טוב, אני פשוט אגיד את זה.
אבל אל תחשבי בכלל לספר את זה למישהו, כי אני אכחיש. את זוכרת שהיינו קטנות והלכנו ביחד לגן חב"ד? שם ההורים שלנו הכירו. מאז שההורים שלי ראו אותך- הם התאהבו בך. עד היום הם לא מפסיקים לדבר עלייך. הילדה החכמה, הטובה הנימוסית שגם עוזרת בבית. כל הזמן רצו שאהיה כמוך. אבל מה לעשות, לי לא הולך בלימודים, ואין לי יותר מידיי עצבים להורים שלי ולאחים הקטנים שלי. זה לא כמו אצלך, לך כיף, את יכולה לעשות מה שאת רוצה, ההורים שלך לא מתערבים לך בחיים. אצלי זה לא כך. בכל מקרה, לפני כמה שנים, כשגילו לך את הבעיה ב
בלוטת התריס, וההורים שלך סיפרו את זה להורים שלי, ההורים שלי נורא דאגו לך, ריחמו עלייך, וזה גרם להם עוד יותר לחשוב עלייך. בערך באותו זמן החלטתי שלא יהיה בינינו שום קשר, ובטח ובטח שלא תהיי אצלי בבית או איתי בתנועת נוער או כלום. אני רוצה שההורים שלי ישכחו ממך, את מבינה?! אני רוצה שהם ישימו לב קצת אליי!!! אז בבקשה ממך, אני מבקשת בכל לשון של בקשה, תעופי לי מהחיים. אל תגידי לי בואי נהיה חברות, בואי ניקח את זה למקום חיובי, אני יודעת שאת תגידי את זה, כי את ילדה טובה וחכמה וכל זה, כל מה שההורים שלי אומרים. פשוט תצאי לי מהחיים. אני באה אלייך בטוב, אבל אם זה לא יקרה, אני אשקיע את כל יהבי כדי למרר את חייך, כפי שאת, כן את, ממררת את חיי!!! כרמית ניתקה את השחה. שולה כיבתה את ההקלטה של השיחה. איזה מזל שהיא חכמה ומכירה את כרמית וידעה שאת זה כדאי להקליט, באייפון החדש שקיבלה מאחותה סיוון. רק דבר אחד לא היה ברור לה: מה היא רוצה מאלברט?! הרי זה ברור שהיא לא רוצה את אלברט, הרי אלברט שמן ומכוער וחנון, וכרמית ילדה יפהפיה שיכולה להשיג בנים פי אלף יותר ממנו... היא חיממה לעצמה ארוחת צהריים, ולאחר מכן חיממה לה שתי מנות נוספות. הגיע הזמן להתארגן לאימון. אבל איך לעזאזל היא תוכל להתאמן עם כרמית בקבוצה?! הרי כרמית תכשיל אותה בכל...