אני הכרתי התחלתי לאהוב את מוקי מחבר שלי שעשה לי שטיפת מוח והתחלתי לאהוב את כל אלה בויאקה מוקי שבק הדג הנחש.............. הייתי בהופעה אחת של מוקי אבל בנוער ינהג אחרת עם בצפר
אוקיי אני התחלתי לאהוב את מוקי עוד מתקופת שב"ק כשיצא הדיסק האחרון שלהם (כנען 2000) הכל באשמתו של בן דוד שלי שהחליף את ג´יימס והתחיל לתופף איתם (סחוגי למי שמכיר), תמיד אהבתי ת´שירים שלהם אבל לא התעניינתי יותר מדי. אני בעיקרון לא שונאת אצלו כלום אבל הייתי רוצה שהוא יעשה ראפ יותר כבר הארד קור ישראלי לפי דעתי יותר יתאים לו. וזהו...
אין לי שמץ של מושג.. שהיצטרפתי לתפוז, אז פחות או יותר כל השמות שרציתי היו תפוסים. אחריי כמה דק' התחלתי להישתגע, ולכתוב סתם שמות, אבל ברגע שהשם הזה נקלט, אז אי-אפשר להכניס אחר, אז כבר נשארתי עם זה.. זהו, על תשאלי אותי למה אני לא מחליך כי פשוט הכיוני הזה חשוב לכמה מקומות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוקי....איך התחלתי לשמוע אותו? קיי....השיר הראשון שלו שהיה פצצה ולהיט ברדיו ובכל מקום אחר "כולם מדברים על שרון" היה ממש פ33ה! אז הורדתי אותו ואז גם הורדתי שירים של מוקי(את כל השירים) ומייייד נדלקתי הם היו כל כך פצצה ואחר כך נדבקתי לסאבלימינל והצל ועכשיו אני שומעת סאב והצל&מוקי!!!!
אני התחלתי בכיתה א' לאהוב את שבק שאחות שלי הביאה את הדיסק הבייתה ואחרי זה שחכתי קצת משבק והשנה אחרי הופעה שהייתי של מוק חזרתי לשמוע את הדיסקים וחרשתי אותם.