משחק קלפים-משחק קופסא..

xamin99

New member
משחק קלפים-משחק קופסא..

רציתי לדעת מה האפשרויות שלי להגן על משחק קלפים או משחק קופסא בזכויות יוצרים... מה התהליך ומה הסכומים פחות או יותר.. אני רוצה לדעת אם כדאי לי להתחיל את התהליך או שבכלל לא יהיו הכנסות בעקבות ההוצאות על רישום המשחק.. תודה על העזרה

סנטימנט

New member
השאלה כבר עלתה כאן בעבר מספר פעמים

חיפוש מהיר של המילה "משחק" בפורום יעלה שפע של מידע...

משחקים ופטנטים

שלום xamin99 , משחקי קופסא וקלפים יכולים בחלק מהמקרים להיות כשירים להגנה ע"י פטנט, מדגם, זכויות יוצרים וסימן מסחר. חשוב לזכור שכל אחד מהכלים המשפטיים הללו מגן על אספקט אחר והם אינם חופפים (כלומר שימוש בכלי משפטי מסוים אינו פוטר משימוש באחרים ולא יספק הגנה מלאה כשלעצמו). על מנת לבדוק איזה מן הכלים המשפטיים ישים ובהינתן תקציב מסוים מה האסטרטגייה המתאימה כדאי לפנות למשרד עורכי פטנטים. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

xamin99

New member
תודה אבל...

פגישה כזאת עולה כסף לא..? אני חייל ואין לי להוציא את הכסף הזה אם אני יודע שלא בטוח שנילך על זה עד הסוף.. תוכל להסביר לי בכללי על ארבעת ההגנות ועל מה כל אחת מהן מגנה? תודה רבה רועי

כלים משפטיים

שלום xamin99, קח בחשבון שרישום פטנטים, סימני מסחר ומדגמים זה עניין שעולה כסף ולמעשה די הרבה כסף. מאוד בקצרה: פטנט - מגן על המצאה. סימן מסחר - מגן על שם/לוגו ומוניטין. מדגם - מגן על העיצוב החיצוני של מוצר תעשייתי. זכויות יוצרים - על יצירות (לדוגמא- שיר, ספר, תמונה, חוברת הוראות וכדומה). אם תרצה לקרוא עוד אני ממליץ שתבלה כמה שעות בשיטוט באתר שלנו שמכיל כמה אלפי מאמרים www.patentim.com בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה