משחק שמות שירים!

חחח אני מתה על כאלה../images/Emo55.gif

איך קוראים לך? Selfish jean
איפה את גרה? Frozen המוטו שלך לחיים? אלה [?] התחתונים האהובות עלייך? From Yesterday חחחחחחחחח
איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? If I Aint Got You איך ההורים שלך? Teddy Picker את אוהבת את החיים? Dear God מה דעתך על הכיבוש? Breath מה גורם לך לחייך? Words חחח טובב מה גורם לך להיות עצובה? Eye Of The Storm איך תהיה השנה הבאה? Plug In Baby מה זה אומר?
איך הייתה השנה הזו? The Jetset Life Is Gonna Kill You

אוי אופס!!1../images/Emo55.gif

רואים שאני עצלנית, לא קראתי מה כתבת... עשיתי עם שירים בכללי, לא רק של היוזד

יאללה. ../images/Emo152.gif../images/Emo219.gif

איך קוראים לך?I'm a Fake ._. איפה את גרה?It's Hard To Say [נו מה,באמת XD חרא של מקום,עדיף שלא תדעו] המוטו שלך לחיים?מאיפה לי. Poetic Tragedy? התחתונים האהובות עלייך?איזו שאלה זו?
Blue and Yellow,כי זה הכי מתאים. איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך?Earthquake? איך ההורים שלך?Slit Your Own Throat.
את אוהבת את החיים?Just a Little מה גורם לך לחייך?The Ripper,כי אין לי משהו אחר. מה גורם לך להיות עצובה?טוב נו,נחרטט כבר. Wake The Dead איך תהיה השנה הבאה?Paralyzed איך הייתה השנה הזו?Pain ~אימו~

Because Of May

New member
נחמד! ^^. ניסיתי לעשות קשור/מצחיק ../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

איך קוראים לך? Liar, liar
(סתם סתם חחח) איפה את גרה? Back of Your Mouth
המוטו שלך לחיים? Slit Your Own Throat התחתונים האהובות עלייך? The Taste of Ink איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? Cut Up Angles
איך ההורים שלך? Listening את אוהבת את החיים? All That I've Got מה דעתך על הכיבוש? Take It Away מה גורם לך לחייך? The Bird and the Worm
מה גורם לך להיות עצובה? Poetic Tragedy איך תהיה השנה הבאה? Find A Way איך הייתה השנה הזו? Under Pressure

"מה דעתך על הכיבוש? Take It Away"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יאלליישן ../images/Emo152.gif

איך קוראים לך? Pretty Handsome Awkward
איפה את גרה?A Box Full Of Sharp Objects
המוטו שלך לחיים? Find A Way התחתונים האהובות עלייך? Blue And Yellow איך הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך? Poetic Tragedy איך ההורים שלך? Liar Liar
כפרעליהם^^ את אוהבת את החיים? Just A Little |אימו| מה דעתך על הכיבוש? Hard To Say מה גורם לך לחייך? All That I've Got
מה גורם לך להיות עצובה? Maybe Memories
איך תהיה השנה הבאה? Sound Effects And Overdramatics
איך הייתה השנה הזו? Pain

למעלה