Foolish Lemon Tree
New member
בו../images/Emo60.gif
איך העולם רואה אותי? Light Up the Sky - Yellowcard נחמד [: האם יהיו לי חיים מאושרים? Your Star - The all-american rejects מה אנשים באמת חושבים עליי? Picturing The Past - Sonata Arctica האם אנשים חושקים בי בסתר? Nothing On My Back - Sum 41 XP איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? So Far - הבנות נחמה. אז אני צריכה אהבה בלי תנאים ולראות את השמיים ולבכות? XP מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Mabool (The Flood) - Orphaned Land אחלה... S: האם יהיו לי ילדים? לראות את האור - אפרת גוש עצה טובה בשבילי: The Lemon Song - Led Zeppelin XDD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eva - Nightwish מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? St. Vitus' Dance - Black Sabbath
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Intro (Back to Basics) - Christina Aguilera וואי, דווקא מנגינה ממש יפה ובהלוויה שלי? Here Is Gone - Goo Goo Dolls מתאים משהו
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rise - American Hi-Fi המ, טוב איך יהיה לי היום? Smash - Goo Goo Dolls אוי ווי S: למה אני כאן? Original Sin - Angtoria XD בתור מה אנשים יזכרו אות? Seif Al Din (The Embrace That Smothers - Part VI) - Epica איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Heels Over Head - Boys Like Girls הילות מעל הראש XD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Face Your Death - Deathlike Silence או....קיי S: איך תהיה השנה הזו? Made A Mistake - Sugarcult כמה סימפטי ><
איך העולם רואה אותי? Light Up the Sky - Yellowcard נחמד [: האם יהיו לי חיים מאושרים? Your Star - The all-american rejects מה אנשים באמת חושבים עליי? Picturing The Past - Sonata Arctica האם אנשים חושקים בי בסתר? Nothing On My Back - Sum 41 XP איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? So Far - הבנות נחמה. אז אני צריכה אהבה בלי תנאים ולראות את השמיים ולבכות? XP מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Mabool (The Flood) - Orphaned Land אחלה... S: האם יהיו לי ילדים? לראות את האור - אפרת גוש עצה טובה בשבילי: The Lemon Song - Led Zeppelin XDD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eva - Nightwish מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? St. Vitus' Dance - Black Sabbath