משחק: ממציאים את חייו של אור טאיצ'ו

Violettecat

New member
אני מתחילה לחשוב שהוא הופך לשונסוי

ואני לנאנאו....... משהו כאן לא בסדר *מיישרת את המשקפיים על האף ובודקת בספר*

Larahl

New member
בוא נראה

זה היה עוד בוקר שמח ואושר ושתוף גשם ואוויר קודר ומעונן עם עננים אפלים וקשוחים כאלו אז אור (זה לא מוזר שבבלוג תדבר בגוף שלישי?) אור התעורר למרגלות על הפוסטר של בן! על התקרה שלו והוא התחיל לעשות פוזות מאצ'ואיות!! *פוזה מצ'ואית* הוא הלך למטבח לאכול ארוחת בוקר שאתי הכינה לו שזו הייתה חביתה ירוקה עם משהו דמוי פטריות! (סליחה אתי XD) אך אבוי!! מישהו פורץ את הדלת ונכנס בזעם לבית של אור!! והלא כן זה גד!! הוא לא מבין מה אתי עושה אצל אור בבית מכינה לו את החביתיות האהובות עליו!@! גד שולף את הסול סלייר שלו וככה גם אור והם מתחילים להילחם!! אבל אז!!! נכנס לבית שלהם איש העש!! (תבדקו בויקיפידיה מי שלא מכיר) ו..ו..ו..מפיל את הגשר של אוהיו על הבית של אור!! אזאזאז אור צריך לבנות את הבית מחדש לפני שההורים שלא יחזרו!! (מתי הם יצאו?) ומרוב נחמדותם ד ואתי עוזרים לו ואזאזאז הם בונים את הבית אך אבוי הם בנו במקום הלא נכון במקום זה הם בנו בטוקיו הקטנה! (מה?) ו..ו..אז הם הגיעו לפורטו ריקו ותקפו אותם צ'ופאקברות עם כוחות של שיניגאמי!!! (שוב ויקיפדיה) ואז אור הלך לישון.... הסוף. :)

Larahl

New member
לא ראיתי

את הסדרה המצויירת הטיפשית הזו ראיתי רק את הסרטים המגניבים שלו

sasuke girl

New member
אוו אני אסביר!

איש העש..מהסרט איש העש!! והוא כזה..איש עש..שגורם שכולם ימותו..והפיל גשר..כן כן.. וצ'ופאקברות אלו מפלצות ממקסיקו שאם אני לא טועה חוטפות עזים ואוכלות אותם. וכל זה בלי הויקיפדיה~! גאים בי?

../images/Emo15.gifחע! עכשיו תורי!

כרגיל אור טאיצ'ו התעורר במגורים ה(לא) נוחים שלו בביתן ה(לא) מפואר של יחידה 14. הסיבה הייתה כמובן ששתיים מפקודותיו צרחו "יאוי זה טוב!" לעוברים ושבים.... הוא לא הצליח לגמול אותן מזה מאז הביקור האחרון בכדור הארץ. אתי פוקיטאיצ'ו כבר הייתה ערה ועברה על שיעורי תיאוריה בנהיגה, בעודה מקשקשת עם חמישה מליון אנשים מכול צד וכותבת פיק ביד אחת. "אוהיו אור ני סאמה" מילמלה אליו אתי מבעד למליון העיסוקים שלה "בשעה שתיים עשרה וחצי יורדים שוב לכדור הארץ, יש עוד איזושהי התכנסות "הולואים" בעזריאלי... תתכונן- אתה יודע שיש מחסור בשלטים עילגים" אבל אור לא נשאר לשמוע את סוף המשפט, הוא ישר התעלק על המחשב שלו (שהיה די מיושן... הוא ניסה להסביר לסול סוסאיטי שהיו תקועים בימי הבייניים על טכנולוגיה, אבל הם לא ממש הפנימו את הרעיון) ותיקתק במרץ הוראות לצוותים שלו שהתכנסו במסווה תחת הכותרת "פורום בליץ'" בחדר השני הוא שמע את המריבות הרגילות. יונע צורחת על סוי פונג ויורואיצ'י בעידודן הנמרץ של עוד כמה בנות. שתי דרגות השלוש שלו רבות. ומישמיש צורחת ספויילרים לעולם. אני אמשיך אחר כך.

