משחק: סיפור בהמשכים

Tammie

New member
"אבל אם אני לא אגיע לאימון" שולה חשבה לעצמה

"כרמית תנצח, ואני לא יכולה לתת לזה לקרות". אז למרות הקושי, ולמרות שהרגל עדיין כאבה לה, שולה לבשה את הבגד גוף ויצאה לחכות לאוטובוס שיסיע אותה לאולם. הפעם שולה הקדימה והיא צפתה בסוף האימון של הקבוצה שלפניהן. תוך כמה דקות כרמית נכנסה לאולם ומסביבה כמה מהבנות האחרות. ברגע שכרמית ראתה את שולה היא לחשה משהו לבנות שלידה, ואלו החלו לצחקק. שולה הזכירה לעצמה שהיא שם כדי להתעמל והשתדלה להתרכז בקבוצה הקודמת ולנסות ולהקשיב להערות של המאמנות לבנות שהעתמלו, "אולי גם אני אלמד משהו" היא חשבה. כבר בתחילת האימון היה ברור שכרמית מנסה להתנקל לשולה בכל דבר, אבל שולה כבר החליטה החלטה. היא תסבול את זה כרגע וכשהיא תוכל היא תחשוף את כרמית, הרי יש לה הקלטה של השיחה שלהן. היא תהייה יותר חכמה משולה וברגע המתאים היא תפעל. אחרי החימום נועה ניגשה אל כרמית ומיד אחרי השיחה בניהן נועה קראה לשולה. "שולה אני צריכה לדבר איתך כמה דקות בחוץ....."

chuch1

New member
"תראי שולה, אני לא יודעת

מה הסיפור שלך ושל כרמית אבל מה שעשית היה מאוד לא יפה ומאוד מכוער ואני באמת חושבת שאצטרך למנוע השתתפותך בקבוצה הנוכחית". "מה עשיתי?" שאלה שולה בפליאה בעוד הדמעות מתחילות לזלוג על לחייה "מה עשית? סיכנת מתעמלת באמצע אימון, זה מה שעשית! ואני לא יכולה להרשות לעצמי שתשימי רגל למתעמלת אחרת בזמן שהיא רצה לקראת הפס!, מניין לי שלא תעשי את זה לעוד מתעמלות?!" שולה חיפשה בור קרוב שתוכל להכניס אתך עצמה לשם, היא לא ידעה מה ההמצאה המגוחכת הזו של כרמית, ששולה שמה לה רגל? הרי שולה לא מסוגלת לפגוע בזבוב! "אני נורא מצטערת נועה, אבל אני לא מוכנה שיעלילו עליי דברים כאלו! יש גבול לכמה בן אדם יכול ספוג" "אז את אומרת שלא עשית את זה? כרמית המציאה?" "כן" "כרמית? המתעמלת שלי הכי ותיקה שלי תבוא ותמציא דבר כזה?" "כן?" "את יודעת מה?, בואי נקרא לכרמית ונשאל אותה יחד- אם זו לא היא היא לא תשקר לי ולך מול הפנים" "כ-ר-מ-י-ת!!!" קראה נועה וכרמית הגיעה....

מי עוד ראתה את שולה מפריעה לך לרוץ?

הרי היו עוד בנות באיזור, אז תאמרי לי בבקשה, מי עוד ראתה את זה? הממ, אני לא זוכרת... גימגמה כרמית בנות? שאלה נועה את הקבוצה, האם מישהי מכן ראתה למה כרמית נפלה כשהיא רצה לקראת הפס? הבנות לא ענו. טוב, חיזרו שתיכן לאימון. אבל אם עוד פעם אחת יקרה אירוע כזה, אני אטפל בו בחומרה, ראו הוזהרתן!!! שולה וכרמית חזרו אל האימון. שולה התעמלה במרץ, תוך שהיא מסיחה דעתה מן האירועים. כרמית לא פיספסה אפילו שנייה. אופק, נעמה, אוראלי! אתן איתי או נגדי?! למה לא אמרתן לנועה שראיתן את שולה שמה לי רגל??

Tammie

New member
שני דברים

1. אני ממש נהנית מהסיפור, אני מוצאת את עצמי במתח מה יקרה עם שלוה :) 2. איך מסיפור על מתעמלת הצלחנו להגיע, וכל כך מהר, לסיפור דרמה בין שתי בנות? אני בעד לחזור להתעמלות במהרה :) אבל אני גם חושבת שזה רק מראה כמה דרמה באמת יש מאחורי עולם ההתעמלות, בעיקר בגיל של שולה...

אני שמחה שהתחברת

מה שכיף זה שכל אחת אחראית על הסיפור, ולא רק קוראת מהצד. רק חידוד קטן: חשוב שבכל הודעה יהיה גם איזה שהוא סיפור קטן או התפתחות כלשהי, ולא רק סיטואציות קישור, אנא שימו לב לכך.

למעלה