חחחחחחח קטעים איתי...
R Reign Of Chaos New member 22/10/03 #70 אפרופו יעל גולדמן- איזה צחוקים, יש לי ילדה בכיתה שככה קוראים לה (יעל גולדמן) והיא גם ממש דומה למנחה! זה משו מטוף שבחיים שלי לא ראיתי חחחח... טוב זה כנראה לא מקומי פה חחח סתם קפצתי לביקור סאלמת'!
אפרופו יעל גולדמן- איזה צחוקים, יש לי ילדה בכיתה שככה קוראים לה (יעל גולדמן) והיא גם ממש דומה למנחה! זה משו מטוף שבחיים שלי לא ראיתי חחחח... טוב זה כנראה לא מקומי פה חחח סתם קפצתי לביקור סאלמת'!
ס סנטרל O99 New member 19/10/03 #40 כן שניה...תנו לי למצוא חחחחחח זה היה לי במילון הזה שאני מתחילה לכתוב הודעה אז כתבתי
S SofyTofy New member 19/10/03 #52 המדהימים, החמודים, הנהדרים../images/Emo103.gif המקסימים, האיכפתיים.. אתם מוזמנים להמשיך אותי
S SofyTofy New member 20/10/03 #62 את יודעת ש...../images/Emo103.gif יש לנו אפשרות לחסום אותך "דבר אליי יפה "
E Emily © New member 20/10/03 #63 הלו! אני יכולה להיות אבא שלך.../images/Emo101.gif *מרגישה בשוק* |הלו| וכן, אני מודעת. תעשי זאת בגלל שהבעתי דעה?
הלו! אני יכולה להיות אבא שלך.../images/Emo101.gif *מרגישה בשוק* |הלו| וכן, אני מודעת. תעשי זאת בגלל שהבעתי דעה?