משחק משעשע

בו../images/Emo60.gif

איך העולם רואה אותי? Light Up the Sky - Yellowcard נחמד [: האם יהיו לי חיים מאושרים? Your Star - The all-american rejects מה אנשים באמת חושבים עליי? Picturing The Past - Sonata Arctica האם אנשים חושקים בי בסתר? Nothing On My Back - Sum 41 XP איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? So Far - הבנות נחמה. אז אני צריכה אהבה בלי תנאים ולראות את השמיים ולבכות? XP מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Mabool (The Flood) - Orphaned Land אחלה... S: האם יהיו לי ילדים? לראות את האור - אפרת גוש עצה טובה בשבילי: The Lemon Song - Led Zeppelin XDD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eva - Nightwish מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? St. Vitus' Dance - Black Sabbath
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Intro (Back to Basics) - Christina Aguilera וואי, דווקא מנגינה ממש יפה ובהלוויה שלי? Here Is Gone - Goo Goo Dolls מתאים משהו
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rise - American Hi-Fi המ, טוב איך יהיה לי היום? Smash - Goo Goo Dolls אוי ווי S: למה אני כאן? Original Sin - Angtoria XD בתור מה אנשים יזכרו אות? Seif Al Din (The Embrace That Smothers - Part VI) - Epica איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Heels Over Head - Boys Like Girls הילות מעל הראש XD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Face Your Death - Deathlike Silence או....קיי S: איך תהיה השנה הזו? Made A Mistake - Sugarcult כמה סימפטי ><

ש ט ו ץ

New member
משחק חמוד...חח

איך העולם רואה אותי? Rooney - Blueside צד כחול? חחחחח האם יהיו לי חיים מאושרים?My Chemical Romance - Helena לאדעת מה הקשר...חח מה אנשים באמת חושבים עליי?דודו אהרון - היחידה שלי , זה במקרה ברשימה שלי!!! אבל שיר נחמד. חח האם אנשים חושקים בי בסתר? useless id - its alright איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Paramore - Misery Business מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?יאמנז שי 360 וחי מונדו - מסיבתי , אוקיייייייייייי חח האם יהיו לי ילדים? Eve Feat Swizz Beatz - Tambourine, מה הקשר? חח, טוף "תוף מרים" איך שהוא קשור לילדים, לא? חח עצה טובה בשבילי: Nicole Scherzinger ft. T.I. - Whatever You Like , או אה... יש פה משהו...חח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Step Up Soundtrack - 13 - Drew Sidora - 'Til the Dawn מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Miss Teeq - Scandelous , וואי זה היה הצלצול שלי במשך כל החופש הגדול, וחברה שלי אומרת לי שהיא תמיד שומעת את זה היא נזכרת בי. חח יצא יפה. חח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Maroon 5 - Makes Me Wonder , אוקיי, שיר נחמד. חח ובהלוויה שלי? maroon 5 - wake up call איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rihanna - dont stop the music , מה כאלה שלא מפסיקים לשמוע מוזיקה? חח איך יהיה לי היום? Muse - New born , פששש דיפ דיפ [עמוק עמוק. חח] למה אני כאן? Mark Ronson - Stop Me, טובבבבבבבב חח בתור מה אנשים יזכרו אותי? My Chemical Romance - Famous Last Words , וואטאבר. חח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? David Guetta - Love Is Gone , לאאאאא כל היום הוא היה תקועעע ליייי חחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Justin Timberlake - LoveStoned , מה קשור? חח איך תהיה השנה הזו? 30 Seconds To Mars - The Kill, אוקיי, תפרשו לי אתם. חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

ש ט ו ץ

New member
זה לא הגיוני כי אני

ממש לא כמו האלה שנראים עצובים וזה...חח אני אחת שקופצת וזזה...ותמיד עם חיוך על הפנים אבל נו, ניחא זה סתם משחק...

רוני48

New member
אנייי!!תקראו...../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?את יפה...חחח האם יהיו לי חיים מאושרים?steven wilson מה אנשים באמת חושבים עליי?שיר אהבה פשוט האם אנשים חושקים בי בסתר?אל תגידי... איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?עכשיו מעונן מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?אהוב יקר....חחח האם יהיו לי ילדים?בשבילך עצה טובה בשבילי:turn it again מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?בין אדם לאדם מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?כשהילדים שרים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?גברים מקצוענים...חחח ובהלוויה שלי?אור הירח... איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?האם להיות בך מאוהב? איך יהיה לי היום?אציטון..חחחח למה אני כאן?השיר שלנו בתור מה אנשים יזכרו אותי?מלאך!!!! חחחחחחחחחחחחחחח גדוללל איזה שיר יתקע לי בראש מחר?הבוקר יאיר...אוי רק לא זהההה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?maneat איך תהיה השנה הזו?משהו ממני...

