משחק פורום! להיכנס בבקשה!

little moon

New member
משחק פורום! להיכנס בבקשה!

משחק שגנבתי בלי שום בושה מפורום אחר. וככה זה הולך: מישהו שואל שאלה, רצוי חודרנית ופולשנית
מי שרוצה עונה על השאלה ומוסיף שאלה חדשה,הבא אחריו עונה על השאלה החדשה וכו' וכו'... רק תשובה אחת לכל שאלה! מת-חי-לים... |כוכב| ספר/י על משהו שלא האמנת שתעש/י ובכל זאת עשית...

RichardSmith

New member
המממ

לא האמנתי שלא אוציא גימלים בצבא, בסוף כמעט ולא הוצאתי מלבד שבועיים גימלים יומיים לפני השחרור.
האם היית מעדיף להגר מישראל? (מנוסח בלשון זכר אבל מופנה לשני המינים).

מתן4ל

New member
לא

אני הוביט
לא מטייל ולא משנה לי איפה אני גר... מה הדבר האחרון שעשוי מזכוכית ששברת? (מנוסח לשני המינים אבל אני יודע שיש כאן רק בנים).

RichardSmith

New member
רק בנים?

כוס יין. (ולא התחתנתי.
) היית רוצה להחזיק חיית מחמד-פרא? (אריה וכדומה)

pieceofmadness

New member
החזקתי נחש פעם על הצואר

נחש ענק ולחלוחי עם עיניים אכזריות, לא מהחמודים האלה בגן חיות! הוא היה שייך לאיזה הודי זקן עם טורבן שישב איתו על הרצפה ליד האנדרגראונד בנוטינג היל. שאלתי אותו אם מותר לי להחזיק, הוא חשב שהתחרפנתי כי זה היה נחש באמת מזעזע. אחר כך נשאר לי מין ריר כזה על העורף... פיכס... אז זה לא עשה לי חשק לכייס אותו. אבל היה מצחיק. אנשים זרים ביקשו להצטלם איתי, אחד מהם טען שנחשים ונשים זה אחלה שילוב. נעלבתי!!
שאלה: מתי בכית בפעם האחרונה?? (השאלה מיועדת לזכרים ונקבות כאחד, כי לא ניקדתי).

מתן4ל

New member
אני לא עונה כי התשובה שלי רגילה משעממת וקיטשת

אז בבקשה שמישהוא אחר יענה על זה (התשובה היא כמובן כשנפרדתי מחברה שלי
)

suki da yo

New member
טוב, לא רוצה לדעת, לא צריך ../images/Emo6.gif

האמת שאני באמת לא זוכרת. שברתי ספל לפני כמה ימים, אבל זה לא היה מזכוכית...

תוצרת הארץ או בכלל?

תוצרת הארץ במבה מנצחת אחרי מאבק קשה נגד הקרמבו.באופן כללי הבמבה עדיין מנצחת אבל במקום השני נמצאים עכשיו טוגני Pringle בטעם Jalapeno:) ועשיו שאלת המשך:מה עדיף, יום חורף עם משקה חם וגשם בחוץ או יום קיץ עם גלידה/ארטיק/קרטיב?

מתן4ל

New member
טוב אז את שומרת על הפורום הזה וחתולפובית על

טוב כנראה שאת שומרת על הפורום הזה וחתולפובית על השני

סלוניק

New member
כן.

לא מזמן טסתי פחות או יותר לראשונה בחיי לאירופה, וראיתי איך מתנהלת מדינה מודרנית בה תושבים לא חיים בתחושת רדיפה.
שאלה 2: מי כאן לא שירת בצה"ל?

מתן4ל

New member
זה *ממש* לא המקום המתאים...

הגילוי החודרני ופולשני האחרון שהיה כאן בפורום היה שלעופר יש סרט סגול על התיק (אין לי אפילו מושג מה הסרט הזה אומר...)

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif

באמת! זה מחווה לפרק של "בבילון 5" עם המאבק האדיוטי בין הסגולים לירוקים! (כאנלוגיה משעשעת למלחמות בכלל...)

למעלה