משחק מכור

ה ב ו ב ה

New member
כבר הזמינו אותי המון פעמים

במקביל, וזה לא מאשר יותר מהופעה אחת! אני חוזת על הדברים שלי לפחות פעם שלישית פור גוד סייק!

ה ב ו ב ה

New member
ניסיתי לקבוע 20 דק' אחרי

וזה ממש לא נותן לי. אז שיפסיקו כאן להטעות אנשים ולרמות כבר. הילדים האלה באמת התחילו להימאס עליי.

בואי אני יסביר לך

הלהקה השנייה היא הבעיתית כאן... את יכולה אבל הם לא... כי יש להם הופעה באותו זמן... תשמי לב שהם לא מדברים עליך! אני גם יביא הוכחה

nofear12

New member
זה לא נותן לך

כי את הזמנת להקה אחרת להופעה באותו יום . נאמר בפירוש שאם הזמנת מישהו ל 22:00 והזמינו אותך לשעה 20:00 למרכז הרידים נניח לא תוכלי לאשר את ההופעה כי היא נמשכת שלוש שעות וב 22:00 את זו שהזמנת הופעה. אם תבטלי את ההופעה של 22:00 - אח"כ תוכלי לקבל את ההזמנה ולקבוע שוב עם הלהקה של 22:00.

מיקיי 101

New member
אם את רוצה לעשות את זה..

את צריכה דבר ראשון לבדוק שאין לך הופעות מתכוננות כבר לאותו היום.. ואז נגיד לבקש מ2 להקות <<שונות>> שישלחו לך הזמנות לאותה השעה.. אם את תאשרי את זה לפני שהלהקה ששלחה לך הזמנה קבעה כבר הופעה אחרת בזמן הזה זה יאשר לך.. במידה והלהקה השנייה כבר קבעה הופעה בזמן הזה.. כי את לא הספקת לאשר ולהקה אחרת כבר קבעה איתם.. זה ירשום לך את מה שזה רשם לך קודם - כמו בתמונה הראשונה שצירפת.. מקווה שהבנת.. ואז תביני שזה לא באג ספציפי לכל מני להקות... כל להקה יכולה לעשות את זה

noocvar

New member
אפשר לעשות את זה- הוכחה והסבר

הנה למשל תרחיש אפשרי: להקה 1 מזמינה אותך למרכז הירידים בשעה שמונה ואת מאשרת. להקה 2 מזמינה אותך למרכז הירידים בשעה שמונה ואת מאשרת. את קובעת הופעה נוספת בשמונה בפארק הירקון. או לחילופין מזמינה מישהו אחר להופעה בשמונה. העיניין הוא שאת יכולה לאשר (ואני מדגישה- לאשר) כמה הופעות שאת רוצה באותו זמן (כל עוד את לא קבעת הופעה באותו הזמן). וברגע שתקבעי (את תקבעי או תזמיני) הופעה לא תוכלי יותר לאשר הופעות באותו הזמן. דוגמא אישית מצורפת

gox1

New member
נכון

איך זה יכול להיות שכולם מצליחים ואת לא? תנסי משהו כזה- תבטלי את ההופעות שלך (הלא משותפות) ואז, תקבעי משותפות ואז תקבעי לא משותפות הבנת!??

למעלה