משחק שמות שירים!

Rose131

New member
משחק שמות שירים!

אוקי, מה שעושים זה לוקחים את כל השמות של השירים של דה יוזד, והם בעצם משמשים כתשובות לשאלות. אז נגיד מופיעה שאלה, אתן עוברות על השירים[אסור לחזור על אותו השיר יותר מפעם אחת] ובודקות איזה שם הכי מתאים לתשובה. אבל בלי קשר למשמעות של השיר- רק השם.. מובן? יאללה, שאלות! איך קוראים לך? איפה את גרה? המוטו שלך לחיים? התחתונים האהובות עלייך? איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? איך ההורים שלך? את אוהבת את החיים? מה דעתך על הכיבוש? מה גורם לך לחייך? מה גורם לך להיות עצובה? איך תהיה השנה הבאה? איך הייתה השנה הזו? האמת שדי אילתרתי שאלות, אז אם משהו מסובך מדי פשוט ותרוXD

Rose131

New member
הנהD:

איך קוראים לך? The Ripper
איפה את גרה? Tunnel המוטו שלך לחיים? Noise and Kisses התחתונים האהובות עלייך? Blue And Yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? Soundeffects and overdramatics [!!111] איך ההורים שלך?Pain את אוהבת את החיים? choke me מה דעתך על הכיבוש? It's Hard To Say *גלגולעיניים* מה גורם לך לחייך? A Box Full of Sharp Objects |אימו| מה גורם לך להיות עצובה? Maybe Memories *מבט נוגה לעבר השמיים* איך תהיה השנה הבאה? On My Own. *בוכה* איך הייתה השנה הזו? Poetic Tragedy *חותך*

חחחח מגניב.

איך קוראים לך? Pretty Handsome Awkward
איפה את גרה? 801 Underground
המוטו שלך לחיים? On My Own
התחתונים האהובות עלייך? It's Hard To Say
איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? Yesterday Feelings איך ההורים שלך? Smother Me XDDDDDDD את אוהבת את החיים? Buried Myself Alive
מה דעתך על הכיבוש? Bulimic
מה גורם לך לחייך? All That I've Got
מה גורם לך להיות עצובה? The Taste Of Ink XDDDDDD לא מעציב.. אבל לא משהו שמשמח, בטוח
איך תהיה השנה הבאה? Find a Way איך הייתה השנה הזו? Say Days Ago [?!] אין לי מושג חח חחחח אהבתי, ח"ח נועה XD

מגניב!../images/Emo12.gif מנסה../images/Emo152.gif

איך קוראים לך? Pretty Handsome Awkward
איפה את גרה? Hospital
[חס וחלילה ;;] המוטו שלך לחיים? Slit Your Own Throat
התחתונים האהובות עלייך? Blue and Yellow (שום דבר אחר לא מסתדר
) איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? Noise and Kisses
איך ההורים שלך? Its Hard to Say
את אוהבת את החיים? Take it Away *אימו* מה דעתך על הכיבוש? Sick Hearts מה גורם לך לחייך? Maybe Memories
מה גורם לך להיות עצובה? Dark Days
איך תהיה השנה הבאה? Sound Effects and Overdramatics
איך הייתה השנה הזו? Yesterday's Feelings יצא מעפן.

O L g i T

New member
משעמם לי אבל ממש ...

איך קוראים לך? wake the dead איפה את גרה? poetic tragedy המוטו שלך לחיים? a box full of sharp objects התחתונים האהובות עלייך? bulimic איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? the back pf your mouth איך ההורים שלך? take it away [חחחחחחחחחח בדוקק] את אוהבת את החיים? let it bleed מה דעתך על הכיבוש? sometimes i just go for it מה גורם לך לחייך? greener with the scenery מה גורם לך להיות עצובה? buried myself alive איך תהיה השנה הבאה? listening איך הייתה השנה הזו? yesterday feelings קיצר שום דבר לא קשור פה חוץ מאולי 2 אבל לפחות שרפתי עוד כמה דקות מחיי המשעממים

just orka

New member
הו מגניב!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

איך קוראים לך?HArd to say איפה את גרה?A Box Full Of Sharp Objects (
( המוטו שלך לחיים?Light With A Sharpened Edge התחתונים האהובות עלייך?Blue And Yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך?On My Own (טואוב!!) איך ההורים שלך?Pretty Handsome Awkward את אוהבת את החיים?Take It Away מה דעתך על הכיבוש?Say Days Ago מה גורם לך לחייך?Find A Way מה גורם לך להיות עצובה?The Taste Of Ink/Hospital איך תהיה השנה הבאה?Noise And Kisses איך הייתה השנה הזו?Paralyzed אהבתי!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif משועממת שכמותי XDD

איך קוראים לך? the ripper איפה את גרה? a box full of sharp objects המוטו שלך לחיים? find a way התחתונים האהובות עלייך? blue and yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? poetic tragedy איך ההורים שלך? all that i've got את אוהבת את החיים? choke me מה דעתך על הכיבוש? it's hard to say מה גורם לך לחייך? listening מה גורם לך להיות עצובה? soundeffects and overdramatics איך תהיה השנה הבאה? dark days איך הייתה השנה הזו? take it away חחח איזה מצחיק זה

חח אחלה משחק :)

איך קוראים לך? sound effects and overdrametics ?! :O איפה את גרה? paralyzed המוטו שלך לחיים? wake the dead התחתונים האהובות עלייך? blue and yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? hospital איך ההורים שלך? preety handsome awward את אוהבת את החיים? choke me מה דעתך על הכיבוש? It's hard to say מה גורם לך לחייך? dark days מה גורם לך להיות עצובה? earthquake איך תהיה השנה הבאה? tunnel איך הייתה השנה הזו? on my own

הו, נייס. ../images/Emo223.gif

חשבתי בהתחלה לשים שאפל~ איך קוראים לך? Lunacy Fringe איפה את גרה? Hospital המוטו שלך לחיים? Wake The Dead התחתונים האהובות עלייך? Blue and yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? On My Own איך ההורים שלך? All That I've Got את אוהבת את החיים? Maybe Memories מה דעתך על הכיבוש? Dark Days מה גורם לך לחייך? Sun Comes Up מה גורם לך להיות עצובה? Sick Hearts איך תהיה השנה הבאה? Find A Way איך הייתה השנה הזו? Yesterday's Feelings נראה לי, חח.

Rose131

New member
שאפל זה חרושXD

מה זה sick hearts וsun comes up?
משאלו בליבר? ומה הפירוש של לונאסי פרינג'?XD גם אני חשבתי לשים.

כן, מהאיפי. ../images/Emo223.gif

ולונאסי זה טירוף/שיגעון. פרינג' זה משהו, אמ, לא מוסבר.
זה נראה לי קצה או שוליים, לפי המילון.

כן, בדיוק מה שאני. ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

השמות של השירים ממש התאימו לי. כאילו, באמת. XD

למעלה