כעע לחפורר זה אחלה. שתקו. XD
X xXx Lilo xXx New member 13/9/08 #15 ~ממשיכה מפה../images/Emo9.gif~ מי שמתחתי שונאת אבל שונאאאאאאאאאאאאאאאת להיות חולה
E Emergency Exit New member 14/9/08 #20 אניייי!../images/Emo6.gif יש גם מתמטיקה גם תנך גם היסטוריה וגם ערבית. מי שמתחתיי אוהב אותי XD
X xXx Lilo xXx New member 14/9/08 #21 יש מישהו שלא יכול לאהוב אותך?../images/Emo29.gif מי שמתחתיי אוהב (או מכור.) אייסקפה
נ נסטי XD New member 14/9/08 #23 אני!! כ"כ... מי שמתחתיי אוהב\אהב בעברו הרחוק את בריטני ספירס |כאפות|
E Emergency Exit New member 15/9/08 #24 ../images/Emo41.gifאניXD אהבתי, והשירים החדשים שלה דווקא חמודים ומשעשעים XDD למי שמתחתיי יש מצלמה דיגיטלית
../images/Emo41.gifאניXD אהבתי, והשירים החדשים שלה דווקא חמודים ומשעשעים XDD למי שמתחתיי יש מצלמה דיגיטלית
נ נסטי XD New member 15/9/08 #26 לי!!!! אבל היא די כאפות כמוני, מי שמתחתי הוא ילד חננה\כאפות\ חננה וכאפות
J Johnni456 New member 15/9/08 #30 אני, כמו שכבר הספקת להביןXD../images/Emo79.gif וגם אתXD סתם זה הכל מאהבה למי שמתחתיי ממש בא שוקולד של מקס ברנר |ריר|
אני, כמו שכבר הספקת להביןXD../images/Emo79.gif וגם אתXD סתם זה הכל מאהבה למי שמתחתיי ממש בא שוקולד של מקס ברנר |ריר|
E Emergency Exit New member 17/9/08 #33 ../images/Emo6.gif אני. סתם לא כלכך, אבל זה יהיה נחמד.. סתם רוצה להמשיך ת'משחק מי שמתחתיי ממש צריך כסף XD
../images/Emo6.gif אני. סתם לא כלכך, אבל זה יהיה נחמד.. סתם רוצה להמשיך ת'משחק מי שמתחתיי ממש צריך כסף XD
F FullyAlive New member 17/9/08 #34 ../images/Emo29.gif אני../images/Emo7.gif חיי התפרנות לא קלים מי שמתחתיי עבר דירה אי פעם בעברו. [וזההדברהכיקשהשיכוללהיות.]
../images/Emo29.gif אני../images/Emo7.gif חיי התפרנות לא קלים מי שמתחתיי עבר דירה אי פעם בעברו. [וזההדברהכיקשהשיכוללהיות.]
J Johnni456 New member 17/9/08 #35 אני../images/Emo79.gif מי שמתחתיי הוא מדריך בתנועת נוער כלשהי (אני טרומ"פית D
E Emergency Exit New member 18/9/08 #36 אנייייייי../images/Emo6.gif מדריכה בנות. זונות כאלה שבאות כל פעולה רק 2 ובא לי לבכות חח. מי שמתחתיי אוהבת תותים
אנייייייי../images/Emo6.gif מדריכה בנות. זונות כאלה שבאות כל פעולה רק 2 ובא לי לבכות חח. מי שמתחתיי אוהבת תותים
J Johnni456 New member 18/9/08 #37 אני!../images/Emo79.gif יש לי חברה שיש לה שדה של תותים באמת! מי שמתחתיי נמצא בעוד 2 פורומים חוץ מפראמור
אני!../images/Emo79.gif יש לי חברה שיש לה שדה של תותים באמת! מי שמתחתיי נמצא בעוד 2 פורומים חוץ מפראמור
E Emergency Exit New member 19/9/08 #40 אנייי../images/Emo41.gif מי שמתחתיי שונא אבל שונאאאאאאאא מתמטיקה.