משחק מכור

krembobo1

New member
משחק מכור

לאור הבאגים הרבים במשחק ורמאויות שנחשפו ב"טיפים למשחק" יש לבטל את הפרסים ומקסימום לעשות הגרלה בין כול הלהקות. מי ששיחק הוגן נדפק או כי הוא לא ידע לתחמן את המערכת או כי הבאגים במשחק דפקו אותו.

אנו מצטערים לשמוע שזו דעתך.

אך אנו לא חושבים שהמשחק מכור ולא נשנה דבר בשלב זה של המשחק. תודה.

RoieL

New member
אתם מוזמנים לחפש בארכיון

כמה עובדות לא נעימות שמצאתי על להקות כמו התעויוט

מיקיי 101

New member
תגיד מה הקטע שלך?

אם יש לך בעיה איתי בוא ותגיד לי את זה אל תתחיל ללכלך עליי בפורום! איזה עובדות לא נעימות מצאת עליי?? שאני עושה הופעות משותפות במקביל? אתה מודע לזה שמלאאא ילדים עושים את זה? זה שאני כנראה הראשונה שאתהה ראית שעושה את זה לא אומר שאין עוד הרבה כאלה.. ואני בעצמי יכולה להגיד לך על כאלהה.. אתה לא רואה גם את כל אלה שנותנים טיפים ורושמים את זה? ושיש בזה הגיון.. (אם קראת את ההודעות שלהם אתה מבין על איזה הגיון אני מדברת) אז תפסיק עם זה

מכור זו לא המילה

אבל יש יותר מדי באגים, גם אם הם פחות מפריעים היום מפעם - כל הקטע של הקליפים והחופשות, שאנשים עושים במקביל דברים שבעקרון אסור לעשות במקביל - זה לא נקרא רמאות כי הם לא פרצו לכם לשרתים... זה באג שמאפשר שינויים לא הגיוניים ולא סבירים בדירוגים ובסטטוסים של להקות שמשתמשות בו. עזבו הופעות משותפות - זה דבר אחד, אבל הקליפים במקביל ושירים תוך כדי חזרה וכל הטריקים האלה - אם משחקים הוגן כתוב בפירוש שלא ניתן לעשות הכל במקביל - לנצל את הפירצוה הללו ואחר כך לנצח במשחק זה בסופו של דבר, סוג של רמאות - גם אם זה עושה שימוש רק בבאגים ולא בפריצה אקטיבית ממש. לפני שתגידו שאני כותבת את זה כי אני לא זוכה - ברור לי שלא אזכה מהיום הראשון במשחק, כשהיה ברור שלא סביר לשנות את החמישיה. זה לא נכתב בגלל זה - אני באמת חושבת שכאשר יש הגרלה על פרס כספי ואנשים משקיעים זמן וכוחות בדברים כאלה - צריך לדאוג שהכל יעבוד כמו שצריך וכמו שמעיפים אנשים שפורצים באופן אקטיבי צריך לפחות לתקן באגים שאנשים מיידעים לגביהם בפורום ולבטל רווחים שהושגו באופן לא חוקי. אני לא אומרת להעיף את מי שגילה את הבאג והשתמש בו אני רק אומרת שצריך לתקן את העוול שנגרם לאלו שלא משתמשים בבאגים הללו גם כשהם מפורסמים וחשופים לכולם.

לא הבנתם טוב מנהלים

הוא חושב שהמשחק מכור בגלל שאנשים מלליחים לרמות אבל הוא צודקחוץ מהקטע של המשחק המכור כי המון להקות מרמות בשתי דרכים 1. כמה הופעות משותפות באותו זמן 2. תכנון הופעות משותפות מראש גם לאחר שיש להם מיליון מעריצים שימו
כל הלהקות האלה עקפו אותי ואני יודע שזה סוף המשחק, אבל באופן חוקי צריכים לאפס אותם או להוריד להם את כל ההכנסות מהופעות משותפות ואלבומים

nofear12

New member
אלה לא באגים - זה היגיון!

ההיגיון אומר שלהקה שמוזמנת יכולה להיות מוזמנת לכמה הופעות ביום. ההיגיון גם אומר וזה כבר היה במציאות שאפשר לצלם 3 קליפים בבת אחת. ההיגיון אומר שרינגטונים מביאים מעריצים. ההיגיון אומר שיוצא לך סינגל - אז אתה אנרגטי יותר. כל הקטע של המשחק זה לחקור , למצוא דרכים , לפתוח את הראש ואם תסתכל היטב - לא תמצא ולו רמאות אחת. אני חושב שאף אחד לא נדפק ואם כבר מישהו נדפק - זה אני. כי התחלתי מאוחר מדי. אבל מה? אני החלטתי לחקור החלטתי לא לאבד תקווה ולחשוב שזה אפשרי והאמת, בזכות זה , הצלחתי להגיע רחוק. אני חושב שלמדתי המון. ואני חושב שגם אתה יכול. תנסה ... :)

ה ב ו ב ה

New member
שוב, העניין של ההופעות המשותפות

לא נכון בכלל! רק אתמול רציתי לקבוע 2 הופעות במקביל בניצנים, וזה לא נתן לי! אז תפסיק להטעות אנשים!!!

lool3

New member
תמיד יטעו

מי שמתחרה נגדך ינסה בכל דרך להפיל אותך ככה שתפני לו את הדרך.

אפשרי בהחליט!!

אם כולם מזמינים אותך לאותו זמן.... אפשרי אפילו לעשות 30 הופעות... מצטערת להגיד לך!

ממש ממש לא אפשרי

אני ניסיתי את זה- וכתוב ללהקה השניה שלי יש הופעה באותו זמן- זה לא נותן לי..

ה ב ו ב ה

New member
ל-שיצוקית3 ../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך, כי גם אני ניסיתי לאשר 2 הופעות במקביל, ולא נתן לי לאשר את השנייה... אנשים פה לפעמים מדברים שטויות או שמרמים בצורה כלשהי... מה לעשות..

למעלה