מכור זו לא המילה
אבל יש יותר מדי באגים, גם אם הם פחות מפריעים היום מפעם - כל הקטע של הקליפים והחופשות, שאנשים עושים במקביל דברים שבעקרון אסור לעשות במקביל - זה לא נקרא רמאות כי הם לא פרצו לכם לשרתים... זה באג שמאפשר שינויים לא הגיוניים ולא סבירים בדירוגים ובסטטוסים של להקות שמשתמשות בו. עזבו הופעות משותפות - זה דבר אחד, אבל הקליפים במקביל ושירים תוך כדי חזרה וכל הטריקים האלה - אם משחקים הוגן כתוב בפירוש שלא ניתן לעשות הכל במקביל - לנצל את הפירצוה הללו ואחר כך לנצח במשחק זה בסופו של דבר, סוג של רמאות - גם אם זה עושה שימוש רק בבאגים ולא בפריצה אקטיבית ממש. לפני שתגידו שאני כותבת את זה כי אני לא זוכה - ברור לי שלא אזכה מהיום הראשון במשחק, כשהיה ברור שלא סביר לשנות את החמישיה. זה לא נכתב בגלל זה - אני באמת חושבת שכאשר יש הגרלה על פרס כספי ואנשים משקיעים זמן וכוחות בדברים כאלה - צריך לדאוג שהכל יעבוד כמו שצריך וכמו שמעיפים אנשים שפורצים באופן אקטיבי צריך לפחות לתקן באגים שאנשים מיידעים לגביהם בפורום ולבטל רווחים שהושגו באופן לא חוקי. אני לא אומרת להעיף את מי שגילה את הבאג והשתמש בו אני רק אומרת שצריך לתקן את העוול שנגרם לאלו שלא משתמשים בבאגים הללו גם כשהם מפורסמים וחשופים לכולם.