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifחהחהחה../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? רכבת לילה לקהיר (משינה). דיי ~ אני לא נראית כמו רכבת. האם יהיו לי חיים מאושרים? אוי ואבוי (שייגעצ). אני מבינה ש... לא
מה אנשים באמת חושבים עליי? Supergirl. ^_______^" האם אנשים חושקים בי בסתר? Call me when youré sobber הא? Oם איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? בשמלה אדומה. אני -רצה- לקנות שמלה אדומה. [NOT] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מדברים בשקט. [חחחחחחחח, דבר חלש!] האם יהיו לי ילדים? אקונה מטאטה. טוב, אני לא אדאג עצה טובה בשבילי: לונדון לא מחכה לי. היא כן! דודים שלי גרים שם
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הנה אני בא. חה! לא מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שיר עצוב. [באמת?
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? How you remind me ובהלוויה שלי? I Don´t Feel Like Dancing. [נכון, אני לא יכולה לרקוד!!!11 אני מתה!] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? All star.
איך יהיה לי היום? את באה לבקר. את מי?
למה אני כאן? חייל של מאה שערים. אני לא
O: בתור מה אנשים יזכרו אותי? Wonderwall. אני לא קיר!!!!!!111
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Welcome to my life. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Vacation. יאאא! הם יקחו אותי לאילת? D: איך תהיה השנה הזו? Imagine

מיטל312

New member
תגובה..

איך העולם רואה אותי? big girls don't cry האם יהיו לי חיים מאושרים? la pared \ shakira מה אנשים באמת חושבים עליי? all at once \ the fray האם אנשים חושקים בי בסתר? don't ya [wish your gf was HOT like me?] \ pussycat dolls איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? yeah \ usher מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? when you're gone \ avril laving האם יהיו לי ילדים? lion king \ disney songs עצה טובה בשבילי: rehab \ amy winehouse חחחחחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? kisses don't lie \ rihanna מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היא יודעת \ נינט טייב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the way we get by \ spoon ובהלוויה שלי? vienna \ the fray איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? give it up to me \ sean paul איך יהיה לי היום? get me bodied \ beyonce למה אני כאן? good girl gone bad \ rihanna בתור מה אנשים יזכרו אותי? clothes off! \ gym class herors חחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? toxic \ britney spears האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? stronger \ kanye west איך תהיה השנה הזו? for the love \ step up soundrack

שתפוז ילך לעזאזל >:../images/Emo219.gif

כבר 3 פעמים ניסיתי לשלוח ומופיע לי אתר מפגר.

~מנסה פעם אחרונה~

איך העולם רואה אותי?Taking Back Sunday-Liar האם יהיו לי חיים מאושרים?Paramore-For Passimist,Im Pretty Optimistic מה אנשים באמת חושבים עליי?30Seconds To Mars-From Yesterday האם אנשים חושקים בי בסתר?Plain White-My Only One איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?My Chem-Dead מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?The Used-Smother Me האם יהיו לי ילדים?Plain White-Sad Story עצה טובה בשבילי:My Chem-Kill All Your Friends מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Muse-Bliss מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?My Chem-Famous Last Words איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Aiden-Die Romantic ובהלוויה שלי?My Chem-To The End איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Plain White-So Damn Clever איך יהיה לי היום?Muse-Endlessly למה אני כאן?30Seconds To Mars-The Kill בתור מה אנשים יזכרו אותי?Muse-Sober איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Paramore-Crushcrushcrush האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Plain White-My Only One איך תהיה השנה הזו?The Used-On My Own

עכשיו כשאני מסתכלת על זה,../images/Emo219.gif

הרוב יצא די משעשע
. יוהו,שיר הנושא שלי הוא בליס
. סמאט'ר מי O_O.. לול,אני צריכה להרוג את כל החברים שבקושי יש לי DDDDDD:.

oFka7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

איך העולם רואה אותי?
cries in vain-bfmv האם יהיו לי חיים מאושרים?
Why Doesn't Anybody Like Me-no use for a name מה אנשים באמת חושבים עליי?
ביט69-חומרים רטובים
האם אנשים חושקים בי בסתר?
losing grip-avril lavigne איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
the rock show-blink182 מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
how to save a lofe-the fray האם יהיו לי ילדים?
AFI - Days of the Phoenix עצה טובה בשבילי:
A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"-FOB מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
ביט69-עוגות גבינה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
ביט69-רק ידידים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
first date-blink182
ובהלוויה שלי?
Sophomore Slump Or Comeback Of-FOB איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
דני מכור לבמבה-ביט69 איך יהיה לי היום?
Bullet For My Valentine - All These Things I Hate למה אני כאן?
Bowling For Soup - Girl All The Bad Guys Want בתור מה אנשים יזכרו אותי?
יותר מידי סרטים-ביט69 איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
Total Immortal-AFI האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
TRJA-Damn Regret איך תהיה השנה הזו?
Dance, Dance-FOB קלטו יש כאלה שיצאו מתאים בול

