משחק קטנטן..

בהביבו

New member
משחק קטנטן..../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

ערב נעים וחמים לכולם
הייתי רוצה לעשות שירשור זה, שבו כל גולש, יגיד - כיצד התחיל לאהוב את מוקי, מה גרם לו להתחיל לאהוב אותו, מה הדבר שהכי היה רוצה לראות אצל מוקי, האם יש משהו שהוא שונא אצלו ועוד... אנא הגיבו, מקווה שנהפוך לפורום פעיל מאד, ושכל הגולשים יכירו אחד את השני ויהיה כיף לדבר סתם אחד עם השני...

MחושגZ

New member
אוקיי

קודם כל אספר איך התחלתי לאהוב ראפ מתישהו הורדתי את "חי מיום ליום" של סאבלימינל, וזה היה מדהים פשוט התמוגגתי, חרשתי חזק על הדיסק עם הזמן חזרתי גם לראפ ישראלי שהיה לפני "האור מציון", שזה "המכונה של הגרוב" של הדגים, והדיסקים של השב"ק את "עטיפה של ממתק" הביא לי חבר הרבה לפני זה, הוצאתי מהארון וחרשתי עליו, וזה היה מדהים אח"כ התחלתי לשמוע את הראשון של השב"ק ואת השלישי מאז קניתי כל אלבום ראפ ישראלי שיצא (לא שהיו יותר מדי...), ובין היתר את מוקי שמעתי אותו מתישהו ב"עסק שחור" (את "מדברים על שלום"), ובאמת שזה היה שיר פשוט כזה (אין יותר מדי אפקטים, בעיקר גיטרה) אח"כ קניתי את הדיסק, וממש אהבתי, חוץ מהשיר עם פישי (שלדעתי לא היה משהו), וגם השיר "רוץ נתי", שגם לא כל כך סימפטתי בכל אופן: למוק יצא אלבום מעולה, אך קצר

אממ..

התחלתי לשמוע את השבק.. אחר כך שמעתי את מוקי ברדיו (למרות שדווקא את מדברים על שלום אני לא ממש אוהבת..) בכל אופן.. סתם התלהבתי שהוא משבק וכאלה.. מה שהכי הייתי רוצה לראות..? ששבק חוזרים..
משהו שאני שונאת אצלו..? אמממ.. משו שממש עיצבן אותי זה שב"מי אמר אני" הוא שר: "ועוד מילה אחד למירו וחמי - אל תחשבו ששכחתי, שהיה קשה זה לא אני שקמתי וברחתי, אבל גם אם כעסתי - זה עבר לי מיד כי הבנתי שקשה לעמוד בצד ליד מספר אחד".. מה בדיוק הוא שכח? לא הבנתי..
חסרה כאן שאלה: מה אתם הכי אוהבים אצל מוקי [תרשו לי לענות
] אני אוהבת את ההופעות שלו הוא פרפורמר ענק!!! ואומנם הייתי במעט הופעות, אבל בכולן הוא היה מעולה!

הממ.. תיקון..

מה בדיוק הוא שכח? לא הבנתי.. = מה בדיוק הוא היה אמור לשכוח? לא הבנתי..

בהביבו

New member
../images/Emo3.gifלא לשכוח שהוא זה...

שלא פרש.. איי דונט נוו.. מחר אני מביא את השורה למורה שלי לספרות שתנסה להבין מה הוא שכח
חחחח

העניין הוא

מוקי מציג את זה ככה שהוא לא רצה ששבק יתפרקו אבל חמי ומירו לא עמדו במשבר של שבק והחליטו על ההפסקה (וכאילו קמו וברחו)

double M

New member
כמובן שאני הכי אוהב את ההופעות...

והייתי בכמה.... איזה הופעות מדהימוות! שווה ללכת לכל הופעה שמתאפשרת, תאמינו לי. האנרגיות, הוייבס, פשוט כייף!

double M

New member
המממ זה בטח ייצא ארוך...

התחלתי עם שב"ק בכיתה ד' או ה' אם אני לא טועה, בעטיפה של ממתק כמובן, המשכתי עם הדיסק הופעה ועל שניהם חרשתי וביזבזתי כל כך הרבה זמן, קשה לתאר במילים. אחר כך ששמעתי שנימי עזב חשבתי שהלהקה התפרקה ודי שכחתי מהם. לכנען אלפיים לא ייחסתי יותר מידי חשיבות משום מה. לאחר זמן מה פתאום שמעתי שמוקי ופילוני יופיעו בערב של סאנשיין הפקות, וכולי שמחה ואושר, עולז ושמח התחלתי לשמוע את המופע, ברדיו כמובן. אחרי כמה שירים מייגעים עלו לבמה מוקי ופילוני. עם גיטרה. גיטרה ?! איך זה קשור לראפ?! הם עשו את מדברים על שלום, גירסא אקוסטית, רק גיטרה. זה היה אחד השירים הכי יפים ששמעתי בחיים בערך, כל כך התלהבתי מזה!!! זה היה מדהים! הקיצר, עבר זמן מה וגם מזה שכחתי. ואז....יום אחד...שמעתי לי לתומי הקצה באוטו....ופתאום! "מוקי-מדברים על שלום", כולי אושר ושמחה הגברתי את הווליום, חיכיתי בציפייה לשיר ששמעתי שנה קודם לכן ברדיו, לייב. ולמען האמת עם כלי הציפייה הזאת, השיר היה....איך לומר........מ-ד-ה-י-ם!! התלהבתי בטרוף מהשיר ושמעתי הקצה במשך שבועיים כל יום כדי לשמוע את השיר. גרופי או לא?! מפה לשם, בלה בלה בלה, דיסק, הופעות והנה אני כאן. שונא אצלו? לפעמים הוא נוד גדול, והמבין יבין....

slim_girl

New member
אני הכי אוהבת את הליריקיס....

אין על הליריקס שלו... ואכן הוא פרפורמר ענק... :) אני לא זוכרת למה קניתי את הדיסק, הייתי בקטע אז של ראפ ישראלי קניתי, ולא שמעתי יותר מידי.... רק חצי שנה אחרי זה נדלקתי על זה וחרשתי עליו נונ-סטופ. היום הוא הדיסק שהכי מושמע אצלי במערכת... Slim.

rockninja

New member
הכל התחיל מבעטיפה של ממתק...

(לפני זה לא שמעתי על השב"ק) מלא חברים שלי התלהבו מהדיסק הזה עוד לפני ששמעתי אותם פעם אחת, ואני זוכר שכל הזמן שרו את ילד ירוק ותתקעו בחצוצרה... בתקופה הזאת עוד לא שמעתי מוסיקה ממש. רק אחרי איזה שנה-שנתיים חבר בא אליי עם הדיסק וממש אהבתי את הסיגנון והשירים המעולים. עדיין לא נראה לי שיש משהו יותר טוב משילוב של רוק וראפ... בכל מקרה אח"כ שמעתי שנימי עזב ודי התבאסתי, ואחר כך כששמעתי את "נופל וקם" בכלל.... ממש לא אהבתי את השיר ופשוט בחרתי להתעלם מהדיסק "כנען 2000" (מה שמוזר זה שגם כמעט כולם הפסיקו לשמוע אותם...). כשהדג נחש הוציאו את "המכונה של הגרוב", מה שבעצם סימל את הקאמבק של הראפ הישראלי והיווצרותה של הסצינה, חזרתי לקטע. שוב חרשתי על בעטיפה, שמעתי את המכונה ואת האור מציון, וגם נתתי צ'אנס לכנען 2000 ואהבתי... בהתחלה כששמעתי שמוקי עובד על דיסק סולו לא הבנתי מה הקטע כי עוד חשבתי שבכנען מוקי היה הסולן היחיד, אז מה כאילו עכשיו הוא עזב את הנגנים הישנים ובחר חדשים? אבל את מדברים על שלום מאוד מאוד אהבתי... כששמעתי את כל הדיסק גיבשתי דיעה שהוא מאוד התמחסר, אבל מה לעשות התוצאה עדיין מעולה, למרות שהיא יכלה להיות יותר טובה לדעתי. ככה הגעתי למוקי... אני מקווה לשמוע עוד דיסקים של מוקי וחלוצי החלל (בין השאר) אבל הכי אני רוצה שהאימפריה כבר תחזור!!!

למעלה