משחק סוניק DX מתנה!

משחק סוניק DX מתנה!

למה לחשוב בקטן אם אפשר בגדול? היכנסו לאתר העולמי של משחקי המונדיאל והביאו לנו את הלינק של התמונה בה "יד האלוהים" בכבודו ובעצמו מקבל נשיקה על הלחי מבחורה נאה ומזיל דמעה... הראשון שישלח לנו במסר פרטי את הלינק יקבל משחק סוניק DX מתנה ו3 מדבקות אסים!!! השלושה שישלחו אחריו יקבלו כל אחד2 מעטפות של מדבקות. קדימה אנחנו מחכים...

E442

New member
דרך אגב , האם תשובתי נכונה ?

מפני שאם לא אני אמשיך לחפש.

ashgn

New member
מה עם הזוכים של החידות הקודמות?

מתי תפרסמו את שמותיהם? על החידה הקודמת עניתי 2 דקות לאחר פירסומה אז כניראה שזכיתי!

כל הכבוד ח'ברה../images/Emo13.gif

שיחקתם אותם! יש כבר זוכים. אנחנו נשלח הודעה לראשון שזכה במשחק ולשלושה שזכו בשתי מעטפות מדבקות!

E442

New member
האם כבר שלחתם ?

האם כבר שלחתם מייל לזוכים ?

אני בטוח שלא טעיתי../images/Emo46.gif

זאת התמונה נכון? ----------------------------------------------------------> אם כן, אז הייתם מודיעים לי מראש שלא להשתתף בתחרות

E442

New member
שאול

זאת כן התמונה ושלחתי אותה כנראה ראשון. תראה מתי שלחתי את ההודעה בה אמרתי "שלחתי" , ואז תוכל לראות מתי שלחתי אותה , אני לא יודע בדיוק מתי , אבל כנראה שלפנייך.

אני שלחתי לפניך הודעה שכתבתי:

"לא תצטרכו לחכות יותר מדי
" נתתי פה רמז ששלחתי להם את התשובה. קודם שלחתי להם את הלינק לתמונה בהודעה פרטית ואז כתבתי בפורום את ההודעה הנ"ל. בכותרת אני זוכר שכתבתי: "אני ראשון? ואז בהודעה עצמה כתבתי: "הנה הלינק לתמונה" ונתתי כמובן לינק לתמונה. חבל שלא שמרתי הודעה לגיבוי... אז או שראו את הכתורת ולא נכנסו להודעה וישר מחקו את ההודעה שלי כי חשבו שזה עוד פוץ מנדנד, או שהם מעדיפים שמישהו אחר ייזכה מאשר מישהו שזוכה בד"כ בפרסים שיש לאחרונה. אז אני כן אמור להיות ראשון ומה שמצחיק(או עצוב) זה שלא זכיתי בכלל.

E442

New member
שאול

הבאת להם את התמונה מהאתר הרשמי שדל המונדיאל או שחיפשת את התמונה ? זאת אומרת , הבאת להם את התמונה האתר הרשמי של המונדיאל של פיפ"א ?

למעלה