../images/Emo15.gifממשיכה.. ההפסקות קצרות מדי><
אוטר החליט שזה מספיק לו מלשמוע "קון עושה ביד!"ממישמש ואת ה"כן נכון!" לא זה לא נכון!" מדרגות השלוש שלו, ובהחלט, הק'טע שיונע צרחה ליוריאיצ'י ולסוי פונג מה לעשות בלי לטרוח לצנזר עצמה בהחלט בהחלט הספיק לו. הוא שלף את אתי פוקיטאיצו מתוך עירמת היינרת שלה, משאיר לפחות עשרה אנשים מבולבלים, ופיק אחד חצי גמור. הוא ניער אותה קצת (נשארו עליה עדיין ניירות) והיא חזרה לעמוד כרגיל. "את מוכנה לאסוךף אותם למינוסארבע? התקפת ה"הולואים" הזו היא בעצם גיוס.. החדשים לא רגילים לסול סוסאיטי... רק תאספי אותם הנה טוב? אני אטפל בשלט העילג" ביקש אור ושלף כאילו משומקם שלט ענקי שעליו נכתב "פורום בליף!" באותיות גדולות ובחץ קטן על הפ "אני עילג" ובחץ עוד יותר קטן על ה"אני עילג" הוסיפה אתי "הוא עילג". אני נכנסה לתוך המהומה, הפרידה את דרגות השלוש (שהתווכחו בדיון על שלום היקום- "מי סמפאי יותר בכירה") נתנה למישמיש מחזיק מפתחות אישידה שישתיק אותה, ואז תפסה את שתייהן וסחבה אותן לכיוון אור טאיצ'ו. אתי פוקיטאיצ'ו, ניצנע סמפאי, ומישמיש יצאו לגרור אנשים אחד אחד מתוך הערימה המבולגנת. "למינוסארבע!" "אחרי טאיצ'ו למינוסארבע!" נו טוב, חשב אור טאיצ'ו סוף סוף הם שמו לב שאני לא שם.....^^; אור ואתי הצליחו לכנס את הפפורום במקום אחד סוף סוף, ועברו בדלת למינוסארבע. אחרי קפיצות חיבוקים משארי ומכרי פלוגה 14, הלכו הפלוגה ל"אזור ההולו"- ש"במקרה" היה באייקון, ליד הדוכנים. אור התעלק על הדוכנים יחד עם שאר הפלוגה במשך כשעה לפני שסול סוסאיטי שמו לב שהם לא ממש עושים את עבודתם. אז... כמה אנשים שהפכו למאושרים מאוד [אם כי מרוששים מאוד] מרוב קנייה בדוכנים, יחד עם אור טאיצ'ו ואתי פוקיטאיצ'ו יצאו לחסל את ההולו. למעשה זה לקח שתי שניות, בתוספת של "בוחאחא" קטלני לסיום, בגלל שהטקטיקה של פלוגה 14? להצחיק את ההולו למוות. אז אורטאיצ'ו חזר לשאר הפלוגה, ובמאמצים רבים כינס אותם לכמה תמונות בוחאחא, התחלו בקוספליי וחזרו לסול סוסאיטי. בזמן שהאחרים שבים לעיסוקיהם, ואתי מתחפרת לה חזרה בניירת, אור שם אטמי אוזנייםם, ונכנס בשמחה ליצועו ה(לא) נוח במגורים ה(לא) מפואים של יחידה 14, שמח כל כולו שמחר... מישהו אחר יצטרך להשתיק אותם.