רק תזכירי לי מי מאיורי?.. XDDDDDDDDDג אני לא זוכר כלום מהסדרה הזאת. XP;
S Serf SaN New member 13/10/06 #37 רק תזכירי לי מי מאיורי?.. XDDDDDDDDDג אני לא זוכר כלום מהסדרה הזאת. XP;
M marinaaa New member 13/10/06 #39 ניוווו../images/Emo110.gif אפילו אני ידעתי מיזה!! חהחה נו זה הפריק הזה עם הכוסות בצבע כתום על הראש שלו. נו הפריק שמכה את נמו שילי3> נראה לי פלוגה 12?
ניוווו../images/Emo110.gif אפילו אני ידעתי מיזה!! חהחה נו זה הפריק הזה עם הכוסות בצבע כתום על הראש שלו. נו הפריק שמכה את נמו שילי3> נראה לי פלוגה 12?
S Serf SaN New member 13/10/06 #40 מי זה ויטל? XD >>> אומג. מיי, מזמן לא כתבת בפורום! O: [הולי שיט. בחיים לא קראתי לך מיי. >.>]
י יאיי XD New member 13/10/06 #41 ^__^ כי לא היה לי מה להגיב? ויטל=זה שהתחפש למאיורי בקאסט בליץ' שהיה לנו. D= ווי, באמת אף פעם לא קראת לי מיי :ס
^__^ כי לא היה לי מה להגיב? ויטל=זה שהתחפש למאיורי בקאסט בליץ' שהיה לנו. D= ווי, באמת אף פעם לא קראת לי מיי :ס
G Goggle Girl New member 13/10/06 #49 אני קרועה בין איצ'יגו וטאטסקי כי בניגוד לסדרות אחרות רבות בז'אנר, אין יותר מדי דמויות עם שיער קוצני כזה XD
אני קרועה בין איצ'יגו וטאטסקי כי בניגוד לסדרות אחרות רבות בז'אנר, אין יותר מדי דמויות עם שיער קוצני כזה XD
M marinaaa New member 14/10/06 #57 זה לא בכלל../images/Emo110.gif היטסוגאיה כשהוא יורד ת'גרעינים של האבטיח?
S Serf SaN New member 14/10/06 #58 שתיכן צודקות! ^-^ אבל מרינה הייתה יותר מדויקת. XDD; למרות שהחלק עם הגרעינים לא משנה~ שתיכן עליתן על זה. D:
שתיכן צודקות! ^-^ אבל מרינה הייתה יותר מדויקת. XDD; למרות שהחלק עם הגרעינים לא משנה~ שתיכן עליתן על זה. D: