משחק פורום! להיכנס בבקשה!

little moon

New member
ילדים! לשחק יפה!

זהו, יש רק 4 אנשים בפורום?
נו, בטוח יש עוד מישהו שרוצה לשחק איתי...

suki da yo

New member
לא האמנתי..

שאני אשחק NEVER עם חבורה של זונים ושרמוטים, ואצא הבתולה הטהורה של החבורה. טוב, לא בתולה, אבל בהחלט טהורה. באופן יחסי. השאלה שלי- מה הדבר הכי שפל שעשתם אי פעם בשביל כסף?

pieceofmadness

New member
הדבר הכי שפל שעשיתי בשביל כסף

היה לדגמן עבור צייר. בלבוש מלא, אמנם, אבל זאת היתה חוויה מגעילה. Never again! מהי התכונה הכי חרא שלכם? ואני מתכוונת ה-כ-י !

מתן4ל

New member
אני אוהב צומי

וכששני אנשים מדברים אחד עם השני ולא איתי/על משהוא שלא מעניין אותי אני עונה על שאלות שברור לי שהלא מופנות אלי. לא מעירים לי על זה אבל זה נשמע לי *מאוד* מעצבן, היום אני פחות כזה (עדיין אוהב צומי אבל פחות מעצבן). זה הולך משהוא בסגנון (מבוסס על שיחה אמיתית): מדברים על אופנה ומתחילה להיגמר לי הסבלנות, יעל (מבר-אילן שלא גולשת בפורום הזה): אה אז זה מה שעשית אתמול, אורן: ומה את עשית אתמול? אני: היא קנתה חולצה בקניון בפתח-תקווה יעל: המ..כן. אורן: אה, הוא היה איתך. אני: כן הלכנו אחרי האוניברסיטה. <ובשלב הזה הוא ממשיך לדבר איתי
> אני לא משו בלהמציא שאלות אבל מה הדבר הכי מסוכן שעשית עם האוטו...

מתן4ל

New member
מכרתי תשובות לתרגיל באוניברסיטה

תוך כדי שהעברתי שיעורים פרטיים אחד ביקש שאני יכין לו עבודה ויגיש (הוא אפילו הציע לי 300% שקל מהציון - אבל התעקשתי על 300 שקל בלי קשר לציון והוא נתן לי
) מה הדבר האחרון ששרפתם?

pieceofmadness

New member
שרפתי כל מיני חומרים משונים

לפני כמה ימים, כי לימדתי את האח בן שלוש שלי כל מיני דברים על הבעירה. אז שרפנו באופן מבוקר קצת מכל דבר: שערות ראש, פלסטיק (הסירחון!), נייר קודאק, עוגה, מחט שהתעקמה לתפארת. אני המורה הכי משוגעת שתהיה לו כל החיים! מה היה השקר האחרון שאמרתם?

Boldo

New member
שאני אוהב פונ' מעריכיות..

היום בשיעור מתמטיקה, כדי לסבר את אוזניו המגודלות של המורה שלי למתמטיקה. מה הדבר הכי נבזי שעשיתם למישהו?

מתן4ל

New member
זרקתי סכין על מישהוא,

אני דווקא בחור חמוד ובצבא הכירו אותי ככה אבל כנראה לא הייתי חכם במיוחד ביום ההוא. מישהוא בחדר אוכל בצבא ביקש סכין למריחה (הוא צעק: "למישהוא יש סכין") אז משום מה החלטי שהדרך הכי טובה לתת לו סכין היא למסור לו אותה... ופגעתי לו במצח... הוא שאל אותי למה עשיתי את זה ואני סתם הסתכלי עליו המום (במקום להסביר לו מה קרה - לא יודע למה בדיוק) ואז חברים שלו אמו לו שהוא פרייאר שהוא לא נותן לי מכות והבטיחו לעזור לו להרביץ לי אבל הוא בסוף סתם לא עשה כלום (אפילו לא הגיש תלונה - ואפילו לא צעק עלי. לא ברור למה...) מה משך הזמן הכי ארוך שבו לא הייתם ליד מחשב?

pieceofmadness

New member
שבע שנים!

מאז שנולדתי ועד שקיבלתי את המחשב הראשון, ליומולדת שבע שלי. מה היתה המחמאה שהכי נגעה לליבכם אי פעם? (שאלה שטנית, אני יודעת).

מתן4ל

New member
זה למעשה 5000 שנים...

נדמה לי שגם לפני שנולדת לא השתמשת במחשב...

suki da yo

New member
לא יודעת אם אי פעם...

אבל אתמול דיברתי עם חברה שסיננה אותי איזה שבועיים, ואחרי שהיא סיימה להתנצל מעומק הלב היא אמרה ש"קראתי בלבוג שלך, וזה גרם לי להרגיש קרובה גם אם לא דיברנו", ומיד סלחתי לה
פעם אחשלי אמר שאני נוהגת כמו גבר-גבר. זה גם היה נחמד.

למעלה