משחק משעשע

משחק משעשע../images/Emo13.gif

אתם מפעילים את נגן המוסיקה שלכם, שמים שהשירים יושמעו באקראיות, וכותבים ליד כל שאלה איזה שיר יצא לכם
(נגנב מפורום "קלי קלרקסון", בעת שיטוטי עקב השיעמום הכבד
) איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

redsnowhite

New member
הנה כך../images/Emo26.gif

קודם כל בחרי את כל השירים שלך ותלחצי על מה שמסומן בתמונה(במידה ואת משתמשת במדיה פלאייר) אחרי זה תלכי ל-sort ומשם ל-randomize

אני../images/Emo210.gif

איך העולם רואה אותי? Ronan Keating- When you say nothing at all האם יהיו לי חיים מאושרים? DHT- Listen to your heart מה אנשים באמת חושבים עליי? Justin Timberlake- Sexy Ladies
האם אנשים חושקים בי בסתר? Leann Rimes- You light up my life איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Paul Anka- Crazy love מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? JoJo- Baby it's you האם יהיו לי ילדים? Mariah Carey- Shake it off עצה טובה בשבילי: System of a down- Lonely day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Corrine Bailey Rae- Like a star מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Kelly Clarkson- Addicted איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? M2M- Pretty boy איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Omarion- O איך יהיה לי היום? Akon & Eminem- Smack that למה אני כאן? Beyonce & Sean Paul- Baby boy בתור מה אנשים יזכרו אותי? Elvis Presley- Love me tender איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Black Eyed Peas- Hey mama האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jennifer Lopez- Get right איך תהיה השנה הזו? Celine Dion- A new Day Has Come

Billy Shirs

New member
הו מעולה!

איך העולם רואה אותי? Going Under- Evanescence האם יהיו לי חיים מאושרים? Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off- Panic! at the Disco מה אנשים באמת חושבים עליי? Hare Krishna- /hair האם אנשים חושקים בי בסתר? St. Jimmy- Greenday איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Destroyer- the Kinks מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Spider Pig [בביצוע מקהלהXD] האם יהיו לי ילדים? ערפד- המכשפות [יענו לא יהיו לי ילדים אבל יהיה ערפד.] עצה טובה בשבילי: Dead Meat- Sean Lennon מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I Got Life- Hair מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Flesh Failures (Let the Sunshine In)- Hair איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Belgium- Bowling for Soup ובהלוויה שלי? Seven Nations Army- White Stripes איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? White and Nerdy- Weird Al Yankovic [כמה מתאים!XDDD} איך יהיה לי היום? המכשפות- קסם על ים כינרת למה אני כאן? Touch Me- the Doors בתור מה אנשים יזכרו אותי? Angel- theme song איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Manchester- Hair האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מכשפות- המכשפות
איך תהיה השנה הזו? California Dreamin'- the Beach Boys

Billy Shirs

New member
לגמרי.

לאחרונה גיליתי אותן מחדש לאחר כמה חודשי נטישה. וגיליתי שירים שלא הכרתי קודם והם פשוט מעולים! העלה, ריקוד האלים, נסיעה מהירה, שיברס

אוי, אני מתה על שלושת האחרונים שציינת../images/Emo99.gif

את עלה אני לא מכירה
יש לך מסן אומשו? ^^"

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? "Let love rule"
. האם יהיו לי חיים מאושרים? "I'm just a girl"
/ מה אנשים באמת חושבים עליי? "Crazy". האם אנשים חושקים בי בסתר? "So happy together". איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? "Good stuff". מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? 'New York, New York". אני מסכימה
. האם יהיו לי ילדים? "In my life". עצה טובה בשבילי: "Everybody's got to learn sometime". טוב... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "Heartbreak lullaby". מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "Then you look at me". איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "Tomorrow never dies". ובהלוויה שלי? "You make me feel (Mighty real)" חחח נחמד. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? "Close to you"
. איך יהיה לי היום? "Gonna be a star", למרות שהיום כמעט הסתיים
. למה אני כאן? "Johnny B Good"
. בתור מה אנשים יזכרו אותי? "Like a star". איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "Just can't get enough"
. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?"Deliver us". המממ... איך תהיה השנה הזו? "Just the two of us" נחמד
.

