לפה פעם ב.. אז אני כותבת את התשובה בהודע הבאה... אל תציצו
א אלנה ואדו לנצח New member 26/3/04 #30 זהירות.. התשובה סינתיה לפדרו בפרק האחרון לפני סקס הפרידה.. חח איזה חמודים.. אהבתי אותם מאד. קצת אכזבה שהם לא יחד בסוף
זהירות.. התשובה סינתיה לפדרו בפרק האחרון לפני סקס הפרידה.. חח איזה חמודים.. אהבתי אותם מאד. קצת אכזבה שהם לא יחד בסוף