משחק: ממציאים את חייו של אור טאיצ'ו

JeeChan

New member
משחק: ממציאים את חייו של אור טאיצ'ו

ובכן מכיוון שאור טאיצ'ו משועמם ועצלן לכתוב בבלוג שלו :] אני מרשה לכם D: כל יום להמציא לי פוסט בבלוג שלי ואני אפרסם אותו בשמי :] גמבטה מינה 3:

keep smiling

New member
הווו~~~ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני אכתוב מה אתה עושה מחר!!!11 ^-^

Neon taichou

New member
אני רוצה! XD

אור-טאיצ'ו קם בבוקר לקול צעקותיה של אתי-קוטאיצ'ו, אשר עמדה מעליו ונפנפה בערימה ענקית של דו"חות שהוא צריך למלא. "אור-טאיצ'ו! אתה דוחה את זה כבר כמעט שבוע! יאמה-ג'י יהרוג אותך!" אור-טאיצ'ו קבר את הראש בכר וניסה לחזור לישון. אתי דרכה לו על הראש וכמעט פיצחה לו את הגולגולת לשניים. אור קם. "בסדר, בסדר," הוא מלמל, עבר על כל הדוחות במהירות שאפילו אלת הבזק יורואיצ'י לא יכלה להגיע אליה, ואז אץ רץ לו לאכול עם שאר חבריו הקפטנים. הוא אכל קורנפלקס עם חלב דל-שומן בעוד אייזן וגין אכלו ארוחה בת שש מנות, ולקינוח עוגת שכבות עם הרבה מאוד שוקולד. הוא מאוד קינא בהם כי קירה ידע לבשל {והוא גם מאוד אניס} וכל מה שהסגנית שלו יודעת לעשות זה לצרוח עליו למלא דו"חות. לאחר שנגמרה ארוחת הבוקר וסוי פונג בעטה בו מספר פעמים כי היה לו חיוך דבילי על הפרצוף ללא שם סיבה, אור-טאיצ'ו נשלח עם שארית פלוגה 14 לטפל בהולואים בעולם הפיזי. בעוד שלוחמים חסרי-פחד, חכמים, חזקים ויפים {כמו יונע למשל} כיסחו להולואים את הצורה, הוא התנחל בחנות המנגה ברחובות כהרגלו והעביר את השעות במשחק ב-PS2 ובקריאת מנגה של בליץ' {אפילו שהוא ברוגז עם קובו טייטה כי הוא לא כלל את הפלוגה שלו במנגה - אם אי פעם יבואו הולואים לטרוף אותו, הוא יכול לשכוח מהצלה ע"י פלוגה 14} עד שנמאס לו. בחמש בערב בערך הוא הלך משם, אסף את גופותיהן המדממות של חברי הפלוגה {הוא לא שמע את צעקותיהן לעזרה מעל הסאונד של הפלייסטיישן}, השליך אותן לירקון וחזר לסול סוסייטי עם מעט השיניגמים שנשארו. הוא אמר לאתי-קוטאיצ'ו להזכיר לו לגייס חברים חדשים לפלוגה, כי נראה שבזמן האחרון כולם נעלמים לו בלי שום סיבה. אור הלך לנמנם, ובעודו חולם על הבישיות של איצ'יגו אתי-קוטאיצ'ו עברה במורת רוח על הדו"חות שהוא מילא - או יותר נכון, שרבט עליהן מילים לא ברורות כדי לצאת מכדי חובה וללכת לחנות. כך תם יום נוסף בחייו של אור, קפטן פלוגה 14. =Owari=

Violettecat

New member
XXXXXXDDDDDDDDD

זה היה גדול. אבל להגנתי אני אומר שאני טבחית יותר טובה מקירה * עושה תחרות הכנת כדורי אורז עם קירה * זה שרוב האנשים שבשלתי להם קיבלו קלקול קיבה יום אחרי זה צירוף מקרים...

coral chan

New member
XDDDDD

גם כישרון כתיבה וגם כשרול ציור *-* נכון את כבר בבעלותי? P: ולמה זה ממש מזכיר לי את נאנאו והקפטן הזה עם השכמיה הורודה? ס-ס

Neon taichou

New member
קווראים לו שונסוי, וזה בטח כי אור

גם עצלן. XDD כע, אני כל כך בבעלותך. *_*

Jifannit

New member
;;..

אהובע שלי, את גם בבעלותי, נכוןע? ;.;. האאא יונע;; *התנפלות* הבלונדה הזאת שלי;;

coral chan

New member
לאלאאא היא שלי!! T^T

~חוטפתאותה~ ~משחדתאותה~ את תשאירי אצלי,ואני לא חולקת אותך עם אפחד,הבנת? ><"

Jifannit

New member
>:

יונעעעעעעעעעעעע ;; המאגניבה קשוחה אפלה הזאת שלעעעעעע;; יונעעעעעעעעע;; יונעיונעיונעיונעיונעיונעשליT^T *קושרתאתעצמיליונע* יונע שליT^^^^^^^^^^T

RaVeN IYI

New member
תנו לי להסביר לשתיכן משהו.

יונע שלי. רייבן היא הסאמא של כולם, וזה אומר שרייבן להחליט. ורייבן אומרת שיונע שלה. זה אומר.. שיונע שלה. וזה אומר, שאין לאף אחת מכן זכות להתווכח. P: כי רייבן תמיד צודקת X3 ומי שלא חושב ככה.. 3: בעיה שלו. יונע שייכת לרייבן, כי יונע הסויפונג שלה. יונע שייכת לרייבן, כי רייבן היורואיצ'י שלה, למרות שהיא לא שווה כמוה >.> או בכלל XD ועדיין.. P: יונע להיות של רייבן. האם זה מובן? 3: אני שמחה X3 ניא~ יונע..
תעשי לי גינאמורי *-* XDDDDDDDDDD >.> יונע שלי P: ותמונע בשביל יונע.. כי אני לאהוב ולסגוד ולאנוס
3: בבקשע. אוה ודבר אחרון.. X3 יונע שלי !!

Neon taichou

New member
די די, יש מספיק יונע לכולם XDDD

רנג'יביאוקיה יפה {אפילו שזה לא זוג סגיד ._.}, מאיפה? ם:

יונה יונה יונה יונה

את אהובה של[כולנוווו]יייי כמה עוד מילים לך אחרוזה, עד - אהמ םם; משמו.. ארור םם; *הולכת לבדוק בשירונט*

למעלה