משחק סוניק DX מתנה!

E442

New member
הבאת את התמונה מן האתר הזה ?

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/

E442

New member
מסר אחד ?! שלחת 11 מסרים !!!

ועוד אותו מסר

כמובן

אפשר אפילו לוודאות שזה לינק מהאתר הרשמי. מקש ימני-מאפיינים. זה הלינק שנתתי להם בשעה 15:34: http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/fifa/20060610/i/3151095720.jpg

זה כמו שאני אגיד לך:

לך לים, תפוס לי מדוזה, וקבל פרס מלהיב! אחרי שתביא לי את המדוזה אני אגיד לך: "היית צריך להביא משפת הים ולא מהים עצמו"

E442

New member
שאול

שני דברים יש לי להגיד לך : א. אני לא קבעתי את חוקי המשחק ב. אני שאלתי ואמרו לי את הדבר הבא במסר פרטי : התמונה נמצאת בעוד מקומות, אבל אנחנו מחפשים את התמונה מהאתר הרישמי. מי ששלח תמונה מהאתר הלא רשמי לא זכה. ג. אם אכן יוכח שאתה ענית לפני אקבל זאת הכבוד והפרס יעבור אלייך , אבל רק אם יוכח על ידי צוות תפוז סופרגול.

E442

New member
* 3 דברים

כמו כן , כנראה שאתה הפסדת כי לא ידעת את חוקי המשחק. אין מה לעשות. חוץ מזה , אם יוכח שאתה הבאת את התמונה לפני , מאיפה שאני הבאתי את התמונה ( זאת אומרת מהמקום שהיו צריכים להביא) , אעביר אלייך את הפרס , אבל רק אם יוכל על ידי צוות תפוז סופרגול.

לא רק בגלל הפרס

זו הקטנוניות הזאת שלא להאמין עליה... הפרס של החבילות יותר מעניין אותי מאשר המשחק של סוניק(שגם ככה אין לי גיים קיוב בשביל להפעיל אותו). לי נשאר 80 מדבקות בשביל לסיים את האלבום. לכן כל זכיה בחבילה יכולה לעזור לי להשיג כאלה שאין לי וגם כפולים שאוכל להחליף עליהם.

E442

New member
שאול

נסה להבהיר את תשובותייך. אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד בדיוק. אתה בא בטענות אליי ? או אל הנהלת סופרגול ? יש לך בעיה/ערעור על זכייתי ?

nadal the king3

New member
אתה צודק שאול.

אבל מה לעשות,אנחנו לא קובעים את חוקי המשחק,ולכן כנראה שבכל זאת לא זכית הפעם... אני בטוח שאפילו איתי היה מוכן לוותר לך אם תפוז היו משנים את דעתם,אבל מה לעשות,כנראה שהדעה הסופית. וזו בהחלט אשמתם של תפוז שלא הבהירו את חוקי המשחק,כי זה מתחיל להשמע כמו,תסלחו לי,כמו משחק מכור.

E442

New member
אני מסכים איתך.

אני מניח שהפעם נפל עליי מזל , ולא הבהירו את חוקי המשחק. אבל אין מה לעשות , לא אני קבעתי את החוקים. אם תפוז ישנו את החלטתם , אקבל זאת בכבוד.

ashgn

New member
אני לא מבין על מה כולכם רבים!

אני שזכיתי במקום השני שלחתי את שני הלינקים ולא לקחתי סיכון. זה הרי ברור שהם היו רוצים רק סוג אחד של לינק. שאול שלח את הלינק של התמונה ולא את הלינק של כתובת דף האינטרנט שבה התמונה הופיעה ולכן הוא לא זכה! לא נורא. איתי

יא אללה איך לא ראיתי תחידה איך שהיא

פורשמה :( מצד שני אם זה לגיימקיוב שאין לאף אחד אז זאתי לא חידה אלא בדיחה עלובה .

למעלה