Neon taichou

New member
XDDDDD

"יונע צורחת על סוי פונג ויורואיצ'י בעידודן הנמרץ של עוד כמה בנות" אני אוהבת אותך ^__^

../images/Emo15.gifממשיכה.. ההפסקות קצרות מדי><

אוטר החליט שזה מספיק לו מלשמוע "קון עושה ביד!"ממישמש ואת ה"כן נכון!" לא זה לא נכון!" מדרגות השלוש שלו, ובהחלט, הק'טע שיונע צרחה ליוריאיצ'י ולסוי פונג מה לעשות בלי לטרוח לצנזר עצמה בהחלט בהחלט הספיק לו. הוא שלף את אתי פוקיטאיצו מתוך עירמת היינרת שלה, משאיר לפחות עשרה אנשים מבולבלים, ופיק אחד חצי גמור. הוא ניער אותה קצת (נשארו עליה עדיין ניירות) והיא חזרה לעמוד כרגיל. "את מוכנה לאסוךף אותם למינוסארבע? התקפת ה"הולואים" הזו היא בעצם גיוס.. החדשים לא רגילים לסול סוסאיטי... רק תאספי אותם הנה טוב? אני אטפל בשלט העילג" ביקש אור ושלף כאילו משומקם שלט ענקי שעליו נכתב "פורום בליף!" באותיות גדולות ובחץ קטן על הפ "אני עילג" ובחץ עוד יותר קטן על ה"אני עילג" הוסיפה אתי "הוא עילג". אני נכנסה לתוך המהומה, הפרידה את דרגות השלוש (שהתווכחו בדיון על שלום היקום- "מי סמפאי יותר בכירה") נתנה למישמיש מחזיק מפתחות אישידה שישתיק אותה, ואז תפסה את שתייהן וסחבה אותן לכיוון אור טאיצ'ו. אתי פוקיטאיצ'ו, ניצנע סמפאי, ומישמיש יצאו לגרור אנשים אחד אחד מתוך הערימה המבולגנת. "למינוסארבע!" "אחרי טאיצ'ו למינוסארבע!" נו טוב, חשב אור טאיצ'ו סוף סוף הם שמו לב שאני לא שם.....^^; אור ואתי הצליחו לכנס את הפפורום במקום אחד סוף סוף, ועברו בדלת למינוסארבע. אחרי קפיצות חיבוקים משארי ומכרי פלוגה 14, הלכו הפלוגה ל"אזור ההולו"- ש"במקרה" היה באייקון, ליד הדוכנים. אור התעלק על הדוכנים יחד עם שאר הפלוגה במשך כשעה לפני שסול סוסאיטי שמו לב שהם לא ממש עושים את עבודתם. אז... כמה אנשים שהפכו למאושרים מאוד [אם כי מרוששים מאוד] מרוב קנייה בדוכנים, יחד עם אור טאיצ'ו ואתי פוקיטאיצ'ו יצאו לחסל את ההולו. למעשה זה לקח שתי שניות, בתוספת של "בוחאחא" קטלני לסיום, בגלל שהטקטיקה של פלוגה 14? להצחיק את ההולו למוות. אז אורטאיצ'ו חזר לשאר הפלוגה, ובמאמצים רבים כינס אותם לכמה תמונות בוחאחא, התחלו בקוספליי וחזרו לסול סוסאיטי. בזמן שהאחרים שבים לעיסוקיהם, ואתי מתחפרת לה חזרה בניירת, אור שם אטמי אוזנייםם, ונכנס בשמחה ליצועו ה(לא) נוח במגורים ה(לא) מפואים של יחידה 14, שמח כל כולו שמחר... מישהו אחר יצטרך להשתיק אותם.

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif את להיות גאון אומנם

אבל את גם להיות מרושעת ני אפעם לא מוזכרת ;; ני אפעם לא מקבלת צומי ;; ני צה צומיי *פורצת בבכי כמו קון שבדיוק גילה שכל הנשים בעולם (חוץ מיוזו) נכחדו*

Neon taichou

New member
אזאז! -צומי- אני אכתוב עליך!

טומוקו-צ'אן קמה בבוקר והלכה לבצפר. לאחר 6 שעות של אנשים מטומטמים להפליא שמקשקשים לה בשכל היא חזרה הביתה, עברה על אחד ממאות הפאנפיקים שנשלחים אליה מידי יום לביטוא והתחברה למסנ כדי שיונע המטומטמת להפליא תוכל לקשקש לה בשכל. @@ לאחר שלושת-רבעי שעה בערך של "יורוסוי שליתה!!!1111" טומוקו הלכה לשיעור קלרינט וחיכתה חצי שעה כדי שהמנהלעילג יחליף לה כלי. כשזה נגמר סופסוף היא פתחה בספרינט מטורף הביתה כדי להספיק לראות פרוטס בסקט ואז לחפש יאוי ולהתלונן שאפחד לא נותן לה צומי. כעבור זמן מועט היא ראתה שיונע כתבה עליה קטע קצר ועיקמה את האף כי יונע לא יודעת לכתוב בגרוש.

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif *מעקמת את האף*

יונע לא יודעת לכתוב בגרוש אריגטו^____________^ קיבלתי צומי ^-^ הגעתי למסקנה שאפחד אפעם לא כותב עליי בגלל שאני לא פנאטית של שיפ\דמות מסויימת כי זה מה שגורם לרוב להתבלט פה..אז מעכשיו ני אובססיבית לשירו צ'אן! (אני במילא כבר אובססיבית לשירו אבל עכשיו אנ יאדאג שכולכם תדעו את זה)

למעלה