Over My Head

New member
../images/Emo6.gifמגניב../images/Emo42.gif

איך העולם רואה אותי? Bowling For Soup-The Bitch Song. אוי חרא
האם יהיו לי חיים מאושרים? שייגעצ -חייל של מאה שערים. חח מה הקשר?
מה אנשים באמת חושבים עליי?עבדים-ברי סחרוף. אוקייי
האם אנשים חושקים בי בסתר? Thnks Fr Th Mmrs-Fall Out Boy
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Perfect-Simple Plan
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מחפשת- ירמי קפלן. חח זה טובב
האם יהיו לי ילדים?THE FRAY-Together
עצה טובה בשבילי: מכה אפורה- מוניקה סקס.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מלנכוליה אהובתי- חמי רודנר. טוב אתם לא יודעים כמה צחקתי עכשיו.זה ענק
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ברי סחרוף-עוד חוזר הניגון.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר
ובהלוויה שלי? המילים הכי יפות- שייגעצ
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? סאן חוזה- מוניקה סקס וואלה?
איך יהיה לי היום? |העברית|מסיבת כיתה- העברית
למה אני כאן? NEVER AGAIN- kelly Clarkson
בתור מה אנשים יזכרו אותי?High School Never Ends-Bowling For Soup אוי שאלוקים יעזור לי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הדפוק הזה-ירמי קפלן
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? when youre gone-Avril Lavigne
איך תהיה השנה הזו? מוניקה סקס- פצעים ונשיקות
יואוו זה כזה מצחיק...חחחח....איזה הזוי זה יצא
**ווואי התחרפנתי
**

Billy Shirs

New member
לגמרי

אני חורשת עליו ביוטיוב... אוף למה הם לא לוקחים את הארץ ברצינות? ניסיתי פעם לשלוח להם את הבקשה שיוציאו כאן סינגלים והם לא התייחסו אליי (כמה מפתיע).

gorck

New member
עונה...

איך העולם רואה אותי? Faya pon babylon / תקווה6 האם יהיו לי חיים מאושרים? ZOO / תקווה6 מה אנשים באמת חושבים עליי? בין הטוב והרע / אייל גולן האם אנשים חושקים בי בסתר? לילה לבן / תקווה6 איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אין מקום אחר / משינה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? רוני אל תלכי / כוורת האם יהיו לי ילדים? wanderwall / oasis עצה טובה בשבילי: tears / תקווה6 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? i'm a beliver / smash mouth מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אנחנו נגד עצמנו / תקווה6 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? world war X / תקווה6 ובהלוויה שלי? ותזעק ישראל / תקווה6 איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? יונה לבנה / תקווה6 איך יהיה לי היום? קוקוריקו / תקווה6 למה אני כאן? REBEL . תקווה6 בתור מה אנשים יזכרו אותי? מסיבת הפיג'מות / יוני בלוך איזה שיר יתקע לי בראש מחר? hotel california / the eagles האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? don't stop me now / queen איך תהיה השנה הזו? time of your life / green day

נמ

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: -Elvenpath- Nightwish מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? REplica- Sonata arctica מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? She is my sin- Nightwish איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Planet hell- nightwish ובהלוויה שלי? bye bye beautiful- nightwish איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Bring it on- Lordi איך יהיה לי היום? Hard rock hallelujah- lordi למה אני כאן? sing in silence- Sonata arctica בתור מה אנשים יזכרו אותי? Angels falls first- nightwish איזה שיר יתקע לי בראש מחר? next to your grave- deathlike silence האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the night of the loving dead- Lordi איך תהיה השנה הזו? Good to be bad- Lordi

חסרים כמה |:

איך העולם רואה אותי? Nymphomaniac fantasia- Nightwish האם יהיו לי חיים מאושרים? Under your tree- Sonata arctica מה אנשים באמת חושבים עליי? My selene- sonata artica האם אנשים חושקים בי בסתר? Before the dawn- deathlike silence איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? bringing back the balls to rock- Lordi מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Paid in full- sonata arctica האם יהיו לי ילדים? two for tragedy- nightwish עצה טובה בשבילי: -Elvenpath- Nightwish מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? REplica- Sonata arctica מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? She is my sin- Nightwish איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Planet hell- nightwish ובהלוויה שלי? bye bye beautiful- nightwish איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Bring it on- Lordi איך יהיה לי היום? Hard rock hallelujah- lordi למה אני כאן? sing in silence- Sonata arctica בתור מה אנשים יזכרו אותי? Angels falls first- nightwish איזה שיר יתקע לי בראש מחר? next to your grave- deathlike silence האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the night of the loving dead- Lordi איך תהיה השנה הזו? Good to be bad- Lordi

למעלה