משחק 'מי/מה בתמונה' שלי. D=

Serf SaN

New member
משחק 'מי/מה בתמונה' שלי. D=

המצאתי שם. אומג. הוא כזה מגניף!@#$!#$! טוף, תמונות חדשות~ D: מתחיל מתמונה מספר 10. ^^ הא, ועוד דבר. יובל [בננע] עזרה לי בלהכין ת'תמונות [יותר נכון, היא הביאה לי אותם ואני ערכתי. למה למי יש כוח לחפש בגוגל?? XDD], ולכן היא גם תעזור לי בלהגיד את התשובות. ואני נשבע באמאשלי, אם מישהו יתחיל הודעה אחת לא יפה כלפי יובל/מישהו אחר אני ידפוק לו ת'אמאמאשלו!!@#$#@ תהנו~ P:

Serf SaN

New member
אוקי. זה כבר מוגזם. ../images/Emo11.gif

ורק אם תסבירי לי מי זה יאצ'ירו..ם_O אני לא זוכר. באמאשלי. ס:

Commander X

New member
הדמות שבתמונה זאת יאצ'ירו ^_^

הילדה החמודה עם השיער הורוד שיושבת על קן-צ'אן וקוראת לכולם בשמות חיבה.XDDDD. היא הסגנית של הפלוגה ה11...

mitska

New member
גם אתה עזוב את זה אני לא אוהבת

כשאנשים באים להגנתי בלי בקשה.אני אולי בת 12 אבל אני אסתדר בעצמי. הם לא תקפו אותי בגלל שהערתי לרוני, הם תקפו אותי בגלל משהו אחר (ובכלל, אם זה נכון הם פשוט יכולים להכנס לי לתחת כי להאמין לשמועות זה דבר מטומטם.). ^^ (אם אתה צריך עוד תמונות אני במסנג' P=)

Serf SaN

New member
ותודה רבה באמת יובל, על ההודעה הזאת

לא באתי כדי להגן עליך, באתי כדי להגן על השרשור שלי. וברגע זה את פשוט עשית הפוך ממה שביקשתי. ובעוד כמה זמן יבואו כולם ויענו לך על ההודעה. ומה יקרה? השרשור הזה ייהרס. היה קשה לך מדי לכתוב לי במסנג'ר? תודה רבה.

Serf SaN

New member
אולי תפסיקי למרוח ת'דיון הזה?!

אמרתי שאם אתה רוצה לדבר >> מסנג'ר. תפסיקי להפוך את השרשור הזה לספאם מטומטם! ואני לא משחרר עוד תמונות עד שזה יפסיק/שמישהו ימחק את ההודעות האלה.

mitska

New member
ו-

זה השרשור שלנו. גם אני שופטת, אני...תמונות... אני מרגישה מנוצלת T^T

mitska

New member
מחשב דפוק >____<

אני מתנצלת על אי- ההבנה (אני כניראה טובה גם בלא להרג P=)

למעלה