אחרי ניסיונות רבים להבין איך עושים../images/Emo94.gif

איך העולם רואה אותי?Thank You for the Venom
! האם יהיו לי חיים מאושרים?House of Wolves מה אנשים באמת חושבים עליי?Rich Girl אוקי זה מצחיק!
. האם אנשים חושקים בי בסתר?The Ghost of You אמ.. מה זה אומר?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Give 'Em Hell, Kid ללכת לגיהנום?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Pump It נגיד.. האם יהיו לי ילדים?Disenchanted שזה אומר? עצה טובה בשבילי:No Good For Me מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?I'm Not Okay (I Promise) אני לא יודעת מה זה שיר נושא
אבל אני אוהבת את השיר הזה!
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Interlude אני אפילו לא אוהבת את השיר הזה.. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?רוצה בנים.
ובהלוויה שלי?Cancer בני זונות! הרגתם אותי בסרטן
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Hang 'Em High איך יהיה לי היום?Little Wing למה אני כאן?Don't Say You Love Me בתור מה אנשים יזכרו אותי?צחוק מצחיק, לא שיר אבל יזכרו אותי בתור מצחיקה
. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Dead! זה הצלצול שלי! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Only When I Sleep לא אל תקחו אותי שאני ישנה! זה לא יפה
איך תהיה השנה הזו?Famous Last Words

LOL את נוט אוקיי D:../images/Emo219.gif

ואינטרלוד זה סתם דפוק ולא קשור לחיים
. חח. את אוהבת גברים תלויים גבוה Oם.

כן זה הפירוש..../images/Emo94.gif

אבל איך אני יכולה לאהוב אותם ככה? אני אוהבת אותם סקייטרים

גם אני! ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? נדב קדמון - עומד על צוק
לא נראה לי שזה טוב... אני רוצה להיות על קרקע בטוחה.
האם יהיו לי חיים מאושרים? Fall out boy - pretty in punk מה זה בכלל אומר?
מה אנשים באמת חושבים עליי? ציפי משהיד - כמו בלדה לאלאלאלא, אני לא אוהבת זרי קוצים כואבים
האם אנשים חושקים בי בסתר? סינרגיה - ממשיכים לרוץ חחחחחחח כנראה שאני מבריחה אותם...
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? היהודים - ליפול
ליפול לא גורם לי הרבה אושר... מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? היהודים - מחפש תשובה חחחחחחחחחחחח אז כנראה שבאמת אין מטרה לחיים שלי...
האם יהיו לי ילדים? Goo goo dolls - another second time around
מה זה אומר? עצה טובה בשבילי: עברי לידר - תמיד אהבה כןכן, זאת עצה טובה.
'זה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך'.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Goo goo dolls - friends
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Goo goo dolls - sex maggot
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? היהודים - טיפה בים לא נראה לי... ובהלוויה שלי? היהודים - מלחמה שקטה דווקא יכול להיות... שיר כל-כך יפה ומרגש
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Goo goo dolls - tucked away
איך יהיה לי היום? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס
למה אני כאן? Tatu - malchik gay חחחחחחח לאלא, אני מעדיפה סטרייטים. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Goo goo dolls - hey מה זה אומר בכלל?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lucie Silvas - no defence לא נראה לי... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Goo goo dolls - on the lie
'And I never got serious Til everything went black' איך תהיה השנה הזו? אדיר אוחיון - אף-פעם לא תדעי
כןכן, הרבה היהודים וגוגו דולס. יש לי פשוט את הדיסקוגרפיות של שניהם על המחשב, וכל השאר יש לי פחות.. אז ככה יצא...

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאהבתי כמה../images/Emo6.gif

מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? היהודים - מחפש תשובה איך יהיה לי היום? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס איך תהיה השנה הזו? אדיר אוחיון - אף-פעם לא תדעי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוי אני אוהבת כאלה ^__^ עונה D:

איך העולם רואה אותי?That Girl-McFLY הו לא, לא רוצה להיות זונה >: האם יהיו לי חיים מאושרים?מכה אפורה-מוניקה סקס. XDDDDD מה אנשים באמת חושבים עליי?Hakuna Matata-The Lion King. מה זה אומר עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?Wake Up Call-Maroon 5 ממפ
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?I'll Be Okay-McFLY חחחחחחחחחחחח מאגניב
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Dont Know Why-McFLY אומג זה יוצא כזה טוב XDDDDDDDD האם יהיו לי ילדים?Nothing-McFLY כנראה שלא. >> עצה טובה בשבילי:Your Song-Elton John מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Relax-Mika אני באמת מרגיעה אנשיםXD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Something Else-Good Charlotte איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?The River-Good Charlotte ממפ.. ובהלוויה שלי?Unsaid Things-McFLY
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Final Day-Tokio Hotel. לא קשור לכלוםXD איך יהיה לי היום?It Wont Be Long-The Beatles [: למה אני כאן?March On-Good Charlotte בתור מה אנשים יזכרו אותי?Look What Youve Done-Jet. הו לא, זה קקי
איזה שיר יתקע לי בראש מחרiMy Friends-Red Hot Chilli Peppers. מצידי בכייייף האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Hypnotised-McFLY איך תהיה השנה הזו?Better Than This-Busted חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

למעלה