משחק מכור

blue eyes21

New member
"מינזר"

זה לא רעיון רע בכלל.לקחת לעצמך פסק זמן מחיפושים,לגשת לדברים בצורה קצת יותר רחבה,להתנקות,לא לצפות כל הזמן שמישהו אחר ימלא אותך ויגשים את מהוויך. מניסיון, זוהי התנקות מצויינת ,ששמה דברים במקום.בתקופה הזאת את לומדת לאהוב את עצמך בתור התחלה ומשם את יכולה לאפשר לאחרים להתחבר אלייך הרבה יותר בקלות(רחמים עצמיים זה אף פעם לא משהו מושך)קשר הרי לא נבנה ברגע,גם כשאת מכירה חברה ,את לא ישר "זורקת" עליה מחויבויות,לא מיד הופכת "לחברה הכי טובה",בכל מקרה לא תמיד...נכון ,יש פעמים שאת נפגשת עם מישהו ומיד יש חיבור וזה גורם לך להרגשה הכי טובה בעולם(קרה לי ממש לפני כמה ימים וזה הכי כיף בעולם) ,אבל בחייך,כמה פעמים זה קורה.אז עם גברים זה אותו דבר,ולכן,כדאי לתת ולקחת את הזמן-להכיר אנשים כאנשים ולא כאוביקטים ניידים עליהם סימנת מטרות.ולמצוא את ה"חצי השני"-אני באמת מאמינה וכבר כתבתי את זה, שבתוך בליל האנשים בעולם הסיכויים הם כמעט כמו זכייה בלוטו ומצד שני ,יש מצב לזכות.אז...אל תיכנסי לזה ,בלי דאונים,תהני מהחופש,תטילי, ,תכירי,תחייכי ותישארי עם ראש פתוח.זה בטוח יביא לך חויות הרבה יותר טובות ועל הדרך אולי גם את "הפרס". לגבי גברים-איפה ראית גברים ש"מלאים" מהבדידות שלהם,את מסתכלת על מה שכלפי חוץ,הבטת להם פעם בעיניים,הם מסתובבים בפאבים,עם עיניים ריקות,מלאות באלכוהול ,מחפשים פורקן מיידי,פיזי וזאת הדרך שלהם "לפרוק "את הבדידות.כל ההבדל הוא שהם פורקים וממשיכים לחפש את האחת ואילו נשים נוטות "להתמלא" מהפורקן הזה ולעשות ממנו יותר ממה שהוא.

magenta73

New member
מינזר...

לא יכולה לראות כ"כ הרבה מינזר בשירשור אחד... בלי לקבל רצון עז וצמרמורות בכל הגוף.... מכורה שאני..... יפה שלי, קבענו למחר???

blue eyes21

New member
צמרמורת זה אחלא-גם מינזרים

ו..ברור, יגר כבר מחכה ,יש לך את הפאלאפון??

blue eyes21

New member
גם אני../images/Emo99.gif

רק הכרנו וכבר מפתחת ציפיות

magenta73

New member
מה בולבי יגיד על זה.....???

סתם, נדבר, רק שתומר לא יבוא ויגיד שאנחנו משתלטות על הפורום... חחחח..... ותומר, גם אתה מוזמן!!!!!!!!!!!! איזה כיף לי, בלו, חבל על הזמן!

magenta73

New member
לאאאאאאא

נו, ציפיות... בולבי.... שנה ראשונה של התקשרות....... רק התחלתי עם הלימודים, אני פרש............................ עזבי אותך זכרים לא יציבים שרוצים ילדים... מילא לעשות, אבל שיצאו ילדים??? עד כאן!

blue eyes21

New member
הבנתי

ומזמן עזבתי, זכרים לא יציבים טובים לנו במילים ,הרבה פחות במעשים ועוד פחות בהוצאת ילדים,אל תדאגי זה רק פאן.

magenta73

New member
הוא תיאורתיקן,

לומדים אותו בפסיכולוגיה. מאוד מעניין דווקא. מדבר על שנת החיים הראשונה, ואיך ההתקשרות של התינוק עם הסביבה הקרובה משפיעה על הציפיות שלו מהחברה וכן הלאה.

Vdrums

New member
כבר השתלטתן על הפורום...

אני אבוא לבדוק מי הצמד חמד שהשתלט. תשמרו לי מקום ליד החבית.

guly4911

New member
מכורה למה?

לדאון שבא אחרי? ולגבי מחר - להביא נעלי התמעלות? להתחיל בצעדה?????

magenta73

New member
למינזר מותק, למינזר

זה באמת הפאב שלי... את מוזמנת בכיף!!!!

guly4911

New member
ענקקקקקקק

תוך כדי ריפרוף בדפי הפורום אני מוצאת את השאלון שמילאת ואחת מהשאלות זה איפה את רוצה להיות - וענית במינזרררררררררר כמעט נפלתי פה מצחוק - ענק!!!!!!

למעלה