משחק-פורום

effigy

New member
משחק-פורום

הנה משחק קטן שהמצאתי באמצע שעור מטמטיקה משעמם במיוחד... לוקחים את הכינוי או את השם שלכם ועושים אותו מאותיות מכותרת של קומיקס לדוגמא shai סופרמן האלק אסטרו סיטי אירון מן וeffigy אלקטרה פנטסטיק פור אירון מן גרין לנטרן ווי ת´ה לאסט מן בבקשה תשתפו פעולה.... רוצוי לחפש תמונות בעזרת גוגל

zViper

New member
נראה כיצד אתה בונה את...

הכינוי המלא שלי?
המלא הוא: ThezViper אם אתה קורא אותו מהר זה נשמע כך: This Viper = הצפע.

chatenoire

New member
השקעתי!

C- Cat woman (כמובן) H - Harbinger A - Aria T - Thor E - Enigma N - Nightwing O - Orion I - Iceman R - Ruse E - Evangelion

Silver Surfer

New member
אני עכשיו!../images/Emo13.gif

S-silver surfer I-silver surfer L-silver surfer V-silver surfer E-silver surfer R-silver surfer S-silver surfer U-silver surfer R-silver surfer F-silver surfer E-silver surfer R-silver surfer

הנה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעם עוד משו קטן...../images/Emo8.gif

הנה שלי עם עוד איזה איזה תוספת קטנה.... רעיון יפה ויצירתי
אהבתי

אה אוקיי שנייה...

A=של מרבל V=של IMAGE CENTRAL חחחחח אהבתי ת´פונט N=כנ"ל E=טומב ריידר כמובן R=כנ"ל T=פת´ום O=כנ"ל M=סופרמן
B=וויטצ´בלייד E=שכחתי
R=ספיידרמן A-ספון(SPAWN) I=פת´ום D=APHRODIRE IX E= R=דרקנס

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אני אוהבת את הדבר הנוצץ הזה שעשית

ogmios

New member
סיבכת אותי

הייתי צריך לחשוב על כינוי עם פחות אותיות ניקוד
אבל אחרי נבירה קצרה בזיכרון, נראה לי שהצלחתי פחות או יותר: O - Oblivion (Comico) G - GloomCookie (Serena Valentino) M - Man of War (Malibu) I - Iron Man (Marvel) O - Orbit (Eclipse) S - Supreme (Image) אדיוס, אוגמיוס אל ידע בדימוס

ogmios

New member
להחליף את הכינוי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

!Never! Death First אדיוס, אוגמיוס מהתאוט´ה דה דנאן מעכשיו ועד עולם

¥EleVatioN¥

New member
רעיון יפה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אהבתי ביותר!!! אז הנה שלי
אוקיי אז ככה: O-טומבריידר R-גם טומבריידר נדמה לי L-וויצ´בלייד Y-מהאותיות הקטנות שהיה כתוב טומסריידר גלרי [זה נחשב לא?] E-טומבריידר L-שבקומיקס יש את הרעשים האלה של האקדחים-אז זה מתוך חוברת של טומבריידר E-מהטומבריידר END GAME V-אממ שכחתי...נדמה לי שזה היה כתוב מתחת לטומבריידר- אקסלוסיב...או משו A-טומבריידר גם כזכור לי T-טומבריידר! I-אין לי מושג של מי זה אני רק יודעת שהוא עם לארה בחוברת אחת
O-פתום N-אמממ שכחתי לחלוטין

למעלה