משחק

De-Panther

New member
בעעע עוד פעם קאגומה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וסנגו מתמזמזות בים

BaBy AnImE

New member
אני

רואים: שקאגומה זרקה את התיק עם האוכל לנהר, אחרי שהם טיפסו על ההר להגיע אליה חושבים: אינויאשה- 'הההא? לאא!!' מירוקו- למי יש כח לחשוב?

אווה15

New member
דיבוב דבילי אבל לא נורא

זה הפרצוף שלהם אחרי שהם ראו את סושימארו והעוזר שלו מתחרמנים

Kawaii Me

New member
חחה יש לי משהו אדיר! ../images/Emo29.gif

אינויאשה ומירוקו: *חושבים* ככה נאראקו נראה כשהוא עירום? אכזבה!

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

איזה שירשור קורע

אני אני^^

חושבים:וואו איזה כוסיותP: מירוקו:*מפנטז* טלי האם את מסכימה לעשות לי ילד? אינויאשה:* שומע ת'פינטוז* מה לעזעזל?!?! טלי שלי טלי שלי

sapir tech1

New member
אני גרוע במשחקים כאלו...

שניהם חושבים: אבל למה סגרו את ה"סופר סנטר..." עזבו...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *נופלת על הריצפה*

פינל

New member
מנסה...

אינויאשה: ההינו צריכים להקשיב בקולו של סותא... מירוקו: כן... *הפנים הופכות לירוקות* בפעם הבאה אני לא אוכל שום דבר שקאגומה נותנת לי... קאגומה: *לבושה כמו טבחית ומחייכת באושר* עוד טפו? *נופלים* קאגומה: נניו? מענין מה קרה להם... רק ניסיתי...

sheksit1

New member
גם לט טובה במשחק הזה....

*אינו* איך לעזעזל הגענו לכפר סבא? *מירו* ההיית צריך להקשיב לי.. *אינו* ארר...

GalaxyAngel

New member
הממ.. קבלו את התמונה..

הזו.. דיבוב גרוע: קאגומה: אינויאשה...... אינויאשה: מה? קאגומה: צמח לך פצעון על הלחי..

MoonFairy

New member
*קגומה בניסיון לעצבן*

"אל תיגע בי אני לא אגע בך אל תיגע בי אני לא אגע בך אל תיגע בי אני לא אגע בך......." אינו': "גרררר די כבר!! ><" *תופס לה ת'יד* קגומה: "גומן ^^"..."

תרגום, סורי אם זה צולע

קגומה: יש לך לכלוך על הפנים.... אינו: (חושבה) מה היא מתקרצצת???? ודרך אגב, רוב הדיבובים פה סוטים פחד.....

הנה עוד תמונה...

אין לי מושג איך קורים לבחורה.... הבחורה:שוב אכלת את כל צמחי המרפא שלי!!!! מירוקו: (אומר)בטעות.... (חושב) כדי שתחשבי שאני חולה ותשמי אלי לב..... חחחחחחחח

איררון

New member
אממממם

מירוקו: רוצה לעשות לי ילד? סנגו: יא חתיכת דפוק טיפש! מירוקו: בבקשה! *מוריד את התחתונים* סנגו: אוקיי

spoop

New member
משו לתמונה האחרונה->

אינו:*חושב* מה היא רוצה? קיקיו:*חושבת* לפחות לי יש את האומץ... נכון דבילי?.?...?..

למעלה